Şimdi Ara

Tolgay Arslan transferinden vazgeçildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • m.fanatik.com.tr/2015/01/25/trabzonspor-tolgay-arslan-transferinden-vazgecti-410249

Ailesi para istemiştir.Bundan 2 takımada hayır gelmez.

ortada kaldı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biri bunlara 6 ay sonra yabanci sinirinin kalkacagini soylesin. haberleri yok herhalde.

• Babası ayrıca başlık parası istediğinden bu transferden vazgeçildi.
  • Zaaaaaaaaaaaaa xD nerde hava atan tsliler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ne kadar kopartırsam kardır diyor.

Bjk alırsa bunu fikret başkan sözünü yemiş olur:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Zaaaaaaaaaaaaa xD nerde hava atan tsliler

Sen sakamisin yaa , yonetim ailesinin tutumundan dolayi satin alma isini iptal etmis mali geri iade etmis senin yorumuna bak alakaya maydanoz ...

• Hep öyle olur zaten. Trabzon alamadık diyemiyorda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Gökhan Töre !
    11 yıl önce açıldı
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Adamlar ne kadar kopartırsam kardır diyor.

Bjk alırsa bunu fikret başkan sözünü yemiş olur:)

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Hep öyle olur zaten. Trabzon alamadık diyemiyorda.

quote:

Cumartesi gecesi yapılan toplantı sonucunda rakamlar ve bonservis konuşuldu. Anlaşıldı ve el sıkışıldı. Sabah bir araya gelindi hayırlı olsun denmek için. Tolgay 3'te avukatının geleceğini söyledi. 4'te menajeri ile bizim olduğumuz otele geldi. Bu sırada enteresandır Beşiktaş kulübünden Umut Güner arkadaşım beni aradı. 'Abi biz Beşiktaş olarak Tolgay'la görüşüyoruz bu konuda neden Trabzonspor ile girişim yaptınız.' dedi. Ben de aynen şunu dedim: 'Biz anlaştık, fotoğraf bile çektirdik.' '1 saat evvel bizle oturdular, pazarlık yaptılar' dedi. Başkan da sert bir şekilde masadan kalkıp 'Utanmıyor musunuz bizi Beşiktaş ile birbirimize düşürmeye. Hani resmi imzayı atacaktınız.' dedi. Buz gibi bir hava. 'Ben bu transferden vazgeçtim' dedi ve o hışımla kalktık buraya geldik."

istanbul takım taraftarları artık boş konuşmayı bıraksın.

olay 1.ağızdan açıklandı işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

quote:

Cumartesi gecesi yapılan toplantı sonucunda rakamlar ve bonservis konuşuldu. Anlaşıldı ve el sıkışıldı. Sabah bir araya gelindi hayırlı olsun denmek için. Tolgay 3'te avukatının geleceğini söyledi. 4'te menajeri ile bizim olduğumuz otele geldi. Bu sırada enteresandır Beşiktaş kulübünden Umut Güner arkadaşım beni aradı. 'Abi biz Beşiktaş olarak Tolgay'la görüşüyoruz bu konuda neden Trabzonspor ile girişim yaptınız.' dedi. Ben de aynen şunu dedim: 'Biz anlaştık, fotoğraf bile çektirdik.' '1 saat evvel bizle oturdular, pazarlık yaptılar' dedi. Başkan da sert bir şekilde masadan kalkıp 'Utanmıyor musunuz bizi Beşiktaş ile birbirimize düşürmeye. Hani resmi imzayı atacaktınız.' dedi. Buz gibi bir hava. 'Ben bu transferden vazgeçtim' dedi ve o hışımla kalktık buraya geldik."

istanbul takım taraftarları artık boş konuşmayı bıraksın.

olay 1.ağızdan açıklandı işte..

İbretlik hikaye tarzında yazılmış doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama hışımla kalktık vs

• quote:

bu durumda sizde erkanı alamamış mı oldunuz ?.. ben her ne kadar öyle düşünmesem de beni öyle düşünmeye sevk ediyorsun. Senin gibi kışkırtıcı taraftarlar yüzünden taraftar camiaları karşı karşı ya geliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.