Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.478
Cevap
113
Favori
354.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-15 gb değildir umarım, max 5 gb olsun da maintenanceden sonra direk oynayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 7 Haziran 2018; 15:14:45 >
  • Güncelleme sırasında oyundaysanız bütün karakterler açık oluyor neden?
  • Kalkan bug'ı sadece Frost'taysa sıkıntı yok şimdiki patch ile kalkanı gidecek umarım diğer kalkanlılarda da olmaz.

Patch boyutu daha söylenmedi bakımdan sonra patch gelebilir

Edit: Güncelleme Steam için 5.6 GB
    Uplay için 6.23 GB
    Steam sıkıştırdığından biraz fark ediyor, ikisi de ultra HD'siz boyut.

Mesajı boyutla birlikte yazacaktım da bir türlü salmadılar güncellemeyi "patch boyutu GB" yazdım bekliyordum mesaj kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 7 Haziran 2018; 16:29:13 >
  • 5.6gb geldi patch
  • Steamden 7.8 gb update geldi..indiriyor..( ultra hd texture pack yüklü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 7 Haziran 2018; 17:33:39 >
  • ttsde oynamamistim o glaz ney oyle abov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm operatörleri nasıl açabilirim?
  • Oyun Türkçe olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Oyun Türkçe olmuş.
    Evet Türkçe yapmayı unutmayın :)

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU]
  • ranked girmeyin ping 100-150 kaşı takım 5 ile 20 arası ping...

Ve hala frost bug devam ediyor..
  • Update'ten sonra stuttering ve takım arkadaşlarının sesini duyamama sorunu yaşayan var mı? Oynama istediğimi kırdı resmen, özellikle de stuttering. Her round en az 1 defa oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 8 Haziran 2018; 4:36:53 >
  • Oyuncu ve kamera değiştirmeyi a-d tuşlarıyla yaparken, son yamadan sonra q-e tuşlarıyla atamaya başlamış. Düzeltemiyorum da. Bu sefer droneu qwe ile sürmem gerekiyor. Bir de oyunda kulaklık olmasına rağmen mikrofonla konuşan insanların sesi kulaklığımdan değil de hoparlörden geliyor. Saçma sapan bir hale büründü. Benimle aynı sorunu yaşayan ve düzeltebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dysquest

Oyuncu ve kamera değiştirmeyi a-d tuşlarıyla yaparken, son yamadan sonra q-e tuşlarıyla atamaya başlamış. Düzeltemiyorum da. Bu sefer droneu qwe ile sürmem gerekiyor. Bir de oyunda kulaklık olmasına rağmen mikrofonla konuşan insanların sesi kulaklığımdan değil de hoparlörden geliyor. Saçma sapan bir hale büründü. Benimle aynı sorunu yaşayan ve düzeltebilen var mı?
    q-e ve 1-3 tuşları yeni geldi a-d atanmıyor onlara maalesef. Mikrofon ayarı da güncelleme ile değişti Windows hangini kullanıyorsa oyun da onu kullanıyor gibi bir durum vardı. Bug yok ayarı için biraz kurcalamak lazım.

Alibi çok iyi olmuş kendini bile kandırıyor
    https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/8pjtrt/alibi_outplaying_alibi/

• bu alt üst sesleri karıştıran bir ben miyim ya? sesin nereden geldiği belli olmuyor. kulaklığımda fena değil..
  • Yeni güncelleme icin diyorsan bende emin olamiyorum. Ondan evvel iyiydi.
  • oyunu 90 fps ile oynuyordum sanırım güncellemeden sonra 60 fpsye kilitlendi bunu daha önce yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı ? not: vsync ve nvidia ayarlarından düşey senk. kapalı
  • zafer5139 kullanıcısına yanıt
    Bug ve ping sorunları dan dolayı sanırsam 140 ping sabit oynuyorum... 100 ile 140 arası oynuyorum..
  • Konuşma banı yeniyor mu ya oyunda kaç farklı pc denedim sesim bi türlü gitmiyor karşıya hiçbir yerden bilgilendirme mesajıda gelmedi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinod

Bug ve ping sorunları dan dolayı sanırsam 140 ping sabit oynuyorum... 100 ile 140 arası oynuyorum..
    130 ile ben de oynuyordum en sonra wtfast'ı denemek için aldım, ciddi manada işe yaradı. amsterdam server'ına bağlanıp 65 ping ile oynuyorum program sayesinde.
  • Oyuna Türkçe menü gelmiş arkadaşlar oyun ayarlarından arayüz dilini Türkçe ayarlayabiliyorsunuz,

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.