Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 |PS4 ANA KONU| ★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.306
Cevap
29
Favori
57.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft yatacak yeri yok, gene youtube glich kaynıyor. İlk oyun gibi bununda içine ediyorlar.
  • Kirazoğlu video yapmış.

• Selamlar Arkadaşlar, PC sayfasında sormuştum ama yanıt alamadım. Malum XBOX sayfası olmadığından belki burada yardım bulabilirim.Bu oyun için key satan siteler var. Oralardan almak güvenli midir? Alıp oynanan arkadaşlar var mıdır? Daha uygun fiyata geldiği için böyle bir yol denemek istiyorum. Daha önce denemedim. Konsol ONE X
  • Merhaba the Division Ajanları :)
    Nacizane olarak birkaç leveling tavsiyesi vermek istiyorum. Belki işinize yarar diye düşünüyorum. Tabiki herkesin oyun zevki ve tarzı farklıdır ancak yine de yeni başlayanlar için faydalı olabilir.

(1) LEVELING : Öncelikle leveling için benim sıralamam Main Mission(Ana görev) -> Control Point(Kontrol Noktası) -> Projects(Projeler)

Açıklama: Main mission yani story(hikaye görevleri): öncelikle yapmamız gereken ve 1 level civarı karakterimize faydası olan görevlerdir. bu görevleri önerilen level seviyesinde yapmanızı tavsiye ederim yani 20 level gösteren bir main mission'u 19-20 lvl civari yapmanız faydalıdır. 18 veya 21 lvlde vereceği exp miktari azalacaktır.

Control Point (Kontrol Noktası): Exp olarak gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum ayrıca Oyundaki bu yerleri ele geçirdiğinizde "supply room" açılıyor ve içerisinden faydalı olabilecek 4-5 gear düşmektedir. ayrıca benim en sevdiğim yanlarından birisi de Control Point'lere "fast travel" yapabiliyoruz. bunu çok sevdim gerçekten. Düşman CP alanına girdiğinizde Kare tuşuna uzun basarak Dost NPC'ler size yardıma geliyorlar. Ayrıca bir CP'yi ele geçirdiğinizde sürekli sizde kalıyor.

Projects (Projeler): Aslında tam olarak exp kasmak için değil de hem exp hem de craft mod'lari için çok faydalı bir görev türüdür. Settlement'ların geliştirilmesi için de gerekiyor. Ayrıca birçok proje'de örneğin "Kontrol Noktasındaki Officer'a 50 adet materyal yardımı yap" gibi görevler vardır. bunları da CP ele geçirince yapabiliyoruz. yani birbirlerini destekliyorlar bir nevi. Projelerinizi Map açıp L1 yapınca da görebiliyorsunuz. ben 4-5 proje birikince basit olanları bitirmeye gayret ediyorum.

Ana görev 1 level veriyor. sonrasında diğer ana göreve kadar 1 level kasmak lazım. 4-5 CP ele geçirip birkaç da proje yapınca 1 level rahat oluyor. benim taktik böyle.

(2) SİLAH TERCİHİ: Kişisel tercihim 1.slot: Light Machine Gun (LMG) - 2.slot: Shotgun (Pompalı)

Açıklama: LMG tercih etmemedeki en büyük sebep 100 mermi kapasitesi olması ve yakın,orta ve kısmen uzak mesafede gerçekten etkili. Kişisel olarak üzerime hızlı atak yapan düşmanlara karşı şarjör değişmekten nefret ediyorum. LMG sayesinde ölümüne sıkabiliyorsunuz :)

Shotgun ise yakın mesafede en etkili silah biliyorsunuz. Tercih sebebim yine yakın mesafe rush atak yapan düşmanlar için.

3. alternatif olarak ise çantanızda bir sniper rifle olması her zaman faydalı olacaktır. Biliyorum genelde SMG veya Assult Rifle seviliyor ancak level kasarken bence en faydalı LMG oldu. Bu oyun zevkinize göre değişir tabii.

(3) SKILL TERCİHİ: Oyunda 2 adet skill seçebiliyoruz. Bunları da White House'da ana hikayede ilerledikçe açabiliyoruz. Toplam 8 adet ana skill var ve bunlara ait 4 adet alt-skill mevcuttur. Yeni skill açarken buna dikkat ediniz. Direkt olarak oyunda önünüze ilk çıkan alt-skill açmayın derim.

Benim tercihim L1: Turret (Assault) - R1 Chem Launcher (Reinforcer)
    Alternatif olarak ise Turret yerin Hive(reviver) seçilebilir.

Açıklama: Öncelikle Turret (Assault): Bu skill gerçekten çok faydalı bir hücum silahıdır. Turret'i kullanırken yerden yüksek bir alana sürekli kullanın. Şiddetle tavsiye ederim. Açısı daha fazla oluyor. Ayrıca Turret'in kendi can barı gerçekten çoook fazla. bir nevi low level tank diyebiliriz. Turreti ayrıca istediğimiz düşmana saldırması komutu da verebiliyoruz.

Chem Launcher (Reinforcer): Bu skill bir healing/armor verme skillidir. 3 kez şarj edilebiliyor. bu gerçekten çok iyi. Armorun %50'sini yeniler. Arkadaşımıza doğru hedef alarak atış yapıp arkadaşa da armor vermesini sağlayabiliyoruz. Ufak bir alanda ve fazlaca yerde kalan bir skill değildir ancak güvenli bir alanda hem şarjör değişip hem de armor kazanmak için çok etkili bence.

(SONUÇ) 1)the Division 2 leveling gerçekten zor. ben sadece Ana görevleri 4 kişilik random ekiplerle bitirdim.
    diğer görevlere "call" yapsak da gelen pek olmuyor.
    2) "random bounty" tavsiye edebilirim ancak onun için de 16-17 level civari olup White House'da 7. yardımcı adamın açılmış olması lazım.
    3) "side mission"lara pek zaman ayırmayın. ben fazla faydasını görmedim.

Umarım faydalı olur :) Herkese iyi oyunlar.

Düzenleme-1: Sonuç kısmı düzenlendi.
    Düzenleme-2: Beğeniler için tşkr ederim.
    Düzenleme-3: Skill kısmına ufak ekleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 26 Mart 2019; 11:11:43 >

• aschil kullanıcısına yanıt
    Demek ki, dikkatli araştırmak gerekiyormuş. 2 sayfalık bir başlık buldum. Herhalde ondan bahsediyoruz.
    Teşekkürler, Kral adamsın.
  • Signature weapon görevi hangisi arkadaşlar?

• Oyundaki maske görevlerini bilen varmı?

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Signature weapon görevi hangisi arkadaşlar?
    lvl 30 olana kadar tüm ana görevleri yapman gerekiyor. Bunu da select tuşuna basınca gelen ekranda "%xx" tamamlandı denen main mission2dan görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooklyn666

Oyundaki maske görevlerini bilen varmı?
    dostum youtube'da bolca video var; dikkat etmen gereken, bazı hunter'lar oyun saatine göre 19:00 - 05:00 arası çıkıyor sanırım.

Bi'de oyunu oynayan arkadaşlar "Division 2 Map" uygulamasını indirerek tüm toplanabilir compenent'lerin yerini bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kylo Ren

dostum youtube'da bolca video var; dikkat etmen gereken, bazı hunter'lar oyun saatine göre 19:00 - 05:00 arası çıkıyor sanırım.

Bi'de oyunu oynayan arkadaşlar "Division 2 Map" uygulamasını indirerek tüm toplanabilir compenent'lerin yerini bulabilir.

Alıntıları Göster
    Varmı tavsiye edeceğiniz kanal ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brooklyn666

Varmı tavsiye edeceğiniz kanal ?

Alıntıları Göster
    Arekkz Gaming, marcostyle, widdz ve lethalvd kanallarını takip edebilirsiniz, her türlü bilgiyi paylaşıyorlar.

Ayrıca Reddit'teki "thedivision" subreddit'ini takip ederseniz çok faydasını görürsünüz.
  • 30 level oldum. son bir stronghold kaldı.
    bakalım sonrasında neler bekliyor bizi :)

düzenleme: mesaj içeriği değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRriZ -- 27 Mart 2019; 11:45:38 >
  • Arkadaşlar klan ismi: Ayyıldız Tr herkese açık bekleriz adam olmak yeterli.Platform:Ps4.Yaşlarımız 44-36 ortalaması.

• N11 den siparişi verdim 269 TL yarin gelecek. Merakla bekliyorum. Normalde Destiny ve Division gibi loot oyunlarina biraz indirim gelince aliyordum çünkü surekli dlc cikiyor ve bir kere daha Destiny 2 Forsaken kazığı yemek istemiyordum ama ilk yil cikacak 3 dlc nin ucretsiz olmasi beni baya sevindirdi.

Oynayacak grup buluruz inşallah

• Arkadaşlar bugün oyunu aldım bu gece iş çıkışı 1 gibi başlayacağım. Beraber oynamak isteyen olursa görüşelim 😌

Yaş 31
    Psn smhx6

• quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Arkadaşlar bugün oyunu aldım bu gece iş çıkışı 1 gibi başlayacağım. Beraber oynamak isteyen olursa görüşelim 😌

Yaş 31
    Psn smhx6
    Bende de var tek başına zor ilerlemek. Grup bulurum diye fazla ilerlemedim. Gelmek isterdim ama o saatlerde yatmış oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Arkadaşlar bugün oyunu aldım bu gece iş çıkışı 1 gibi başlayacağım. Beraber oynamak isteyen olursa görüşelim 😌

Yaş 31
    Psn smhx6
    Ben gece 3'e kadar oynuyorum psn: burak_mgs
    level 30, world tier 4 oldu, bilemiyorum birlikte oynayabilirmiyiz. Yas:35

• brooklyn666 kullanıcısına yanıt
    arkadaşın tavsiye ettiği kanallar faydalı.
    ben ek olarak "Mtashed" tavsiye edebilirim

linki:
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.