Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X.'ın Demosu UK PSN' de ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sabah hawx oynadım, ben genel olarak beğendim.

ha süper oyun mu? değil!!!

ama türünün tek örneği için kötü değil hatta iyi, mutlaka alacağım. kz2 bitince 2. el alabilirim.

gelelim beğenmediğim yönlere.
    kokpit modu çok zor. seni arcade oynatmaya zorluyor
    ben patlamaları hiç beğenmedim. düşünce patlıyor yok oluyor. azıcık enkaz, toz duman bulutu yok. 10 üzerinden 1 bile vermiyorum lakin gözüken patlama dahi kesitli, inanılı gibi değil bu kadar kötü olamaz. gerçek oyunda düzelteceklerini umuyorum.

seslerde çok başarılı değil.

oyuna genel olarak 10 üzerinde 6.5 verebilirim

dediğim gibi yeni uçak oyunu çıkana kadar arşivime koyacağım.

not 1: ilk izlenimlerimi yazdım biraz daha oynayacağım değişirse ekleme veya değiştirme yaparım
    not 2: ace kombat hiç oynamadım

saygılar

• Demoyu tüplü tvde oynayabilen var mı? Bende, bu video ayarları ile oynayamazsın diye bir hata veriyor..... Başka bir ayar da yapılamıyor bildiğim kadarı ile tüplü tvde(RGB kablo ile bağlı)....

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşar acaba ps3 te joystick çalışıyormu usb.Gamepad değil joystick yani uçmak için olanlardan

Hayır çalışmıyor. Ama PS3 e özel bir ürün olablir.

eski bir sivil ve savaş uçuş simulasyon müptelası olarak konsoldaki ilk adam akıllı uçak oynayışım diyebilirim ( blazing angels ı saymıyorum ). Pc den kalan simule oyun alışkanlığını aratsada eğlenceli bir oynayışı var. En azından it dalışının zevkini az buçuk yaşıyorsunuz. Pc ye göre en büyük avantajı daha iyi grafikleri ve özellikle dev ekranda oynayabilmek olsa gerek. Ama simülasyon severler için tadmin edici olmayacağıda muhakkak. Oyun alışkanlıklarını konsol platformuna taşıyan benim gibi uçmayı seven oyuncuların arşivinde bulunması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Keşke ace combat 6, ps3 e çıksaydı demekden de kendimi alıkoyamıyorum.

Bunun dışında assistance mode bana oldukça ters geldi, ama farklı bir soluk katıyor oyuna. Ayrıca bu oyun için bir joystick şart. şöyle birşey güzel gidebilirdi

Tom Clancy's H.A.W.X.'ın Demosu UK PSN' de !

Referanslar: K-RaMo, kboyvat, Huke, Doftin, Muziooo, Bozkan38, bbuzol, kocake, orion83, nebuch, hunterboi, Mindhunters, Adoni

• dünyanın en zengin adamı olsam gene ucağa binmem yüksekden cok tırsıyorum ama H.A.W.X. oynayarak yükseklik korkumu bir nevzede olsa azaltmayı düşünüyorum...

Oynadıklarım: Resident Evil 5-Killzone 2-MGS4-Siren-Motor Storm 2-Pes 2009
    Beklediklerim: GoD oF wAR 3-Batman: Arkham Asylum
  • Ace combat 6 dan kat kat daha iyi

daha güzelini ps2 de oynuyordum ben yıllar önce
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.