Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.943
Cevap
55
Favori
197.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Steel Wave - 101 Fragmanı

• Bu oyun serverleri acikmi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dün itibariyle en cok sevdiğim oyunu sildim
    Pazartesi günü başladık ranked girmeye ddos yaptılar neyse dedik bir kere denk geldi sonra ikinci gun 2 kere daha denk geldi dedim arkadaşa silek gitsin neyse silmedik devam ettik 3 .gun yine denk geldi 2.mac mi 3.mac mi neydi neyse devam ettik ve bir daha denk geldik maç 3-2 yenik durumdaydik rakip yapmaya başladı hazırlığını yapiyordu sanirim karekter bazen hareket edip bazen duruyor du buna rağmen 3-3 yaptik rakip oynamayi bilmediğin den böyle şeylere başvuruyor ezikligin böylesi de varmis
    3-3 den sonra hic kıpırdamadan bekliyor hareket etmiyor karekter son 20 sn hareket etmeye basladik onda da süre yetmedi 4-3 oldu rakip atak yapiyor bu sefer yine kıpırdamadan bekliyor sonra bombayi kurup kazanıyorlar ve bunlari yapanlarin ranki silverla gold arası yazik ya o kadar zaman harca olanlara km ile oynayanlari bile geçtim en azindan bunlara ateş ediyorsun ddos çaresi
    yok boyle birsey olabilir mi ben oyunu oynamak istiyorum rakip beni durduruyor yazık yani bu kadarı da yeter
    Şunu nasıl çözemiyorsun kendi oyunu başkalari kontrol ediyorsun rakip istediği zaman hareket ettiriyor son pozisyon da bomba kurdular kurunca ddos bıraktı adami vurdum 1vs1 kaldım yine karekter durmaya başladı resmen dalga geçiyorlar bu son pozisyon dan sonra oyunu sildim alsin başına çalsınlar oyunu
    yok

• Son olara casuel da böyle sey olunca mac iptal oluyor ama ranked ddos yapanlar pro olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Bu oyun serverleri acikmi beyler
    Rakipler ddos yapıyor seni hareket ettirmiyorlar oyle bekliyorsun ben oyun oynamak icin açıyorum rakip hile yapıyor seni durduruyor hareketsiz bekliyorsun filan üst mesaj da yazdım başıma gelenleri

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bana nedense ddos hiç denk gelmedi

• Bugün mavericki aldım, çok hoşuma gitti. Süper bir karaktermiş. Özelliği çok iyi, hızı 3, silahı çok iyi. Atakta mainim maverick artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 13 Temmuz 2020; 0:8:23 >
  • Dünkü ubisoft etkinliğinde r6s ile ilgili 60 milyon oyuncu, sequel (yani r6s 2 si 3ü gibi devamı) olmayacağı ve 10 yıllık süreden bahsedildi. Aşağıda paylaştığım videoda next 10 year diyor. 10 yıl daha oyun desteklenecek güncellenecek. Zaten 100 operatör hedefleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Temmuz 2020; 13:12:18 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 13 Temmuz 2020; 13:15:1 >
  • Çok iyi haber. acaba oyun erken ölebilir mi diye şüphem vardı, tekrar başlamakta kararsızdım ama şimdi tam gaz devam
  • Hacı Bekir Lokumu 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 14 Temmuz 2020; 16:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Dünkü ubisoft etkinliğinde r6s ile ilgili 60 milyon oyuncu, sequel (yani r6s 2 si 3ü gibi devamı) olmayacağı ve 10 yıllık süreden bahsedildi. Aşağıda paylaştığım videoda next 10 year diyor. 10 yıl daha oyun desteklenecek güncellenecek. Zaten 100 operatör hedefleri var.
    Önce ps4 deki ddos olayını çözsünler her gün denk geliyor hemde en az 3 mac da bir çözüm getiremiyorlar

Ddos gelmiyorda artık ubisoft her raundu başka bir serverda oynattığı için artık servera 10 maç yönledirecekken 20 30 maç mı veriyorlar orasını tam bilmiyorum ama raund esnasında server şişiyor ve herkesin pingi 1000 lere çıkıyor hareket edilmiyor. Güyaa ubisoft bu her raundu başka serverda oynatma muhabbetini ddos yapanları önlemek için getirmişlerdi ama gel görki ddos un tillahını kendisi yapıyor ooooo çocukları anasını bellediler oyunun bu sezon. Kafasına şarjör boşalttığım adam ölmez oldu artık. Karşılıklı arbedeye giriyoruz sıkıyorum beni öldürüyor gram canı gitmemiş. Bu sezon kaç maç kaybettik ping artmasından. Yapacakları oyunun ben taaaaa

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Dün gece girelim oynayalım dedik daha ilk maçımızda ddos yaptılar sonra ikinci maca girdim düzgün oyun oldu 3.maca girdim tekrar ddos yapanlar geldi daha dronda yapmaya başladılar bombayi kurduk adam bombayi çözüyor biz ateş ediyoruz hicbirsey olmuyor 1-0 öne geçtiler oyunu kapatıp çıktık yazık ya o kadar zaman harcıyorsun seni oynatmıyor resmen dalga geçiyor ben ne dersem o hesabi istediği zaman yapıyor istediği zaman bırakıyor
    Normalde 1 kisi 1000ping gecince atılır ama ddos da herkesin ping 1000 pingleri geciyor hicbirsey olmuyor en kötü herkesi at puani kesme bunu bile yapmıyorlar arkadaş serverine saldırı yapuyorlar buna hicbirsey yapamıyorsun bu kadar mi aciz firma bu klavye mouse lari geçtim ddos nerden çıktı o kadar ezik kişiler varki rank gold silver yine de yapıyor gecen de 5 kisi geldi rakip hepsi Türk onlar bile yaptım
    134 mac yaptim yaklaşık en az 60 mac ddos geldi ee ben neyin çabasını veriyorum ki

Bende ddos sanıyordum ama yukarda dediğim olay oluyor olabilir. Size ddos olarak geliyordur. Klavye mouse olayını bende geçtim kolla oynuyorum km ye karşı çoğu zaman şansım olmasada keramet klavye mauseda zannedipte hala oynayamayan bebeleri vurmak güzel oluyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 16 Temmuz 2020; 18:52:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Bende ddos sanıyordum ama yukarda dediğim olay oluyor olabilir. Size ddos olarak geliyordur. Klavye mouse olayını bende geçtim kolla oynuyorum km ye karşı çoğu zaman şansım olmasada keramet klavye mauseda zannedipte hala oynayamayan bebeleri vurmak güzel oluyor :))
    Iste ben mouse geçtim onu herkes de var hemen hemen en azindan ates edebiliyoruz birde mouse herkes iyi oynuyamiyor ama ortalama oynayan içimizden geçmesine yetiyor buna da tamam dedik ama ddos olması saçmalık yani karekterin hareket etmemesi ddos dan onun adi ddos muş oyunu iyice bitirmişler konsol tarafinda boyle şeylerin olması cok sacma diyecek birsey bulamıyorum 4 mac yaptik 2mac oynatmadilar yazık yani ne diyeyim

• Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, yatırımcılara oyunun 2020-2021 mali yılı boyunca piyasaya sürülmesini hedeflediğini söyledi. Bu Rainbow Six Quarantine'nin şimdi ve Mart 2021 arasında çıkacağını gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banada son zamanlarda yoğun şekilde ddos oluyor. Eskiden bu kadar değildi. Belkide arkadaşın dediği gibi saldırı değilde server hatasından kaynaklanıyor belkide. Ama her halükarda ubisoft düzeltmeli bu işi. Çok fazla oluyor çünkü. Pc tarafında bu kadar olmuyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 16 Temmuz 2020; 19:20:43 >
  • Server hatası falan yok ddos kaldığı yerden devam ediyor.
  • Eskiden bukadar yoktu. Oyun bozanların sayısımı arttı
    Bence Ubisoft birşey yaparken birşeyleri bozdu galiba.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.