Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverlarinda sikinti var sanirim ping degerim cok yuksek cikiyordu baslarda ama suan cok iyi. Oyun acayip hosuma gitti arkadaslar cok temiz bir oyun olmus cok begendim. Bu arada single modu varmi bu oyunun acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben hata alip duruyorum nedeni ne olabilir dns degistirdim otomatik yaptim manuel girdim olmadi.

• Arkadaşlar bende oynadim ve oyun muazzam yalniz oyunun her tarafi online ps plus gerektiriomu

• quote:

Orijinalden alıntı: Switch1234

Arkadaşlar bende oynadim ve oyun muazzam yalniz oyunun her tarafi online ps plus gerektiriomu

evet plus gerekiyor

• Okadar indirdik oyuna giremiyoruz sürekli hata veriyor kod mod bişeyler çıkıyor error veriyor pişman oldum indirdiğime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo ben begendim ama tutulmayacagini dusunuyorum. Cunku rakibi cs. Sebepler arasina betasinin bile az oynanmasini ve bu konunun da tutmamasini ekleyebiliriz. Ama insallah tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: UCAMAYAN SARBİ

Yo ben begendim ama tutulmayacagini dusunuyorum. Cunku rakibi cs. Sebepler arasina betasinin bile az oynanmasini ve bu konunun da tutmamasini ekleyebiliriz. Ama insallah tutar.

Betanin az oynandigi kanisina nerden vardin?:)

Dh de populer degil diye dunyada bekleyeni yok mu sandin

Tutmaz diyenler trolluk yaparak milleti etkiliyor sadece ulan begenmedin begenmedim de gec koskoca r6 nin oynayani yok saniyorlar dunyada :)

.

Eksik olarak bugun farkettim kapilar duvarlar kiriliyor ama kutuyu kiramadim bugun. Full oyunda degiscek gibi de durmuyor ama bence buyuk bir eksi. Nisan alirken saklanip arkasindan rakibi sasirtabilirdik

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaslar ben hata alip duruyorum nedeni ne olabilir dns degistirdim otomatik yaptim manuel girdim olmadi.

Ttnet dnslerini dene.

• Oyunun en büyük sıkıntısı oyuncu eşleştirip oyuna hemen başlayamaması. Lobby de bekleme süresi insanı soğutuyor.

• Oyunu tek oynayacaklar bu oyun kesinlikle ekip oyunu tek bile aliyor olsaniz oyun icinde iletisim halinde olmazsaniz hem siz kaybedersiniz ( zevkli gecmez maclariniz) hemde takiminiz

Ne olursa olsun ekip kurmanizi tavsiye ederim

• Oyun harika. Tam surumunu de mutlaka alacagim endoya geldiginde

• UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    hocam oyunun rakibi cs demissin iyi hoş ama cd ps4 yada xboxta olmayan bır oyun betanında az oynanmadıgı yabancı sıtelerde yazıyordu
  • Ps plus istemesi tam bir sacmalik oyun zaten online tabanli alone wolf bile online

• Oyundan müthiş zevk alarak oynuyorum fakat pc de çok pahalı.Yılbaşına doğru ucuzlar umarım bende alırım.
  • Ben pc platformundan bahsediyorum zaten. Benim dusuncem pc'ciler cs varken bu oyunu oynamaz ama konsolda belki tutabilir ama onu da pek sanmiyorum. AMA İNSALLAH TUTAR dedigim gibi.

• UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    Cs nere r6 nere neyi tartisiyoruz hala ayni tur bile degilken ayni kefeye koymak ne derece dogru...bunu tartismam bile he he der gecerim.

• Bundan 5-6 yıl evvel yine gündemde cod vardı, bende matraklık olsun diye cod'un oynanışını, grafiğini kaplamalarını nokia'nın solucan oyunuyla karşılaştırmıştım (hatırlıyor musun Zala_ ), bazıları ciddiye alıp cevap bile vermişti.
    Şimdi bu konuya bakıyorum, acaba tarih tekerrür mü ediyor diyorum, adam cs ile r6 kıyaslarken arkadan kıs kıs gülüyor mu yoksa ciddi ciddi kıyaslıyorlar mı bilemiyorum. Eğer matraklık olsun diye yapıyorsanız helal güzel şaka, yok ciddi iseniz yine helal olsun şaka gibi adamsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1992 yilinda çıkan 3D wolfenstein ile cs:go aynı grafik kalitesinde ve ikisi de R6 Siege'den daha iyi

Komutan işin ilginç yani nerde blokladigim adam var onu kaale almışsın sen.sana bi ara blok listemi gondereyim

Bu arada tabii ki nokia snake serisi en baba grafikli oyun.Tartışmasız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 29 Kasım 2015; 16:01:19 >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Ya su arcadeymis su taktikmis su simulasyonmus birakin bu ayaklari. Fps ile rpg'yi mi karsilastiracaktik? Ayrica cs'de r6'da taktik agirlikli oyun. Birbirine benzer. Cs'ye en yakin fps su an.

• Ps4 oyunun full boyutu 17gb, salı sabahı 07:00'de açılıyor.

@ottoman, it ürür kervan yürür, cevap bile verme bu tiplere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.