Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim oynayan arkadaşım yok ama ben grup arayıp giriyorum. 4 kişi daha zevkli geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı hocam .Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    kendisi degistirecek zorluğu..

• 8 adet season pass hikaye gorevlerinden 4 tanesini solo bitirdim ozellikle nightclub ta geçen gorev gayet guzeldi..ilk başlarda değilde Tier 4-5 seviyesinde yapin bunlari daha guzel oluyor

• oyun 3 dolara düstükten sonra alanlardim ve 1 haftadir oynadim. gercekten güzel oyunmus.
    simdi level 30 oldum , hikayeyi bitirdem ve ne yapacagim konusunda zerre fikrim yok.
    haritayi actim her yer kirmizi. yani daha önce yaptigim görevlerin benzerini yapacagim gibi gözüküyor.

level 30 olduktan sonra neler yapilabilir? yani oyun bundan sonra alet edevati yükseltmek icin mi olacak?
    (bu daha önce yazildiysa kusura bakmayin)

konuyla ilgili reddit sayfasina da baktim. oldukca fazla aktivite var ama cogu birbirini tekrarlayan cinsten. belki klanlarla daha cok keyif verir.
    bildiginiz klan varsa katilabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariaven -- 21 Şubat 2020; 11:8:29 >
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    stronghold yazan gorevleri yapman gerek,yaptikca harita normale donecek..onlarin da bir sirasi ve gear score seviyesi var,harita acikken uzerlerine gelirsen gorebilirsin..bende tidal basin gorevine kadar geldim..gear score da arttirmak icin birkac control point catismalar vs yeter..dark zone olayi var daha..harita en ustte kenly college var oraya da uğra gitmediysen..

• Görevlerden çok control point seviyesini 4 e çıkartıp 4 kişiyle almak çok daha zevkli oluyor.
  • Konsol-pc crossplay var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

stronghold yazan gorevleri yapman gerek,yaptikca harita normale donecek..onlarin da bir sirasi ve gear score seviyesi var,harita acikken uzerlerine gelirsen gorebilirsin..bende tidal basin gorevine kadar geldim..gear score da arttirmak icin birkac control point catismalar vs yeter..dark zone olayi var daha..harita en ustte kenly college var oraya da uğra gitmediysen..
    DLC almaya deger mi? oyuna nerdeyse hic para vermedim , DLC'ye vermek cok mantikli gelmiyor.

DLC'nin ek görevlerden baska artilari var mi? Mesela ilave Gear score veriyor mu?
    dlc icinde dahil paket almamissan cokta gerekli degil...fiyati cok duserse keyfine kalmis..ekstra gear score vs hic duymadim oyle birsey,sanmiyorum.gear score yukseltmekte mesele degil..

• Şu an 12levelım. Beraber ana görev, yan görev, control point yapmak isteyen arkadaşlar varsa eklesinler. Grup yapıp girelim, hem daha fazla item düşürürüz hem de daha çok zevk alırız.

PSN: Oyption

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    DLC almaya gerek yok. Oyun dlc olmadan da %100 yapılıyor. Birde season pass dlc vs ne alırsan al sadece aldığın hesaptan oynayabiliyorsun. Us hesaptan alıp kendi hesabımdan oynarım gibi düşünen varsa boşuna almış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

DLC almaya deger mi? oyuna nerdeyse hic para vermedim , DLC'ye vermek cok mantikli gelmiyor.

DLC'nin ek görevlerden baska artilari var mi? Mesela ilave Gear score veriyor mu?

Alıntıları Göster
    Dlc'nin değip değmemesi oyundan aldığın keyif ile alakalı, gear score 500 olduktan sonra hala keyifle oynamaya devam ediyorsan dlc'yi de alabilirsin.

Yeni dlc içeriği, New York'un güney kısmı yeni harita olarak geliyor, yeni görevler, lvl cap 30'dan 40'a çıkıyor, belki gear score ve world tier'de de artış olabilir, yeni exotic eşyalar, skill'ler ve sezonluk aktiviteler.

• Oyunu biraz oynadım ama tam olarak anlayamadım
    Mesela bir görevi baskasinin oyununa giderek birlikte yapınca kendi oyunumuzda da yapmis mi sayılıyoruz ? Baskalariyla oynamak keyifli oluyor benim gibi yeni baslayan varsa birlikte oynayabiliriz gerçi pek anlayamadim ama
    Topladigimiz fakt isimize yaramayan düşük level esyalari ne yapmalıyız ?

• Score 500 ve oyunu her gece büyük bir zevk ile oynayan tayfadayız yeni genişleme paketi bekliyoruz.
    Oyuna amacı dışında bakar iseniz çabuk sıkılabilirsiniz.Ancak grup ile sadece zevkine oynar ve loot sevdasına düşer iseniz her görevi tekrardan çok zevke dönüştürür.
    30+ yaş üstü seviyeli küfürden uzak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Oyunu biraz oynadım ama tam olarak anlayamadım
    Mesela bir görevi baskasinin oyununa giderek birlikte yapınca kendi oyunumuzda da yapmis mi sayılıyoruz ? Baskalariyla oynamak keyifli oluyor benim gibi yeni baslayan varsa birlikte oynayabiliriz gerçi pek anlayamadim ama
    Topladigimiz fakt isimize yaramayan düşük level esyalari ne yapmalıyız ?
    benim anladigim kendi oyununda da yapmis sayiliyorsun.
    düsük level esyalari ya satarsin ya da deconstruct yapip (R3) malzemeye cevirirsin.

ben de oyunda yeniyim. belki daha tecrübeli arkadaslar farkli bilgi verebilir
  • Merhaba,

Seviye 22, yavaş yavaş 30'a devam ediyorum :) eklemek isteyen olursa PSN: MrAktacir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eonmg

DLC almaya gerek yok. Oyun dlc olmadan da %100 yapılıyor. Birde season pass dlc vs ne alırsan al sadece aldığın hesaptan oynayabiliyorsun. Us hesaptan alıp kendi hesabımdan oynarım gibi düşünen varsa boşuna almış olur.
    Dlc kardeşlik hesaplarında çalışmayacak mı yani?

Oynadikca cogu seyi cozebildim teşekkür ederim cevap icin.
    13 level oldum genelde rastgele eslesme yaparak baskalari ile oynuyorum varsa birlikte oynamak isteyen oynayalım.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynadığın hesap da çalışıyor sadece. Ana hesap yapıp diğer hesaba geçtiğinde sadece ana oyunu oynayabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.