Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:29:34 >
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:30:11 >
  • Merhaba arkadaşlar oyunu yeni aldım malum grupça daha güzel oynanan bir oyun. oynamak isteyen olursa psn:erdem1272
  • biz Türkler.Gta dan kafayi kaldiramiyoruz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

biz Türkler.Gta dan kafayi kaldiramiyoruz ki
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:30:28 >

• gta online hala oyuncusu bol..kac yillik oyun ustelik..rdr2 de guzel..rockstar işi biliyor..

division da aslinda konusu guzel,online-story karisimi guzel..fakat biraz farkli seyler yapmalari gerekirdi,bazi askeri vasitalar kullanilabilirdi,npc veya sivillerle diyaloglar gelistirilebilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 2 Mart 2020; 13:54:43 >
  • oyunu 3 dolara us psn'den satin almistim. iki hakki da bende. ama oyunu bir aydir tr psn hesabimdan oynadim. lvl 30 gs 499 yaptim..

yazilanlardan anladigim kadariyla simdi us psn'den dlc alirsam tr psn hesabimdan oynayamiyorum öyle mi?

ya karaktere elveda diyecegim ya da dlc'ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

gta online hala oyuncusu bol..kac yillik oyun ustelik..rdr2 de guzel..rockstar işi biliyor..

division da aslinda konusu guzel,online-story karisimi guzel..fakat biraz farkli seyler yapmalari gerekirdi,bazi askeri vasitalar kullanilabilirdi,npc veya sivillerle diyaloglar gelistirilebilirdi..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4311B45FD -- 10 Nisan 2020; 23:30:41 >
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    dlc yi oynadığın tr hesabına alırsan sorun olmaz ama ana oyununda bu hesapta olması gerekir,karakteri kaybetme meselesine gelirsek oyunun kayıt dosyaları sunucularda olduğu için hangi bölgeden oynarsan oyna karakterin kaldığın yerden devam edersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

dlc yi oynadığın tr hesabına alırsan sorun olmaz ama ana oyununda bu hesapta olması gerekir,karakteri kaybetme meselesine gelirsek oyunun kayıt dosyaları sunucularda olduğu için hangi bölgeden oynarsan oyna karakterin kaldığın yerden devam edersin
    iyi de us psn'den aldigim oyunun dlc'sini tr hesabina nasil alabilirim?
    yani us ps store'dan mi almam gerekir yoksa tr ps store'dan mi?

bugüne kadar hic dlc almadigim icin pek bilgim yok.
    oyunu sadece tr psn'den calistirdim (pri versiyon gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4311B45FD

.
    hayır new york dlc sini ayrı alman gerekiyor

• Güncelleme notları yayınlandı

• Oyunda dlc erken acilmis newyorka erisilebiliyor

• Us psn hesabımda division 2 ve warlords satın almıştım simdi girince aktif New York gittim ama Endonezya psn hesabimla ile oyuna girince DLC aktif olmuyor maalesef, sebebini bilen var mı
    Kısaca warlords pri/sec işi yalan olduysa kötü

• Ben denemedim ama pri hakta dlc calismadigini soylediler. Sizinle gereksiz sekilde iddialasmis oldum. Can sıktıysam ozur dilerim. İyi aksamlar.

@eonmg@ottomanson

• quote:

Orijinalden alıntı: Katra

Us psn hesabımda division 2 ve warlords satın almıştım simdi girince aktif New York gittim ama Endonezya psn hesabimla ile oyuna girince DLC aktif olmuyor maalesef, sebebini bilen var mı
    Kısaca warlords pri/sec işi yalan olduysa kötü
    Yeni dlc yi almadım ama ilk oyunda ana oyunu satin aldığın hesaptan dlc veya season pass aldığında primary yaptığın hesaptan oynayabiliyordun. Sadece ekstra verdiği silah skin gibi kozmetiklere ve hesaba özel droplara erişemiyordun. Normalde 2. Oyunda da böyle olması gerek.

Diğer türlü dlc almanın bir mantığı kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4’de dlc ile ana oyunun aynı bölge olması gerekmiyor mu zaten çalışması için? Başka bir us psn hesabı ile denediniz mi?
  • yok oyle değil yani normalde ana oyun + dlc bir hesapta satın alınca primary olarak diğer tüm hesaplarınızdan her türlü oynuyorsunuz fakat ubisoft çakallık yapmış division 1 gibi değil durum, ek paketi ayrı değil patch'e eklemiş dlc özelliklerinide sadece ana hesapta aktif etmiş şu an.
    genel bir hata mı var yoksa bilerek yapmışlar bilemiyorum, reddit ve ubisoft forumlarında baya yazılmış kimse "account share" ile oynayamıyor.
    kısaca kesin bilgi gelmeden hesap paylaşımı işine girmeyin ek paket için.@gyulanemeth @Cypon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katra -- 3 Mart 2020; 0:37:49 >
  • Evet Reddit forumlarında falan da dediğiniz gibi yazıyor. Yani kısacası Ubisoft şu an benden kendim için ayrı, hanım için ayrı dlc almamı bekliyor. Çok bekler.
  • Arkadaşlar bu gear 2.0 ı güzelce açıklayacak olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.