Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.474
Cevap
116
Favori
345.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir glaz ancak bu kadar kötü hale getirilirdi ya. Termal kamera adı altında ekranın ortasına saçma sapan birşey koymuşlar, çok gereksiz. Hayır bari ince duvarların arkasında ki adamları göster, şuana kadar oynadığım kadarıyla onuda göstermiyor. Eee ben ne anladım bundan, zaten önümde ki adamı görebiliyordum ki. Muhtemelen bir numarası vardır eğer yoksa çok saçma çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacquer

    Bir glaz ancak bu kadar kötü hale getirilirdi ya. Termal kamera adı altında ekranın ortasına saçma sapan birşey koymuşlar, çok gereksiz. Hayır bari ince duvarların arkasında ki adamları göster, şuana kadar oynadığım kadarıyla onuda göstermiyor. Eee ben ne anladım bundan, zaten önümde ki adamı görebiliyordum ki. Muhtemelen bir numarası vardır eğer yoksa çok saçma çünkü.

    Ben de duvar arkası görünür diye ümit ediyordum, hayal kırıklığına uğradım. Yalnız bu hali de kötü değil. Sarı renk gösteriyor. En azından belli olmayan kamufle olmuş adamlar daha belirgin olur. Yalnız en sevindiğim düzeltmelerden biri red dot'taki crosshair'lerin küçülmesi. Gereksiz çok büyüktü.




  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    red dot çok büyük diye bende oyunun başından beri holographic sight kullanıyordum dün akşam bi girdim holographicin aimi o kadar küçük olmuşki çok rahatsız etti oynayamadım red dot denemedim o da küçülmüş ise reddot kullanmanın vakti geldi o zaman
  • Glaz op olmuş oyunun tüm mekaniklerine karşı yani derhal termal görüşü sadece bina dışında açılacak şekilde yapmaları lazım içeride olmamalı.
    Dışarıda açılsın spawn killcileri temizlesin yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 16 Mart 2017; 10:54:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne yaptınız, glaz duvarların arkasını gösterse bu oyun oynanmaz hale gelir ki şu haliyle bile bizi dün çıldırtmaya yetti. bu oyunda kolsuz değil ve belli bir seviyedeysen adamı ilk gören taraf avantajlı oluyor her fps de olduğu gibi. glaz zaten adamları direk olarak sapsarı gösterdiği için duvardaki delikten görseniz bile anında öldürebiliyorsunuz adamı. termale 3 kullanım hakkı gibi bir şey getirmeleri gerektiğini düşünüyorum, şu haliyle çok op.
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde çözdüm. Türkiye'de ki kullanıcıların kullandığı update serverına söz konusu 3 MB'lık dosya bozuk upload edilmiş. Sebep bu. Aslında Ubisoft denilmesi yeterli. Başka sebep aramıyorum ben.
  • Güncellemeden sonra oyun siyah ekranda kalıyor çözümü bilen var ise anlatabilir mi ?
  • Oyunu oynayanlar bilirler zaten teamplay hat safhada bir oyun olduğu için bizim 25 30 kişilik bir ts sunucusunda community oluşturduk , ortalama +21 - +22 yaş ortalamamız bulunmakta amacımız bu oyun oynuyan türk arkadaşları bir araya toplamak ve beraber oynamalarını sağlamak , tabi clan içersinde farklı oyunlarda oynanıyor , oyun sonucunda eğlence olduğu için huzursuzluk yaratan insanlara dikkatli ve seçicic oluyoruz elimizden geldiğince aile ortamı oluşturmaya çalışmak gelmek isteyen bize katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum ts içindeki nickim Thetret-Ramazan , uplay: Thetret.IV ts adresi : vaevictis.tssunucusu.com
  • Glaz'a öyle bir nerf vuracaklar ki kimse Glaz'a elini sürmeyecek bir daha adım kadar eminim bu kadar op olamaz bir karakter zaten fuze diye bir belamız vardı şimdi de bu arkadaş çıktı
  • Helias kullanıcısına yanıt
    Linkteki dosyayı indirin. Daha sonra oyunun kurulu olduğu yerde, aynı isimli dosya ile değiştirin. Ben bu şekilde çözdüm.

    https://cdn.discordapp.com/attachments/281890601585082369/291674428323004426/datapc64_ui_playgo.forge
  • FlamerHerif F kullanıcısına yanıt
    hocam ne opliği var zaten gördüğün adamı sarı görüyorsun thermal vision misali hiç bir şey değişmemiş bana göre ince duvar arkası falan görüyor sanmıştım ben ilk başta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacquer

    Bir glaz ancak bu kadar kötü hale getirilirdi ya. Termal kamera adı altında ekranın ortasına saçma sapan birşey koymuşlar, çok gereksiz. Hayır bari ince duvarların arkasında ki adamları göster, şuana kadar oynadığım kadarıyla onuda göstermiyor. Eee ben ne anladım bundan, zaten önümde ki adamı görebiliyordum ki. Muhtemelen bir numarası vardır eğer yoksa çok saçma çünkü.

    Daha ne olsun arkadaşlar lütfen yapmayın etmeyin. Duvarın arkasını da gördükten sonra bu oyunu oynanır mı? Zaten sis atıp herkesi tek tek indiriyor.
  • Arkadaşlar starter edition almak mantıklı mı yoksa normal versiyon mu almalı? Baya zormuş galiba operatör açmak starterda o yüzden kararsız kaldım ama baya da ucuz.
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    indirimlerde standart al derim hocam, normalde 2k da açılan operatörler 12k da açılıyor. tam 6 kat daha fazla uğraşıyorsun para verip açmazsan:)
  • Hocam yapma Allah aşkına smoke attığı zaman 10-0 önde başlıyor operatör her şekilde başına bela oluyor veya bana gelen Glaz abiler çok iyiydi bilemiyorum artık ama kendi düşüncem çok fena nerf yiyecek gibi duruyor
  • sis atıp herkesi indirmesi için sisin ortasında durmanız gerekiyor asıl soru sizin sisin ortasında ne işiniz olduğu ? her operatörün antisi olduğuna göre şuan glazında antisi jager denebilir o yüzden ağlamaya gerek yok bence
  • cittaslow kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hallettim
  • nerf yemeli bu haliyle çok op. ortada gezmesine gerek yok özellikle 1v1 de acayip avantaj sağlıyor termal. dün oynadığım oyunda arkadaşımla glaz 1v1 kaldılar, glaz o kadar ince gördü ki sarılık sayesinde normalde hayatta göremez. zaten silah 150 vuruyor:)
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım birkaç şey sorucaktım.Oyunu alanlara 2+2 operetör veriliyor diye okumuştum bana hiç vermedi ve 1.-2. sezon operetörlerin tanesi 25k ya alınıyor acaba herkeste böyle mi ? Birde ben oyunu direk Uplay'den açıyorum steamde oyun gözükmüyor acaba steam üzerinden mi açmam lazım ?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Husky31 H kullanıcısına yanıt
    2+2 olayı starter editionda diye biliyorum ama ondada operatorler çok fazla puanla açılıyor.

    Year 2 season pass alırsanız operatörler 25k dan 22.5k ya düşüyor.

    Uplay keyi almışsınızdır steam da gözükende uplayden giriyor.



    Son olarak yeni başlayanlara youtubeda jabba oyun tv kanalını takip etmelerini öneririm baya bilgi kaparsınız her akşam 11 de canlı yayın var güzel eğitici videolarda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.