Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
161.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak birader şöyle bi hayal et istersen ama hayal et tamam. Misal bir ramazan günü fırına pide almaya gidiyorsun epeycee sıra var baya da arkalardasın.
    Fırıncı kalkıp arkandaki adamı sıranın en başına çeksin ve pideleri ona versin sende kamil kamil bekle sence doğru mu? Haklı mısın? Haksız mısın? İzin verir misin? Bu konuda buna örnek.
    Ben hakkımın peşindeyim peşinde olduğum içinde basbas bağırırım kalkıpta kimse bişey diyemez....
  • Arkadaşlar bende playstoreden aldım mail olarak mı geliyor ? Yoksa sistemde bir yere mi düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstore ye bir türlü üye olamıyorum hata veriyor
  • Hayır maille gelmiyor playstore hesabına giriş yapıp oyuna tıklayınca orda gözüküyorMUŞ
  • Playstore kodu gelen var mı? Şubat'ta almıştım hala gelmedi.
  • BrianRoscoe B kullanıcısına yanıt
    15 şubatta almıştım hala görünen bişi yok
  • yakjack kullanıcısına yanıt
    Hocam saat kaça kadar kod gönderimi olur? Yahu bir de bu haftasonu indirme yaparım diyordum. Pazartesi ye mi kaldı şimdi?
    :D:D gelmiyor hocam key falan üstüne kimse de sallamıyor seni soru sorunca.ben de şubat ortası aldım.key yok ortada gelir sıkıntı yapmayın.hatta dua edin en azından 8inden sonra yollamasınlar.
  • Ben de 13 subatta almisim Gold Edition'u playstore'dan. Hala bir kod yok. Erken gelip gelmemesi cok onemli degil, insallah 8'ine kadar gelir de baska bir sey istemiyorum. Ttnet olunca pek guven de kalmiyor insanda tabii.
  • ZeusTheAPBT kullanıcısına yanıt
    Rezillik başka bir şey değil...
    valla kardeşim hiç bi bilgi yok maalesef burdaki mağdurlar sınıfındayız
  • Arkadaşlar aktivasyon kodu gelmeyenler hemen 444 0 375 ' i arasın, durumu aktarsın kayıt oluşturuyorlar, ardından kod geliyor bir şekilde.

Müşteri hizmetleri yönlendirmeleri saçma sapan, playstore diye bir birim yok, müşteri hizmetlerine bağlanın durumu aktarın.
  • Ps4 konusunda oyun hakkında yorumlar videolar güncelleme içerikleri tartışılırken, burada key geldi mi gelmedi mi steam yok playstore nasil ucuza gelir muhabbetleri tey tey tey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    Aynen bu kadar sabırsız bir milletiz işte, 3 kuruş ucuza getirebilmek için 40 takla atar, sonra istediğimiz anda ulaşamayınca da 1001 ah!!! Bende playstoredan aldım, sırası gelince banada gönderecekler azcık sabır!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Aynen bu kadar sabırsız bir milletiz işte, 3 kuruş ucuza getirebilmek için 40 takla atar, sonra istediğimiz anda ulaşamayınca da 1001 ah!!! Bende playstoredan aldım, sırası gelince banada gönderecekler azcık sabır!!!

Sabırsızlıkla ilgisi yok , yeni alan adama şak diye keyini veriyorlar , sen 1-2 ay önce sipariş vermişsin seni bekletiyorlar , birçok kişinin sinirlendiği nokta bu saçma sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 4 Mart 2016; 20:17:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Ozaman birşey diyemem dostum, ben 2 gün önce aldım. Sıramı bekliyorum...
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Dediginizi yaptim hocam ben de bir kayit olusturdum bakalim. Size ne kadar sure sonra geldi kod kayittan ayiptir sormasi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Arkadaşlar aktivasyon kodu gelmeyenler hemen 444 0 375 ' i arasın, durumu aktarsın kayıt oluşturuyorlar, ardından kod geliyor bir şekilde.

Müşteri hizmetleri yönlendirmeleri saçma sapan, playstore diye bir birim yok, müşteri hizmetlerine bağlanın durumu aktarın.

Yanlız sıkıntı yaşadığınız ürünü kodlarmısınız diye bir istekleri oluyor haberiniz ola
  • TolgaSzn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen bu olayı küçük bir mesele gibi görürsen sonrada ben rahatım hede hüde diye bebe gibi internet hızını paylaşırsan asıl seni ben ciddiye almam. Sen kimin uşağısın anlamadım !!! Aslında pek yazmazmış.. Ulan açmışsın fake hesabı koymuşsun oraya çakma bir net hızı bize ders veriyor aklı sıra senin yaşın kadar benim ders vermişliğim var be !!!!

Sen benim yanımda olma zaten ihtiyacım yok.. Ben kendi hakkımı savunacak kadar aklı başımda bir insanım... Gölge etmeyin yeter... Sen keyini beklemeye devam et ben hakkımı aramaya devam edicem. Ne de olsa benim senin gibi 95 mb netim yok...
  • TolgaSzn kullanıcısına yanıt
    dıdivişin de abi :))

bana hiç sormadılar.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.