Şimdi Ara

Tomb Raider 2013 Benchmark Değerleriniz (Güncellendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
4
Favori
14.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunlardan birini denesin oluyor.

1) ya 310.90 WHQL e dönmek ki bence dönmeyin
    1) 311.06 WHQL Windows Update dede sorun gidiyor. guru3d kaynaklı.

2) ya da nvidia inspectorden bunu yapmak
    quote:

Download nvidia inspector
    Open nvidia inspector
    Delete Tomb raider 2013 profile
    Find hitman absolution profile
    Link tombraider.exe
    Change if you want af, aa and so on
    Press apply button

3) ya da fix beklemek. .nvidia crystal ile birebir görüşüyor.

not: exclusive fullscreen kapatırsanız vsync çalışmıyor, o ayar açık kalsın. diğerleri istediğinz gibi olabilir.. bende hepsi açık full ayarda iyi FPS alıyorum 40 - 50 vs. fakat AA yı FXAA yaptım SSAA 4X baya FPS ye vuruyor tamam sizde bana vurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Mart 2013; 22:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

311.06 geldi sayılır TR deki sorunlar çözülmüş
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=375670

bunu biliyorum gördüm dün guru3dde ama esk idriver. .windows update le kuruluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

bunu biliyorum gördüm dün guru3dde ama esk idriver. .windows update le kuruluyor

evet ama eski driver değil diye biliyorum ben kuranlar tr deki tes. sorunu çözüldü diyor

• quote:

ben bunu anlamadım bende 314.07 WHQL yaklaşık bir iki hafta oldu çıkalı emin değilim bu daha eski bir driver değil mi bu oyun daha yeni çıkmadı mı kafam karıştı şimdi ? perfonmans artısı varsa açıklarımsın sana zahmet...
  • quote:

quote:

quote:

evet ama eski driver değil diye biliyorum ben kuranlar tr deki tes. sorunu çözüldü diyor

aynen öyle sorun çözülmüş komple 2 saat falan oynayan var ful layarlda.. bende daha bugün 314.14 yüklemiştim.. neyse bir bakayım 311.25 de gelmiş ama test eden yok daha.

311.06 windows update ten kuruuyormuş

• quote:

full ayarlarda crash alanlar.
    bunlardan birini denesin oluyor.

1) ya 310.90 WHQL e dönmek ki bence dönmeyin
    1) 311.06 WHQL Windows Update dede sorun gidiyor. guru3d kaynaklı.

2) ya da nvidia inspectorden bunu yapmak
    quote:

Download nvidia inspector
    Open nvidia inspector
    Delete Tomb raider 2013 profile
    Find hitman absolution profile
    Link tombraider.exe
    Change if you want af, aa and so on
    Press apply button

3) ya da fix beklemek. .nvidia crystal ile birebir görüşüyor.

not: exclusive fullscreen kapatırsanız vsync çalışmıyor, o ayar açık kalsın. diğerleri istediğinz gibi olabilir.. bende hepsi açık full ayarda iyi FPS alıyorum 40 - 50 vs. fakat AA yı FXAA yaptım SSAA 4X baya FPS ye vuruyor tamam sizde bana vurmayın

isnpectorden baktım , iki profilinde flag ları bile aynı nasıl bir değişiklik yaratır bilemiyorum

birde exclusive fullscreen kapamak vsync i kırmıyor bende olmadı d3doverrider falan açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

ben bunu anlamadım bende 314.07 WHQL yaklaşık bir iki hafta oldu çıkalı emin değilim bu daha eski bir driver değil mi bu oyun daha yeni çıkmadı mı kafam karıştı şimdi ? perfonmans artısı varsa açıklarımsın sana zahmet...

bu betanın betası gibi bişey sanırım bende kurmadım :) uğraşma sende boşver demek istediğim bir iki güne halledecek nvidia

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

quote:

bu betanın betası gibi bişey sanırım bende kurmadım :) uğraşma sende boşver demek istediğim bir iki güne halledecek nvidia

teşekkür ederim kardeşim....

• çözmez diyorum ama tesselation sorunu çözüldü , üstte yazan nvidia inspector yöntemi ile yalnız tr 2013 profili silmek yerine oraya başka bir exe koyun ve tr nin exe snini kaldırın sadece ilerde lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeGetBe

Arkadaşlar Tresh fx sanki nvidia kartlarda da işe yarıyor gibi görünüyor diğer forumlarda okuduğuma göre. Elinde nvidia kart olupta tresh fx etkisini gören var mı? Saçlar lüle lüle mi

evet ben açtım gayet iyi ama 25 fps ni yiyo anında.bazı yerlerde ise 40 kadar yediği oluyo.ben 45 fps alırken Tress FX açtığımda 20 fps okla yakşaltığımda kart yerlerde 5 fps lere kadar iniyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Arkadaşlar Tresh fx sanki nvidia kartlarda da işe yarıyor gibi görünüyor diğer forumlarda okuduğuma göre. Elinde nvidia kart olupta tresh fx etkisini gören var mı? Saçlar lüle lüle mi

evet ben açtım gayet iyi ama 25 fps ni yiyo anında.bazı yerlerde ise 40 kadar yediği oluyo.ben 45 fps alırken Tress FX açtığımda 20 fps okla yakşaltığımda kart yerlerde 5 fps lere kadar iniyo

Farkı gayet net gözüküyor yürürken saçlara baka kaldım fakat TressFX kapalı iken Ultra da rahat oynarken açıkken High da oynayabiliyorum ki o da böyle hareketli sahnelerde saçlar dalgalanınca FPS düşüşleri oluyor.

• inspector olayını yaptım crash yok sonunda oynayabilirm 14% ye geldim ayarlar full FXAA kasılma anları sadece saça yakın çekim olunca oluyor TressFX den dolayı o kadar

not: exclusive fullscreen i açtım vsync ve triple çalışıyor şimdi.. arkadaşında deidği gibi eğer çalışmıyorsa oyun içi vsync kapatın d3doverrider dan force edebilrisiniz fark yok.
  • oyun çok güzel olmuş özellikle oyun başındaki aksiyon sahneleri çok çok iyi cf sistemi olanlar scalling değerleri son derece iyi 95 altı görmedim kart kullanımı olarak grafikler kaplamalar çok iyi olmasada oyunun atmosferi güzel olmuş resmen yağ gibi akıyor oyun

ultimate fxaa tressfx on

Tomb Raider 2013 Benchmark Değerleriniz (Güncellendi)

ultimate 2x ssaa tresfx on

ultimate 4x ssaa tressfx on

ultra fxaa tressfx normal

ultra 2x ssaa tressfx normal

ultra 4x ssaa tressfx normal

oyun içi ss

Tomb Raider 2013 Benchmark Değerleriniz (Güncellendi) Tomb Raider 2013 Benchmark Değerleriniz (Güncellendi)

• quote:

NVIDIA kartlarda çalışıyor zaten, AMD'nin başta bunu kendine has teknojiymiş gibi göstermesi komik.

Alice Madness Returns adlı oyunda benzer saç efektleri yanında, PhysX efektleri de kullanılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2013; 8:49:01 >
  • Kısa sürede sorunları çözen yama veya sürücü gelecektir. Esas merak ettiğim Nvidia Tressfx zımbırtısıyla ilgili performans arttıracak mı?
  • Eyy PC oyuncusu arkadaşlar yıllardır çuvalla para veriyorsunuz şu ekran kartlarına aldığınız grafik ve frame değerlerinize bakın bu oyun yapımcıları resmen sizinle dalga geçiyor uyanın artık... 2008 de PC oyunculuğunu iyi ki bırakmışım siz hala yerinizde sayıyorsunuz kaçırdığınız ex oyunları hiç saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Eyy PC oyuncusu arkadaşlar yıllardır çuvalla para veriyorsunuz şu ekran kartlarına aldığınız grafik ve frame değerlerinize bakın bu oyun yapımcıları resmen sizinle dalga geçiyor uyanın artık... 2008 de PC oyunculuğunu iyi ki bırakmışım siz hala yerinizde sayıyorsunuz kaçırdığınız ex oyunları hiç saymıyorum bile.

Kaç yıl önce 300 TL'ye aldığım 6850 ile 60 FPS full HD oynuyorum. Sen kendi low-res, no-AA, 30 fps oyununa bak konsol çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Kısa sürede sorunları çözen yama veya sürücü gelecektir. Esas merak ettiğim Nvidia Tressfx zımbırtısıyla ilgili performans arttıracak mı?

Ben de merak ediyorum. Eğer artırabilirse AMD'nin TressFX balonu patlamış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Kısa sürede sorunları çözen yama veya sürücü gelecektir. Esas merak ettiğim Nvidia Tressfx zımbırtısıyla ilgili performans arttıracak mı?

Ben de merak ediyorum. Eğer artırabilirse AMD'nin TressFX balonu patlamış olacak.

nvidia daki çalışanın yaptığı açıklamada sorunun sadece driverla çözülecek birşey olmadığı oyun kodlarınında değişip optimize etmeleri gerektiğini söyledi.. zaten firmayla görüşüyorlarmış fakat AMD parayı basmış bir kere bence tressfx dışında herşey hallolur ama tressfx nvidia özürlü kalacak.. zaten sadece yakın çekimde fps düşürüyor onun dışında problem yok bende tressfx de.

edit: bu arada tressfx gerçekten çok amatörce olmuş aceleye gelmiş bence.. saçlar çok dandik biçimde hareket ediyor.. phsyx le olsa daha iyi olurdu.. ayrıca o güzelim göğüsler kütük gibi kalıyor hiç etkileşim yok.. orayada bir el atsalırdı çok gerçekçi olurdu ya da göğüslerini kçük yapsaydılar öyle kalsaydı madem physx yok orada..

kısacası !!!!
    So, no PhysX powered boobs on Lara? AMD hair, Nvidia boobs

Bouncing boobs is the best thing that happened in gaming technology for years!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 7 Mart 2013; 13:01:30 >

• Sıktı bu Benchmark başlıklarıda bende 780 fps alıyorum ne olcak şimdi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.