Ong-bak 'ı izleyenler , başroldeki "Tony Jaa" 'ı bilirler. Adam , mükemmel dövüşüyor. İşte, bu adamın son filmi "Tom-Yum-Goong" . Fragmanları izledim , tek kelime ile bayıldım. Mükemmel sahneler var. İnşallah ülkemizde vizyona girer de , bu süper aksiyon filmini keyifle izleriz.
Lütfen , fragmanları izleyin ve mükemmel sahneleri görün. Bu filmi mutlaka İZLEMEM LAZIM .
3 gündür , sadece 9 kişi okumuş. Eminim hiç biride , fragmana bakmamıştır bile. Eğer Jet Lee , Jackie Chan'i seviyorsanız , bu adama , bu filme de bayılacaksınız. Ben de Ong-bak filmini görene kadar bu adamdan bihaberdim. Ong-bak'ı izledikten sonra Tony Jaa 'ya hayran oldum. Yukarda fragmanını verdiğim filmin divx'inin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Neyse bende söylemesi. Hadi izleyin şu fragmanı.
Ong-bak filmini defalarca izledim ve elimde türkçe altyazılı vcd si mevcut , Tony jaa gerçekten mükemmel , filminin hiçbir karesinde tellerle bir adamın uçması ve bilgisayar teknolojisi kullanılmamış , tamamen fiziki ve üstün yeteneği konuşturmuşlar , Jet lee ve Jackie Chan hayranlarına duyurulur........
zaten çok büyük bir yıldız olacağı konuşulmaya başlandı.Jackie Chan ile bir film çevirecekti diye duymuştum.
indiriyorum şimdi. Hero yu beğenmiştim.Bunun da ondan geri kalır yanı olmasa gerek.