Şimdi Ara

Tomb Raider 2013 İnanılmaz Kasıyor Lütfen Yardım (Çok yoruldum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay'dır Tomb Raider ile uğraşıyorum arkadaşlar öyle yaptım yükledim böyle yaptım yükledim bir türlü kasmayı gideremedim en sonunda dün format attım Windows 7 ultimate 64 bit aynen bu şekil yaptım bilgisayarımı dedim bir kez daha şansımı deniyeceğim bir kez bile olsun gece açık bıraktım 9.36 GB SKIDROW indirdim bir girdim sabah heyecandan geberecektim ne kadar güzel oynuyordum ne kadar rahat oynadım oynadım felan filan 7 bölüm geçtim ve dışarı çıkmak zorunda kaldım kapattım bilgisayarı gittim ve sonra geldiğimde tekrar açtım arkadaşlar aynı sorun giriş ekranında yağmur yağarken o kasma nedir öyle... ben bile kasılıyorum işin en tuhaf yanı neden bu sabah yüklediğimde kasmadı ? bunun bir çaresi çözümü yokmudur arkadaşlar kafayı yiyecem artık ben çözümü ufacık bile bilen arkadaşlar yardım eli uzatmasını diliyorum.

BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ;

HP PAVİLİON G6

AMD Phenom (tm) Dual Core Processor 3.00 GHZ

RAM : 4,00 GB

EKRAN KARTI : 1,00 GB (AMD RADEON 7400M SERİES, ATI MOBİLİTY RADEON 4200 SERİES

İŞLETİM SİSTEMİ : Windows 7 Ultimate 64 Bit

DirectX 11

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tomb Raider 2013 Sistem Gereksinimleri

Windows XP- Windows Vista/7

AMD Athlonx64 - 2,10 GHZ İşlemci

512 MB Ekran Kartı - Amd Radeon HD 4850

1,00 GB RAM

DirectX 9 Sürümü

İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR DURUM MALUM. ŞİMDİDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN YARDIMLARINIZI BEKLEMEDEYİM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.