Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X.'ın Demosu UK PSN' de ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kozcivan

quote:

Orjinalden alıntı: THX

sixaxis destekli olsa iyi olurmuş

nasıl yani?

Arkadaş motion sensitive destekli olmasından bahsediyor sanırım. Ayrıca yukarıda assist olmadan ucmanın zor oldugundan bahsetmiştim ama yavas yavas alısıyor insan daha sonra. Ama keşke ortada bi crosshair olsaydı. En azıdan düşmanlar hangi açıdan yaklastıgımızı fark ederdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

kolu sağa çevirince yada sola aşağı yukarı falan ona göre tepki verme olayı...

tamam şimdi anladım...süper olurdu valla.flower adlı oyunda kontroller öyle bildiğim kadarı ile
  • Arkadaşlar demoyu indirip bi yarım saat oynadım genel anlamda beğendim ben oyunu.
    Özellikle şehirlerin çizimi çok hoş.Ama ne kadar da olsa Ace Combatı arattı bana.

Orjinalden alıntı: Senceru

Zaten Sixaxis Desteği Var Ama Nedense Sadece Dualshock 3 Kollarda Çalışıyor...

hemen deniyorum

Oyunun resmi forumunda demo inceleme yapan bir arkadaş assist off kamera açısını yeterli bulmamış. Bazen neresi aşağı neresi yukarı karıştırıyorsunuz ve rakibinizi gözden kaçırmanız cok kolay demiş. Bir de üzerine kilitlenmenin zor oldugundan bahsetmiş. Ben de kendisine katılıyorum ama oyunlar coktan basılıp dagıtılmaya başlanmıştır diye düşünüyorum. Kısacası elimizdekiyle idare edeceğiz gibi duruyor. Yine de demo puanını 9/10 veriyorum. Kesinlikle alınası bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 27 Şubat 2009; 22:49:23 >
    ace combat serileri çok güzeldir pc de oynamıştım ama 6 yı görmediğim için yorum yapamam tabi. önce ps3 e yapsınlar o oyunu...

Assistance on/off olayı çok saçma olmuş.Assistance off iken kamera değişiminin hiçbir mantığı yok bence,aynı sabit kamerayla hızı tamamen kestiğimizde stall durumuna gelebilsek çok daha iyi olurdu oynanış açısından.Ayrıca optionsta expert/normal olarak değişebilen bir seçenek var ama oyunda hiçbir etksini göremedim.

Her füze yememizde fix 12-13 hasar almamız 90'ların atari oyunlarını andırdı biraz.Keşke uçağın 100 olarak gösterilen gücü olmasaydı,çeşitli bölümler olsaydı ve Colin Mcrea'deki arabalar gibi hasar aldığında o bölüm hasarın büyüklüğüne göre sarı veya kırmızı olsaydı ve bu hasarlar uçuşu çeşitli şekillerde etkileseydi..Keşke bir uçağa 160+45 füze alamasaydık..Kısacası oyun keşke bu kadar arcade olmasaydı..

Grafikler de ss'lerdeki kadar net gelmedi ama yine de gayet yeterli..

Online kısmını ben de bir türlü oynayamadım oyunun,bir sorun var herhalde.Ayrıca tam sürümde sadece co-op yeterli olmaz,takımlar halinde ve deathmatch mantığında online seçenekler olmalı ve lagi minimuma indirmeleri gerek.

Assistance ve online için bahsettiklerimi düzeltirlerse bir süreliğine zevkle oynanabilir oyun ama uzun soluklu bir şey beklemeyin derim.Açıkçası ben simulasyon-arcade karışımı bir şey beklerken tamamen arcade bir oyunla karşılaştım ve hayal kırıklığına uğradım.Ama başka alternatif olmadığı için ve uçak oyunlarına olan açlığım düşünülürse oyunu oynar mıyım,tabiki evet..

• ace combat' ı özledim ya...

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Oyun beklediğim gibi olmamış açıkçası...

Assistance on/off olayı çok saçma olmuş.Assistance off iken kamera değişiminin hiçbir mantığı yok bence,aynı sabit kamerayla hızı tamamen kestiğimizde stall durumuna gelebilsek çok daha iyi olurdu oynanış açısından.Ayrıca optionsta expert/normal olarak değişebilen bir seçenek var ama oyunda hiçbir etksini göremedim.

Her füze yememizde fix 12-13 hasar almamız 90'ların atari oyunlarını andırdı biraz.Keşke uçağın 100 olarak gösterilen gücü olmasaydı,çeşitli bölümler olsaydı ve Colin Mcrea'deki arabalar gibi hasar aldığında o bölüm hasarın büyüklüğüne göre sarı veya kırmızı olsaydı ve bu hasarlar uçuşu çeşitli şekillerde etkileseydi..Keşke bir uçağa 160+45 füze alamasaydık..Kısacası oyun keşke bu kadar arcade olmasaydı..

Grafikler de ss'lerdeki kadar net gelmedi ama yine de gayet yeterli..

Online kısmını ben de bir türlü oynayamadım oyunun,bir sorun var herhalde.Ayrıca tam sürümde sadece co-op yeterli olmaz,takımlar halinde ve deathmatch mantığında online seçenekler olmalı ve lagi minimuma indirmeleri gerek.

Assistance ve online için bahsettiklerimi düzeltirlerse bir süreliğine zevkle oynanabilir oyun ama uzun soluklu bir şey beklemeyin derim.Açıkçası ben simulasyon-arcade karışımı bir şey beklerken tamamen arcade bir oyunla karşılaştım ve hayal kırıklığına uğradım.Ama başka alternatif olmadığı için ve uçak oyunlarına olan açlığım düşünülürse oyunu oynar mıyım,tabiki evet..

+1

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij

• indirdim ve oynadım demoyu gayet güzel bi oyun

olmaz olurmu sixaxis kolda da çalışıyor, options da ayarını yapmak gerek

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

olmaz olurmu sixaxis kolda da çalışıyor, options da ayarını yapmak gerek

Evet çalışıyor ama ben sadece chaff atmak için kullanıyorum. Yardımcı olmadan uctugunuzda yönününüzü bulmanız yeterince karışık zaten.
  • Grafikler cop olmus bu devirde aa siz oyunmu kaldi ya!! Gozunu sevdigimin Ace Combat i ne guzeldi yaw!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 1 Mart 2009; 2:04:18 >
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.