Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydaaaa şu ertelemeleri hiç sevmiyorum
  • tıpkı splinter'daki gibi x360 versiyonu pc'den önce çıkıyor inşallah aynısı olurda oyunun yapısı da aynı olur Oyunun x360 versiyonundaki tps kamera çok hoş bir özellik olmuş, pc de olmazsa çok kötü...Yeni bir graw vakasını kaldıramayacak kalbim çünkü. Ama tek dileğim seneye pc'nin dx10 ve vistanın gelmesi ile şu konsol üstünlüğüne bir son vermesi. Aman konsol savaşı başlatıyorum sanılmasın aman ha !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 30 Kasım 2006; 14:41:32 >
  • işlemci cephesinde konsollar bir müddet geçilemesede grafik bakımından yakalandı gibi bence dx10+sm4 vs şimdi nvidia 8900gtx ve ati r600 gelcek tam süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çıkış tarihi 15 Aralık'a sarktı maalesef biraz daha bekleyecez ):

Bu kötü oldu işte
  • gerçekten harika bir oyun
  • Ya yuh ya ne ertelemesi bu.
    Zaten hep 4 gözle beklediğim oyunlar ertelenir.
  • Buna pek erteleme diyemeyiz arkadaşlar sadece 15 gün yaw nedir yani gelip geçer
  • olsun yinede çıkış tarihini 1 sn ye bile ileri alsalar buna ertelenme denir dimi
  • Bende bu gelene kadar Rainbox Six:Lockdown oynuyorum
  • bu oyunun bütün serileri güzel!!
  • Arkadaşlar bu ubi demo falan vermiycek galiba
  • Bence demo çıkar.
  • pinky verdiğn maxican border trailer'ı ek paket mi olacak yoksa bölüm isimlerinden biri mi?
    Merak ettim
  • bölümler onlar .. Ya inşallah şu splinter cell'deki gibi 3. şahıs görüşü olurda (x360a koydukları gibi) güzel bir şekilde oynarız oyunu. Videolarda o şekilde oynamak çok zevkli geldi bana
  • 3 yeni gameplay video daha yayınlandı.

http://www.gamershell.com/news/34852.html
  • Oyunun ss'leri bana Ghost Recon'u hatırlattı.
  • bence ghostrecondan daha aksiyonlu ve daha cafcaflı görüntülü ve güzel olcak. Hoş ghost reconu oynamaya başlayıp uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar başladım ve oyun baya hoşuma gitti. Birçok oyun içi hareketi yeni yeni öğrendim. Mesela shift tuşuna basılı olarak koşarken space tuşuna basıp kaymak gibi ve baya yararlı bu tür hareketler var. Lockdownu da pek oynamadım ama galiba oynayıp bitirecem tabi zaman bulabilirsem
  • quote:

Rainbow Six Vegas Mexican Border Trailer

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2026&id=9056

Az önce videoyu izledim.Adam paylaşma olayı süper olmuş..
  • quote:

3 yeni gameplay video daha yayınlandı.

http://www.gamershell.com/news/34852.html

son video kafadan kötü vuruldu
  • yalnız son videolarda grafik iğrenç ne iş anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.