Şimdi Ara

Tolga'nın ölmüş annesine söven zihniyet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı yelerde dolanıyor resimi koyamıyorum buraya bu nasıl bir kafadır yazıklar olsun.. Taraftarı bırak insan bile değiller.

• Allah onlarinda belasini versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her toplumda bulunur öyle aşırı kesimler. Bunu genele yaymamak ve kaale almamak gerek.

Tolga bugün çok kötü oynadı ama hata onun değil, onu sahaya çıkaran hocanındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annesine sovmek ayip ama.Kendisine sovenleri normal karsiliyorum.Burda asil sovulmesi gereken bilictir.Cenk gonen varken onu oynatti ya yaziklar olsun.

• Adamın günahı ne ulan? 2 aydir mac yapmamış sakatliktan cikmis adami en kritik macta sahaya suruyorsun. Ustelik cenk gayette formda iyi oynuyordu. Sovulecek birisi varsa o da bilictir.

• Kötü oynadigi bir gercek fakat hicbir zaman aileye sovulmemelidir
    Tolga Besiktasa gelirken annesi icin kabul etmisti sirf ona yakin olmak icin annesini kaybedince performansi
    dustu bu sezon fayda alinmazdi zaten maclarda oynamasi hataydi taraftar tepki gosterdi sonunda

• yahu yeter bu demagojiyi duygu sömürüsünü bırakın be kardeşim.

kimse adamın annesine isteyerek bilerek küfür etmiyor zaten. o kadar akıl almaz hatalar yaptı ki herkes isyan etti artık. kimse adamın mezardaki annesine kasıtla küfür etmiyor. bizim dilimizde en agır küfürler anneye, ebeye edildigi için öyle ediyor insanlar. ingilizce ne kadar sinirlensen de anneye küfür etmek aklına bile gelmez

adam maçı eliyle verdi. he annesine kasıtlı küfür etmek tabiki etik değil ama vay efendim ölmüş annesine vay efendim karısına kızına. bırakın artık bu işleri ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anasina kufur etmeyin direk kendisine sövün fevzi gibi olcak sonu

• Anaye kufur nedir abi

• ölmüş anneni mezarda bilmem ne yapayım demiş millet hala burada garip garip konuşan tipler var ilginç .....
  • türk milletinin rezilliği.
  • Isteyen istediğine söver. Eyyorlamam bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

yahu yeter bu demagojiyi duygu sömürüsünü bırakın be kardeşim.

kimse adamın annesine isteyerek bilerek küfür etmiyor zaten. o kadar akıl almaz hatalar yaptı ki herkes isyan etti artık. kimse adamın mezardaki annesine kasıtla küfür etmiyor. bizim dilimizde en agır küfürler anneye, ebeye edildigi için öyle ediyor insanlar. ingilizce ne kadar sinirlensen de anneye küfür etmek aklına bile gelmez

adam maçı eliyle verdi. he annesine kasıtlı küfür etmek tabiki etik değil ama vay efendim ölmüş annesine vay efendim karısına kızına. bırakın artık bu işleri ya.

Bu mesajınla öylesi zihniyetleri dolaylı yoldan savunduğunun farkındasındır umarım?
  • Ahlaksız insanlar anneye küfür eder. Rezillik, adamı ıslıkla ama küfür nedir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

ölmüş anneni mezarda bilmem ne yapayım demiş millet hala burada garip garip konuşan tipler var ilginç .....

Senin amacin ne facede veletler sövüyor sende ciddiye alıp buraya konu açıyorsun
    insanlar zaten üzgün

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

yahu yeter bu demagojiyi duygu sömürüsünü bırakın be kardeşim.

Bu mesajınla öylesi zihniyetleri dolaylı yoldan savunduğunun farkındasındır umarım?

alakası yok

sinirlendiginde bir insan "hay anasını s..." "vay anasını satayım" demesi gelişi güzel olarak adlandırılıyor.

tutup da "mezardaki ananı bilmemne" diyenleri tabiki aynı kefeye koymuyorum. fakat adam abuk sabuk gol yiyince anasına gayriihtiyari küfür edene "vay efendim ana bacı" demek doğru değil. hemen hemen hepimiz hayatımızın bir noktasında bu küfrü kullanmışızdır yanlışmıyım?

• Cenk sakat denmişti.

Neyse, Tolga nın yediği ilk 2 golde bana kalırsa %100 hatası yok. Birisi zaten karşı karşıya, ikincisi de zaten karşı karşıya çalım. Tolga ne yapabilirdi ki?

Genel olarak savunmanın göbeğinde rakip oyuncuyu kaçıran stoperleri hatalı buldum, tandemini dağıttılar BJK nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allstarumut

quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

ölmüş anneni mezarda bilmem ne yapayım demiş millet hala burada garip garip konuşan tipler var ilginç .....

Senin amacin ne facede veletler sövüyor sende ciddiye alıp buraya konu açıyorsun
    insanlar zaten üzgün

kim konu açmış. küfrü normal gören mesajlar için yazdım ben onu . az bi nefeslenin öyle girin foruma
  • bilice söveceklerine tolgaya sövmesinler boşuna
  • uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    Ben de twitter'da 3 tane tweet gördüm, kasıtlı olarak vefat etmiş annesine söyleniyor bu söylemler. Senin dediğin klasik sinir durumundaki söylenen küfürler ama burada durum farklı. Özellikle kadının vefat ettiklerini bildikleri için söyleniyor.

Konu da zaten bu duruma özel olarak açılmış. Senin bahsettiğin gibi genel olarak söylenen o küfürler dışında yani daha farklı bir konu bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.