Şimdi Ara

Togg T10x - Clio 5 kazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son sürat ters yönden gelen clioya

togg sürücüsünün hemde icinde ailesi ile

küçük araçlara çarparak insan öldürmek amacıyla çarptığını, sağa çekmek varken üstüne kırdığını iddia ediyorsunuz,doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 11:44:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca gördüğüm en saçma kaza olabilir. Clio sürücüsü nasıl bir gerizekalı anlamadım, ters yönde dönecek zamanı da varmış, togg sürücüsü karşıdan gelen aracı görmüyor mu manevra kaçınma bile yok,

Clio sürücüsü ölmuş togg'da önde oturan anne baba hastanedeymiş birinin durumu ağırmış inşallah kurtulurlar ama bu nedir allasen? Bu arada togg güvenlik açısından iyi iş çıkarmış lakin o süratte zaten anı duruş etkisi bile öldürebilir.

t24
    Eskişehir'de katliam gibi kaza kamerada: Otoyolda ters yönde seyreden araç, karşıdan gelen ciple çarpıştı; 1 ölü, 1'i ağır 4 yaralı
    https://t24.com.tr/haber/eskisehir-de-katliam-gibi-kaza-kamerada-otoyolda-ters-yonde-seyreden-arac-karsidan-gelen-ciple-carpisti-1-olu-1-i-agir-4-yarali,1211209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Ocak 2025; 11:54:34 >

• Ban yememek için sövemiyorum.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Clio sürücüsü muhtemelen intihar etmeye çalışmış,toggun önünde araçlar var trafik yoğun son anda fark etmiş olabilir

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ya git duvara çarp uçuruma uç insanlardan ne istiyorsun? Benim gördüğüm kaçacak zamanı var gibi duruyor, ne yazikki dikkatsizmiş, gerçi bunu nasıl bekleyeceksin?

Şu kazadan hiçbir arac kurtaramaz seni kolay kolay togg iyi dayanmış. İnşallah kurtulurlar pisi pisine ölmesin kimse,

Ters yön kazalarını aratıp bakarsanız çoğu bu şekilde. herhalde bir bakar-körlük yaşanıyor veya gözlerine inanamıyor insan bölünmüş yolda tam karşıdan araba gelince, karşıdan gelip gelmediğini algılayamıyor beyin. son anda fark edince de geç oluyor.

Bir de herkes acil durum sürücüsü değil, çoğunluk acil durumlarda ne yapacağını bilemiyor maalesef.

Clio sürücüsünün de yaşlı olma ihtimali yüksek. bu kaza tipi Amerika'da en çok görülen kaza tiplerinden biri, neredeyse tamamı da yaşlı sürücülerden oluşuyor.

• Togg sürücüsü büyük ihtimalle ya uyukluyordu ya da birşeylerle meşguldü dikkati yolda değildi. Yoksa karşıdan gelen malı nasıl farkedemedi anlaşılır gibi değil.
    Clio sürücüsü için söyleyecek bir şey bulamıyorum, öbür tarafta hesabını verir artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu söylerken yukarıdaki elemanların kendi yolunda giden

togg sürücüsünü neredeyse katil ilan ettigi,

togg güvenli diyenler için aktroll -müptezel yazdığı

yazıyı okumadığını varsayıyorum.

Bu ülkedeki sosyal faşizmi, şizofreniyi fazla hafife alıyorsun.

Togg projesini savunduğumuz için devran dönecek sizi yargilayacagiz diyen tiplerle dolu ortalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 12:18:33 >
  • enigma sen okuduğunu kasıtlı olarak çarpıtan iftiracı bir müptezelsin. ruhsal olarak tedavi edilmen gerekir. allah ailene sabırlar versin. senin gibi bir kişiyle ömür geçirmek büyük bir eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Ocak 2025; 12:27:51 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Piro dedenle Memlekete demokrasiyi böyle hakaret ederek mi getirecektin Mahmut?

Ben iftira atıyorum demek

Togga prim çıkarıyor aktroll yazmışsın

Toggla akp aktroll ne alaka? Soruma cevap alabilir miyim?

troll bu konuyla KK'nın ne ilgisi var? allah rahmet eylesin de geç. ne diye togg'a laf edenler gördünüz mü arabanın sağlamlığını diye niye goygoy yapma ihtiyacı hissediyorsun? bu togg firması sana para mı veriyor? togg ticari bir meta, ne abartmaya ne de b.klamaya gerek yok. alan alsın kullansın. ben zaten elektrikli otomobillere temelden karşıyım. ha togg ha tesla bana fark etmez.

Sen aylarca bu forumda kk ülkeye demokrasi özgürlük getirecek diye kafa ütülemedin mi? Bu mu senin demokrasi anlayışın, müptezel,aktroll falan hayırdır?

Volvonun kaza güvenliği övülüyor bu forumda,hangisine çıkıp Volvo size para mı veriyor yazdın erkek gibi göstersene?

bu enigma denen troll kafayı togg'la bozmuş bir müptezeldir. adam şu ölümlü kazada bile togg'a prim çıkartıyor ya yazıklar olsun sana aktroll

Toggla aktroll ne alaka,sen kaçtıkça ben kovalarim.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Artık şu aktif güvenlik yardımcıları tamamen zorunlu olmalı ve 12 yaş üzerine 0 otv ile direk hurdaya ayırmalılar, böyle böyle 12 sene içinde şu olaylar biter en azından,

sen ülkenin muhalefetine muhalefet eden kripto bir akp'lisin. erdoğanı görsen hemen elini öper 200 lirayı cebine atarsın. işim gücüm yok senin iletilerini tek tek ortaya çıkarmakla mı uğraşayım? bunu senin gibi hastalar yapar. senin nasıl bir akp'li olduğunu tüm forum biliyor. boşuna yorma kendini, güce biat et, aktroll olduğunu itiraf et.

Ben her kapatıldığında ilk startta geri açıldığı için ve ani otomatik fren sistemi yüzünden kazaya karıştığım için aktif çoğu sisteme karşı biriyim ama çoğunluk için olması gerekiyor. özellikle bu tip ters yön kazalarında uyarı-frenleme, uzun yolda uyuma ve dalgınlığa karşı faydaları büyük. yazılımı iyi olanları güzel iş çıkarıyor.

• togg sürücüsü ve eşi ağır yaralıymış. inşallah iyileşirler.

Benim akpyi savunduğum tek mesajımi bulamayacağıni kendince itiraf etmişsin,ne kadar yazık

Ülkenin muhalefetine muhalefet demişken,

zafer partisine akp yandaşı

ümit Özdağa akp stepnesi yazıp

kk protokol imzalayip 3 bakanlık verince

yerin dibine giren birini tanıyorum, çağıralım mi buraya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Ocak 2025; 13:0:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.