evet o adamı görmüştüm ama farklı bir görünüşü vardı ayakta ve yatağın içindeydi yani yarısı yoktu ben hasta biri sandım walla üstelik o odaya girildiğinide bilmiyordum şimdi senden öğrendim....
arkadaşlar ben oyunun demosunu oynadım ..options da demo olduğu için sadece çözünürlük ve next gen şıkkı vardı,diğer ayarlar bulınmuyordu..
demo sibiryadaki karlı ,yoğun tipi altındaki bölümdü...sistem imzamdaki gibi olmasına rağmen özellikle yoğun titpi olduğu yerlerde kasılmalar yaşadım acaba 1gb daha ram alsam sorun düzelir mi??yoksa oyunun kendi motorunda mı bir sorun var???
teşekkürler
kardeş ben 3 gb ram ile oynuyorum yinede kasıyor ama bazen gerisini sen hesap et
quote:
Orjinalden alıntı: lpark
kardeş ben 3 gb ram ile oynuyorum yinede kasıyor ama bazen gerisini sen hesap et
işlemcin ne
Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 256 MB Standart Sistem Belleği (MB) 1024 Ekran kartı chip seti NVIDIA GEFORCE GO 7400 Sistem Bellek hızı 667 Sabit Disk Devir Hızı (rpm)80 5.400 Cpu Ailesi INTEL DUAL CORE 1.66 Dogal Ekran Cozunurlugu 1280X800 Net Agırlık Aralıgı KG 2,5 - 3 Model Ailesi PAVILION
Arkadaşlar Yukardakı Laptopta bu oyunu acarmı ?
işlemci dual core 3,0 Vga da x1800xt
quote:
Orjinalden alıntı: skywalkerhan
6. görevde o dazlak kafalı elebaşının odasındaki kasadan birşey çaldığımız yerde adam en son bir koridora girip oradan da bir odaya geçiyor ama ben o koridora giremedim girebilen var. Bir video da o koridor girdiğini görmüştüm sam amcanın bilgisi olan var mı bu bugmu nedir ?
işte burası bu odaya sonra o kel herif giriyor bu oyunun çözümü yapılan bir siteden alınmış videodan bir resim ???? Bu odadan teröristler ile ilgili bir bilgiye ulaşılıyor. Görevlerde en altta seslerini sağlık bilgilerinizi kaydetmemizi istedikleri gibi..
bu resimde odayı hatırlamayan olursa diye soldaki kapıdan adam içeri girecek en son bu odaya giremedim deneyip bilgi verecek olursa sevinirim
hocam ben senin dediğin kapıdan girdim nasılmı biliyosun ki karakterler çok saf gözünün önündeki adamı görmüyor bende emilie mi ne o kel adamın arkasından takip ettim ve o girince küçük adımlarla bende girdim içeride de sadece çekmece de personel dosyasına bakıyorsun yaptığın bir şey yok yani ama bir sorun war DIŞARI ÇIKAMADIM... yani bug war..
Arkadaşlar oyunu kurdum ama single player seçeneği çalışmıyor must check ve arkasından runtime error veriyor ama online seçeneği sorunsuz.. Ekran kartı 7600 gs yardımcı olabilirmisiniz?
kur bir daha yükle genelde düzelir
Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 256 MB Standart Sistem Belleği (MB) 1024 Ekran kartı chip seti NVIDIA GEFORCE GO 7400 Sistem Bellek hızı 667 Sabit Disk Devir Hızı (rpm)80 5.400 Cpu Ailesi INTEL DUAL CORE 1.66 Dogal Ekran Cozunurlugu 1280X800 Net Agırlık Aralıgı KG 2,5 - 3 Model Ailesi PAVILION
Arkadaşlar Yukardakı Laptopta bu oyunu acarmı ?
açar neden açmasın ama ayarlarını düşürmen lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Arkadaşlar oyunu kurdum ama single player seçeneği çalışmıyor must check ve arkasından runtime error veriyor ama online seçeneği sorunsuz.. Ekran kartı 7600 gs yardımcı olabilirmisiniz?
Problemi buldum directx_feb2007_redist sürümünü indirip kurmak lazımmış şimdi hiç problemsiz mis gibi çalışıyor, aynı hatayı alanlara duyurulur. Ayrıca ps2 sürümü ve pc sürümü tamamen farklı 2 ayrı oyun. 2'side zevkli tavsiye edilir.
rahat oynayabiliyormusun barii....
1024x768 next-gen grafikler (options'ta böyle yazıyor) sistem avatarımın altında 20-30 fps arası gidip geliyor fraps'la baktım.
ya şu fps ye nerden bakılıyor ben bir türlü bulamadım....
fraps programını kur çalıştır kapatmadan herhangi bir oyun aç sol üstte görürsün.
eywallah sağolasın kendi sitesimi dağıtıyor yoksa yayımcı sitemi war...