Şimdi Ara

tokyo drift (fast and furious) psp ve ps2 game çıktı !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tokyo drift fast and furious çıktı fakat psp ve plastation2 oyunu olarak çıktı bilgisayar oyunu için olanını gördünüzmü bilgisayar için olanını nasıl ve nereden indirebilirim yardımcı olur musunuz?
    veya psp oyununu bilgisayarda çalıştırabilirmiyim!
    ama ekran ufak olmayacak şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerjackal -- 11 Mayıs 2007; 14:46:05 >

• PC için çıkmadıysa neden PC için çıktı yazıyorsun?!

Sorularının yanıtı olumsuz ve cevap verecek olan arkadaşlar, cevap verecek olsa bile sırf bu yalanın için cevap vermeyeceklerdir.
  • pc de psp oyununu çalıştırabilir misin bilmiyorum ama pc için ps2 emülatörü var
    quote:

Orjinalden alıntı: dangerjackal

arkadaşlar tokyo drift fast and furious çıktı fakat psp ve plastation2 oyunu olarak çıktı bilgisayar oyunu için olanını gördünüzmü bilgisayar için olanını nasıl ve nereden indirebilirim yardımcı olur musunuz?
    veya psp oyununu bilgisayarda çalıştırabilirmiyim!
    ama ekran ufak olmayacak şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

PC için çıkmadıysa neden PC için çıktı yazıyorsun?!

Sorularının yanıtı olumsuz ve cevap verecek olan arkadaşlar, cevap verecek olsa bile sırf bu yalanın için cevap vermeyeceklerdir.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

PC için çıkmadıysa neden PC için çıktı yazıyorsun?!

Akşam akşam güldüm ya morelimde bozuktu iyi oldu valla.
  • @dangerjackal yazdığın başlık ile sorduğun şeylerin alakası yok başlığı değiştir bence Psp yi ise pc de emule eden bir program yok ps2 emulatörü var ama oyun desteği az ve çok sağlam bir sistemin olsa bile oyunlar 10-15 fps de çalışıyor değmez yani.. Nfs Carbon oyna tokyo drift ten pek farkı yok zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayıptıe Ne kadar Sevinmiştim
  • Bende bu çöp oyunu nasıl pcye çıkardılar şaşırdım dicektim.
  • Oyun PC'ye çıkmadı.Sanırım çıkmazda zaten.
  • tokyoda geçen süper oyun
  • Ben oynadım ps2 dePC konusunda neden açtın bu konuyu?Ben çok daha önce böyle bir konu açmıştım bu bölümde çıkacak diye
  • iyide o oyun çıkalı en az 5 ay oldu ayrıca iğrenç bir oyun sadece bir kere oynadım sonra ps2 nin içine bidaha asla sokmadım hiç gerek yok ona gelene kadar bir ton oyun war
  • Ya konuyu taşıyınız lütfen gereksiz topik pc bölümünde olmaması gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.