Şimdi Ara

Tom Clancy Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun serisini sıralı bir şekilde bilen varsa belirtebilir mi? Başlamayı düşünüyorum. Birde tam olarak konusu nedir acaba.

• Tom Clancy'nin bir sürü seri olan oyunu var. Tom Clancy kendi başına oyun değil ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Drake

Tom Clancy'nin bir sürü seri olan oyunu var. Tom Clancy kendi başına oyun değil ki?

Evet hocam viki'den inceledim fakat serinin çok eski oyunları var karışık biraz ondan dolayı önerebileceğiniz başka güzel 1 oyun var mı acaba?
  • Tom Clancy's Splinter cell chaos theory öneririm. Serinin her oyunu oynadım ama hiç biri chaos theory kadar zevk vermedi. Ayrıca 4. oyuna kadar hikaye bağlantılı gitmiyor.
    Seriye buradan bakabilirsin:

• Tom Clancy's Splinter Cell serisi çok iyidir. Özellikle Chaos Theory, Conviction ve Blacklist oyunları çok başarılıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun olarak Splinter Cell serisini öneririm, kitap olarak da The Hunt for Red October , Red Storm Rising ve Rainbow Six'i öneririm zaten bunları okursan geri kalanı çoğunlukla aynı. Eğer detaylı bir şekilde anlatılmış askeri operasyonları okumak hoşunuza gidiyorsa alın, okuyun ama genelde kitapları 'ooh yeah Amerika' tadındadır ve pek fazla da bir şey beklememek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.