Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas (ÇIKTI) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.061
Cevap
0
Favori
42.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.04 patchi önceki güncellemeleri de kapsıyor. Dolayısıyla sadece sonuncusunu yüklemeniz yeterli.

Oyunu oynuyorum gerçekten harika birşey hayran oldum. Kurduktan sonra öylesine bakmak için açmıştım ama bırakamayıp baya oynadım. Blur efekti olsun HDR olsun gerçekten çok iyi yapılmış. 1024'te shadows'u low yapıp oynuyorum normalde 50FPS, çok yoğun çatışmalarda ise 25'lere kadar düşebiliyor ama oyunun akıcılığında fazla bir kayıp olmuyor. Bu haliyle oldukça tatmin edici. Fakat AA açmayı bulamadım bir türlü Ati Tray Tools ile de açılmıyor. AA'yı açma çözünürlür artır diyeceksiniz ama o zaman da performans acayip düşüyor. AA'yı açabileceğim bir yöntem var mı? Bilen varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Bu konuda bir yerde AA açılmıyor denmiş bu doğru mu yoksa?

• Oyun Xbox 360'dan port olduğu için AA'yı desteklemiyor. Açamazsın maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Şubat 2007; 17:51:48 >
  • tom clancy çok baba adam ya her oyunu güsel o adamın
  • arkadaşlar bendeki sistemle vegasta full detayla antialising falan açık 10-20 fps gibi alıyorum işin ilginç yanı lowdada aynı fpslerde alıyorum bunun nedeni ne olabilir
  • Çözünürlük nedir? Ekran kartı'nın son sürücüleri kurulu mu?
  • 1024*768 ve atinin 8.33 modified sürücüsü yüklü
  • 1.4 patch yükledikten sonra masaüstüne atmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

1600x1200 de fps yerlerede sürünüyor xbox360ın gücü karşısında eğiliyorum

Aynı şekilde 1600x1200'de herşey full'ken denedim, senin 11FPS gördüğün sahnee 7FPS aldım.

Oynadığım ayarlarda ise, yani 1024x768 herşey max sadece shadow'lar low'dayken:

27 FPS aldım. Bu FPS miktarı oyun içinde dar caddelerde 50'ye çıkıyor, yoğun çatışmalarda ise 20'ye kadar düşüyor ama ortalama 30 civarı olduğundan zevkle oynanabilir kıvamda.

• 1600x1200 düşük performans verince 1280x960 oynamaya başladım shadow high, blur veryhigh, vs on,diğerleride ongölgelerde softshadow kullanılmış iki resim arasında bunu hissedebilirsiniz ama aa kullanılamaması kötü olmuş bakınız; bayraklar
  • mrb!.. a9550 ile RS Vegas'ı oynama durumu olabilirmi? yoksa hayalmi kuruyorum..
  • Hayır oynayamazsın.
  • beyler sorunu çözdüm driverlardanmış şimdi 15 25 fps ile oynuyorum
  • arkadaşlar bu oyun kaç bölüm ? ben en son barajda geçen yerde 4-5 bölüm geçtim. oyna oyna bitmiyor oyun
  • Az kalmış bitmesine devam et.
  • x1900gt ile oynuyorum 1280x1024 epey kastı 1024x768 e almak zorunda kaldım :S

oyunun ortalarında olduğumu hissediyorum harika ve devamı gelirse ki yukarıda benzer söylemler var süper olur
  • Hamachi ile oynamak isteyen varmı? arkadaşlarla co-op terorist hunt oynuyoruz.Baya eğlenceli oluyor.
  • Oyunun sonunda devamı gelecek diyor ama hala bir açıklama yok:S
  • Asus x1300Pro ile oynadım hehe.. Low'da olmasına rağmen herşey 10-20 Fps arası oynıyabiliyorum (Low dediğim oyunun Default ayarında)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSpideR99 -- 20 Şubat 2007; 23:57:12 >
  • arkadaşlar oyunda fps oranını nerden öğrenebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: form

arkadaşlar oyunda fps oranını nerden öğrenebiliriz

www.fraps.com , programı indir-kur-çalıştır sonra oyuna gir.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.