Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Clear and present danger" romanının filmide var,Harrison Ford oynuyor o filmde.Güzel filimdi tv de izlemiştim ama dvd olarak bulup tekrar orjinalinden izlemek daha güzel olur Umarım Lockdown rezilliğini bu son oyun ile kapatırlar.İlk Rainbow six bile daha güzeldir Lockdown dan.56k ile netten oynardım Rainbow six i,hey gidi günler ...
  • Rainbow Six Vegas Mexican Border Trailer

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2026&id=9056
  • Nerdeyse çıkan bütün videolarını izledim gerçekten çok güzel ama bunun için iyi ekran kartı olması lazım gelsin görecez.
  • Müthiş oyuna benziyor.
  • sanırım bu oyunda nexgen olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Kasım 2006; 12:51:44 >
  • Ooo...! R6'yı eskiden beri takip eden birini buldum sonunda. Yahu o ilk dönemlerde ne güzeldi oyun? Otomatik hedeflemeyi kapatıp en baştan bir kere daha "lone wolf" olarak oynamıştım. O zamandan beridir başka oyundan bu kadar zevk almadım.
    Eşim o oyunu oynarkenki halimle dalga geçer hala, 4-5 saat tek bir elde geçirirdim. Fakat Lockdown fazlasıyla üzdü beni de.
    Arşivimi vaktinde eşşeklik edip başkasına vermiştim. En kısa zamanda ilk bölümden ititbaren toplayıp tamamını dizmek istiyorum. Yurtiçinde hala satan veya koleksiyoncusu varsa bana bildirirsen sevinirim.
    Selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

"Clear and present danger" romanının filmide var,Harrison Ford oynuyor o filmde.Güzel filimdi tv de izlemiştim ama dvd olarak bulup tekrar orjinalinden izlemek daha güzel olur Umarım Lockdown rezilliğini bu son oyun ile kapatırlar.İlk Rainbow six bile daha güzeldir Lockdown dan.56k ile netten oynardım Rainbow six i,hey gidi günler ...

• SÜPER YAAAAA MANYAK GÜZEL.AMA BU GRAFİKLER BİZİM FX SERİSİNİ PATLATIR HERHALDE
  • Kaplamalara bakılırsa fazla ram istemeyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

sanırım bu oyunda nexgen olacak

Evet nextgen olcak.
  • oyunun çıkmasına 2 gün kaldı varmı bir gelişme demo çıkmadı galiba
  • Demo çıkacağı haberi duyurulmadı bekliyoruz.
  • Bu oyun çıktımı ne oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Kasım 2006; 13:46:22 >
  • 1 Aralık da çıkacak dedik ya. (:
  • Çok sağlam oyun olacak yaw Splinter Cell Double Agent falan tanımayacak bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmert

Çok sağlam oyun olacak yaw Splinter Cell Double Agent falan tanımayacak bence...

splinter cell de ajansın bunda ise bi tim desin katagoriler farklı grafikler bakımından tanımıcak diyosan o ayrı
  • ya ben bu linki görmeden konu açtım. kusura bakmayın. Oyunun videolarını 2 gündür sıkı takip ediyorum. Çok dehşete benziyor özellikle karakter hareketleri çok gerçekçi. Bazı videolarda kapı önünde timin toplanıp içeri baskın yaptığı sahneler var ekip elemanları çok gerçekci hareket ediyor. Tabi bunlar hep x360 versiyonu videolar bir tane bile pc videosu bulamadım. İnşallah aynı olur -ki splinter cell x360 ile aynı-. Oyunda en çok hoşuma giden 2. şeyde siper alma olayı ve siper alındığında 3. şahıs görünüşe geçmesi ve bu şekilde ateş edebilmemiz olmuş. Tıpkı splinter cell'deki gibi yapmışlar (en azından susturuculu ufak silahdaki gibi olmuş)
  • oyunun eli kulağında topik te canlanmaya başladı
  • Çıkış tarihi 15 Aralık'a sarktı maalesef biraz daha bekleyecez ):
  • hadi ya nedenini biliyormusun acaba pinky
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.