Şimdi Ara

TOGG, yerli otomobilde 1 yıl boyunca yapılan çalışmaları paylaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
13.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anca pilini o fiyata alırsın zannımca...

  • boş işler bunlar,
    neyseki biz iktidara gelince hepsini presletip heykel yapıcaz, bilim ve teknoloji alanında bir heykel boyu geri.. pardon ilerlicez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 27 Aralık 2020; 14:5:48 >
  • Müteahhitler VW Bassatlarını satıp bundan alırlar. İşçi, memur bu maaşlar ile anca rüyalarında görür.

  • Devletle haber yapılınca konuya yine leş seviciler gelmiş :D

    Hasta oluyorum buradaki yorum yapan insanlara. Devlette iyi bir şey yapıldığında ne güzel de rahatsız oluyorlar. İçimizin yağları eriyor onların çırpınışlarını görünce :D

    Burada İsrail Drone vermeyince İsrail yanlısı insanların yorumlarını gördü bu gözler. Kendi İha - Siha'mızı yapacağız denildiğinde de "Karnımız togg" tarzı yorumları gördük ama , yapıldığını , satıldığını ve Azerbaycan'da kullanıldığınıda gördük.

    Demek ki devlet yapmak istediğinde yapabiliyor. Togg çıktığında burada çamur atan tayfanın koşa koşa alacağınıda biliyoruz. Çünkü türkürdüğünü yalamak gibi adetleri var bunların :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord87

    bi heykel değil tabi.

    Aynen bir dinocan değil,şu estetiğe güzelliğe bakar mısınız.Heykel denince akla bu şaheser,dinazor,robot heykelleri,milyarlarca lira harcanıp yapılan çay bardağı,ve Denizli horozu heykelleri geliyor.Artık başka yerden vurmaya çalışın benceTOGG, yerli otomobilde 1 yıl boyunca yapılan çalışmaları paylaştı 


    TOGG, yerli otomobilde 1 yıl boyunca yapılan çalışmaları paylaştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    ne yapılsın sizce elimizi kolumuzu bağlayıp oturalım mı? tavsiyeniz nedir? hatta sizin yorumunuz vasıtası ile herkese soruyorum? üstüne üstlük elektrikli araç piyasasında belli bir açık var ve neredeyse tam elektrikli suv yok piyasada. bu araç üretilse, biz bunu diğer ülkelere satsak kötü mü olur? ülkeye döviz girse kötü mü olur? hadi biz binemeyelim, bu şirketin ülkeye sokacağı para hiç mi umurunuzda değil? yahu ben kolay kolay siyasi konuya yorum yapmam ancak bu konu gerçekten siyasi değil. ortada özel bir şirket ve yüzlerce sizin benim gibi mühendis var. herkes mi yandaş bu ülkede? herkes mi yalaka? neden oradaki hayalleri olan insanların, mühendislerin emeklerini boşa çıkarıyorsunuz?

    bakın hocam 2012 yılından beri foruma üyesiniz ben de 2014 yılından beri üyeyim şimdi çıkıp birbirimizi trollükle ya da taraftarlıkla yaftalamayalım lütfen. ama ben sizin kafayı anlamıyorum. türk oyunu çıkar eleştirilir, türk firma araba yapar eleştirilir, türk firma lityum fabrikası açar eleştirilir. derdiniz nedir tam olarak? muhalif biri olarak şunu çok iyi biliyorum: devrim arabası yolda kaldığı zaman araba bozuldu diye koşa koşa manşet atanlar muhalif gazetelerde. bok attılar ne oldu? devrim arabasından olduk. o arabayı da mı akp üretmeye çalıştı? akp’nin araba ürettiği falan da yok mühendisler yapıyor arabayı.

    bu ve bunun gibi projeler hükümetin projesi değildir. şirketlerin, orada çalışanların projesidir. ülkeye para sokacak, üniversiteleri hareketlendirecek, diğer bireysel girişimlere ve şirketlere cesaret olacak girişimlerdir.

    burada kimseye saygısızlık etmek istemiyorum. eğer haddini aştıysam kusura bakmayın. ancak artık bu linçlemelere takatim kalmadı. bırakalım da şirketler, mühendisler, geliştiriciler işini yapsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    anca pilini o fiyata alırsın zannımca...

    Neden? Yerli ve milli proje var ortada. 50.000 TL bile olsa pahalı aslında.

  • dere.beyi kullanıcısına yanıt
    20- 30 aylik maasinla araba alabilmek icin arabanin fiyatinin ucuz degil. Kazandigin paranin degerli olmasi lazim
  • Mitakcan34 kullanıcısına yanıt
    Koronayı da hesaba kattın mı yoksa boş mu konuşuyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    Devletle haber yapılınca konuya yine leş seviciler gelmiş :D

    Hasta oluyorum buradaki yorum yapan insanlara. Devlette iyi bir şey yapıldığında ne güzel de rahatsız oluyorlar. İçimizin yağları eriyor onların çırpınışlarını görünce :D

    Burada İsrail Drone vermeyince İsrail yanlısı insanların yorumlarını gördü bu gözler. Kendi İha - Siha'mızı yapacağız denildiğinde de "Karnımız togg" tarzı yorumları gördük ama , yapıldığını , satıldığını ve Azerbaycan'da kullanıldığınıda gördük.

    Demek ki devlet yapmak istediğinde yapabiliyor. Togg çıktığında burada çamur atan tayfanın koşa koşa alacağınıda biliyoruz. Çünkü türkürdüğünü yalamak gibi adetleri var bunların :)

    Asgari ücretli vatandaşımız güzel bir indirimle bu otomobilin dolu versiyonuna kolayca sahip olabilmeli. Sonuçta yerli ve milli proje var ortada.


    Bir Alman nasıl kolaylıkla Passat alıyorsa bizim vatandaşımız da 12 aylık maaşıyla TOGG alabilmeli.





  • İyiki Liderimiz Erdoğan
  • Araba çıktı ama Almanya ve Amerika özel kuvvetleri kullanıyor. Tabi lan manyakmısın
  • Abi cak li cek li konuşmayın çıkartın ortaya gelin önümüze bıktık artık hiç bi çalışma sonuca ulaşmadı ulasan da vay efendim kamerasi kafadan vermiyor bay efendim motoru Amerika dan vay efendim avustralya vermiyor ağlayıp durmayın bitirin gelin canımı yiyin bitirmeden laga kugaya artık karnımız tok yerli ve milliymis peh
  • İyi de yerli otomobilimiz yollarda değil miydi? TOGG, yerli otomobilde 1 yıl boyunca yapılan çalışmaları paylaştı
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 30 Aralık 2020; 22:10:43 >
  • Ülkeyi DH yönetsin var mısınız?
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

    Bence burada asıl anlatılmak istenen asgari ücretli biri neden buna seviniyor ona ne faydası var özel bir şirket bir proje yapıyor yapsın ne güzel kazansınlar parasını da ama bana faydası ne ben niye sevineyim yani ekonomi falan düzelecek bu araçla sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz ekonominin bu araçla alakası yok ülkede adalet olmaması liyakat olmaması rüşvet yolsuzluk olması ile alakalı yani normal vatandaşa hiçbir faydası yok ama bazı kanallarda sanki ülke kurulacakmış gibi tek sıkıntımız arabamız olmamasıymış gibi anlatılıyor



    hükümet projesi değil diyorsunuz ama birde akplilere soralım onlara göre direk erdoğan yapıyor arabayı oda başka bir konu

  • Açlıktan ağzı kokan dar gelirli aktrollerin buna sevinmesi kadar doğal bir şey olamaz. 300 bin tl aşağına satılamaz.

  • Merak ettim. Öğretmen ve togg düşmanı kişiler aynı kişiler mi?

    Genelde bu dünyaya yakacak gelip yakacak giden kişiler hemen köpürüyor 😁
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.