Bildirim
Tolga Zengin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ömerin babası bu hacı dede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün beşiktaş kariyeri de bitmiştir.
fabricio varken bunu kaleye koyarsa tez zamanda kellesi alınır şenol güneşin.
iyi kaleci fabricio. bugün 3-4 pozisyonda gözlerim tolgayı aradı. galatasaray kesinlikle maçı kopartırdı tolga olsa. 3-4 tane tam tolgalık kısa düşen geri pas vardı.
josuenin pozisyonunda daha hala yerde debeleniyordu tolga.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 25 Eylül 2016; 3:20:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
Bugün beşiktaş kariyeri de bitmiştir.
fabricio varken bunu kaleye koyarsa tez zamanda kellesi alınır şenol güneşin.
iyi kaleci fabricio. bugün 3-4 pozisyonda gözlerim tolgayı aradı. galatasaray kesinlikle maçı kopartırdı tolga olsa. 3-4 tane tam tolgalık kısa düşen geri pas vardı.
josuenin pozisyonunda daha hala yerde debeleniyordu tolga.
Selam +1...
Fabri' nin özellikle yediği ilk gole üzüldüm. Tolga, Olcay, Necip gibiler bu takımdan arındırılmalı... Sizin Muslera %95 zamanlarda olduğu gibi gerçekten harika çok şanslısınız. "Ay' ı da mı ben tutayım?!" diye bir fotoğrafı vardı onu koyacaktım bulamadım. :) İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arelis -- 25 Eylül 2016; 9:50:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X