Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X hata veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bugün büyük beklentilerle Tom Clancy's H.A.W.X aldım. Gayet güzel ve hatasız yükledim. Masaüstündeki oyunun ikonuna tıkladığımda şok oldum. Moralim bozuldu. Bütün hayallerim yıkıldı. Lütfen bana ne yapabileceğimi söyleyin. O kadar para verip orijinal aldım.

İşte hata

Tom Clancy's H.A.W.X hata veriyor

"Saved dump file to 'C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's H.A.W.X\H.A.W.X.exe.dmp'" diye bir hata veriyor. Dediği dosyayı buldum da ne yapacağımı bilmiyorum. Ühüüü.... Yardım edin... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexqin -- 8 Haziran 2009; 20:56:43 >

• ARKADAŞLAR ben de şöyle yaptım. 2 Disc ten oluşan oyunun rar dosyalarını çıkardım install a bastım şöyle bi hata verdi:

"Sistem bileşenlerinizi yapılandırmak için denetim masasına gidin."

Bu ne demek oluyor ne yapmalıyım? Bana da yardım lütfen
  • @flexqin; oyunun 1.01 ve 1.02 updatelerini yapmayı dene.

@ggoktas87; kusura bakma bi fikrim yok, rar dosyalarını yanlış çıkarmış olabilirsin belki...
  • @flexqin
    arkadaşım senin sronunla hiç karşılaşmadıgım için forumdada bununla ilgili bir soruna rastlamadıgım için bi fikrim yok ama netten biraz baktım netinde bir fikri yok
    ama sana birkaç işlem öneririm onları bi dene bakalım ne oalcak
    1. driver ları güncelle
    2. o hata veren dosyayı onunun kurlu olan birinden yada netten temin et belki dosya hata görmüştür
    3. bunu söylemekten nefret ediyorum ama format atneden format dmp uzantılı exe dosyaları ms hafiza aktarım dosyalarıdır zarar görmüş olabilir
    ama gerci bu dosya silinsede bir sorun vermez buna baglı oldugunu sanmıyorum ama temiz bi hdd ile denemekte fayda var

@ggoktas87
    oyunu netten indirdin degilmi elinde cd yok muhtemelen?
    oyunu kurmak için bir şey eksik ve windows senden bunu istiyor arkadaşım oyunu demon ile dormayı dene bence demon kullanmasını bilmiyorsanda yardımcı oluruz

• Arkadaslar ilginiz icin cok tesekkur ederim. Oyunu netten indirmedim 2 dvd seklinde satin aldim. Iki seye dikkat etmenizi istiyorum:

1-Ben sorunun windows service pack 1.0 i kullanmamdan kaynaklaniyo olabilecegini dusunmustum?

2-Bir de rar dan cikardigim dosyalar sadece 5 tane ve sunlar:
    Autorun.dll
    Autorun.exe
    data1(winzip)
    data2(winzip)
    Data1.hdr

bunlar dogru dosyalar mi bana sayisi az geldi sahsen?
  • arkadaşlar hadi biraz daha yardım :) bu cd cilere oyun geri götürmekten anam ağladı sorun buysa bi deniyim service pack 2 yi. güncelleme yapmasını sevmiyorum windowsun o yüzden yüklemek istemiyorum.
  • Arkadaşım oyunu tekrar yükle
    driverleri güncelle
    bakalım hata vericek mi?
    eğer hata vermezse pm at online uçalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ seF[o] ; Garena'da uçuyorsan nickim " jasonu " ekleyebilirsin
  • Daha önce online uçmadım fakat hamachiden uçmayı düşünüyodum
    garenadan nasıl oynanabilirim ki anlatabilir misin arkadaşım?
  • http://www.garena.com/

Buradan Garena programını indiriyorsun ve yine aynı sitede Register as Garena Member diyerek üye oluyorsun.

Sonrasında ekstra birşey yok, istediğin odaya girip, kuruyor veya kurulu oyuna giriyorsun. Biz 3-4 kişi Garenada takılıyoruz. (group165608@groupsim.com) Gelirsen hep birlikte oynayabiliriz.
  • Bende de "ubisoft game lancher:Error 1" hatası veriyor.Kimileride "Error 2 ve 3" hataları ile karşılaşıyor. Sanırım windows 7 64 bit kullanıcılarının çoğunda çeşitli sıkıntılar var.Bende steam üzerinden aldım oyunu...3 4 gün oyun çıkmasına rağmen bekletildim ve dün gece oyun açıldı. Büyük bir zevkle oyunu açarken bu salak bug ile karşılaşınca delirdim. Ubisoft'a oldum olası gıcığımdır zaten ve gene yaptı yapacağını.Ekran kartını güncelledim,oyunu sildim bir daha download ettim fakat nafile.Boş boş bekliyorum şuan ne yapıcaklar bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpingowow -- 23 Kasım 2010; 22:55:02 >
  • SORUNU BEN ÇÖZDÜM YAPMAN GEREKEN ŞEY ÇOK BASİT İLK ÖNCE AYNI HATAYI BENDE ALDIM
    AMA HALLETTİM BAK ŞİMDİ HAWX.EXE WARYA OYUNUN CRACK DOSYASI YANİ SAĞ TIKLA SORUN GİDER YAP>PROGRAMI BAŞLAT YAP>İLERLE YAP SORUN ALGILAYACAK KAPAT TEKRAR GİR BU SEFER 2.SİNİ SEÇ
    ONUDA AYNI ŞEKİL EN SON 3 ŞIK ÇIKICAK EVET,BU AYARLARI KAYDET GİBİ BİŞİ ÇIKICAK TIKLA BU KADAR İŞ BİTMİŞTİR GERİSİ SANA KALMIŞŞŞ TADINI ÇIKAR
  • hawx.exe.dmp sorunu: çözümü buldum öncelikle işletim sisteminiz vista ise servis pack 1 güncelleştirmesinin yüklü olması gerekir daha sonra c>program files>ubisoft>tom clansy hawks>hawks.exe ye sağ tıklayıp özelliklere tıkllayın sonra uyumluluk a tıklayıp bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu kutusunu işaretleyin ve 2003 servis pack 1 i işaretleyin oyun açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydash

SORUNU BEN ÇÖZDÜM YAPMAN GEREKEN ŞEY ÇOK BASİT İLK ÖNCE AYNI HATAYI BENDE ALDIM
    AMA HALLETTİM BAK ŞİMDİ HAWX.EXE WARYA OYUNUN CRACK DOSYASI YANİ SAĞ TIKLA SORUN GİDER YAP>PROGRAMI BAŞLAT YAP>İLERLE YAP SORUN ALGILAYACAK KAPAT TEKRAR GİR BU SEFER 2.SİNİ SEÇ
    ONUDA AYNI ŞEKİL EN SON 3 ŞIK ÇIKICAK EVET,BU AYARLARI KAYDET GİBİ BİŞİ ÇIKICAK TIKLA BU KADAR İŞ BİTMİŞTİR GERİSİ SANA KALMIŞŞŞ TADINI ÇIKAR

quote:

Orijinalden alıntı: rehon

hawx.exe.dmp sorunu: çözümü buldum öncelikle işletim sisteminiz vista ise servis pack 1 güncelleştirmesinin yüklü olması gerekir daha sonra c>program files>ubisoft>tom clansy hawks>hawks.exe ye sağ tıklayıp özelliklere tıkllayın sonra uyumluluk a tıklayıp bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu kutusunu işaretleyin ve 2003 servis pack 1 i işaretleyin oyun açılıyor

İki çözüm de tırt arkadaşlar sorun GÜNCEL... Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olacağım.Bir ton forum taradım, çözüm hala yok!

• yok arkadaşlar aynı sorun bende de var 1 aydır uğraşıyorum ama çözüm bulamadım:(
  • Oyunu ilk kurduğumda 1 - 1,5 saat oynuyorum.Bir daha da yok. "H.A.W.X/HAWX.exe.dmp"
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Oyunu ilk kurduğumda 1 - 1,5 saat oynuyorum.Bir daha da yok. "H.A.W.X/HAWX.exe.dmp"

hortlama olabilir ama bendede aynı şekilde 2-3 gün oynadım daha sonra hiçbirşey yapmadığım halde bu hatayı verrdi
  • Blogumda anlattım herşeyi. Emeğe saygı. Sırf bunu gönderip sorununuza yardım etmek için giriş yaptım. Tamamiyle çözümü ben buldum)

(http://kahramanpatates.blogspot.com/2012/07/tom-clancys-hawx-saved-dump-file-hatas.html )
  • arkadaşlar sorunu buldum yapıcağınız şey hawx exe dosyasını(masaüstündeki) sağ tıklayın uyumluluk bölmünden 2003 service pack 1 i işaretlemeniz yetecektir !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.