Şimdi Ara

Togg T10X Black Edition - Kendi Dokunuşlarımla Bambaşka Bir Tarz

Bu Konudaki Kullanıcılar: gisaue
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1

Sizce bu modifiye başarılı mı?

(En Son Oy Tarihi: 27.8.2025)
Giriş
  • Benim Togg’um – Kendi Dokunuşlarımla Bambaşka Bir Tarz

- Black Edition -

Standart Togg T10X aslında başlı başına modern ve şık bir otomobil. Ama ben aracımı tamamen kendi tarzıma göre şekillendirmek istedim. Küçük gibi görünen ama etkisi çok büyük olan değişikliklerle aracım artık sıradan bir Togg olmaktan çıktı, tamamen bana ait bir kimliğe büründü.

İlk iş olarak dışarıdan başladım. Ön ve arka tampon altındaki siyah plastik detayları Piano Black rengine boyadım. Bu değişiklik, aracın duruşunu bir anda daha premium ve güçlü hale getirdi. Ön ızgarayı da siyah yaptım; artık daha agresif ve sportif bakıyor. Üst gri çıtaları siyaha çevirip, cam kenarındaki krom parçaları da siyah kaplama ile kapladım. Böylece gövdede bütünlük sağlandı, tam istediğim şıklığa kavuştu.

Yan profilde ise en dikkat çeken dokunuş kesinlikle 19 inçlik Piano Black, kırmızı çerçeveli jantlar oldu. Aslında jantları 21" olarak değiştirecektim ama menzilde kısalma olması korkusu ile bundan vazgeçtim ve aracın orjinal jant ölçüsünü bozmadım. Bu jantlar aracı hem daha kaslı gösteriyor hem de yolda kendini farklı hissettiriyor. Arka tarafta kare plaka tercihi yaptım; küçük bir detay gibi ama aracın karakterini ciddi şekilde değiştirdi bana göre.

İç mekâna geçtiğimde, standart siyah plastik yüzeyleri karbon görünümlü kaplama ile değiştirdim. Bunun yanında kapı içi gözleri ve bardaklık gibi zeminlerin sert plastik yapısını halıflex benzeri bir kaplama ile kapladım bu şekilde sert malzeme koyduğumuzda çıkan ses sorununu ortadan kaldırdım. Artık kokpite oturduğumda çok daha sportif, modern bir ortam karşılıyor beni. Ayrıca anahtarı da değiştirip dokunmatik ekranlı kumanda kullandım. Hem teknolojik bir hava katıyor hem de araca çok daha özel bir his veriyor.

Bunların haricinde bana göre bir eksiklik olan kontrol ekranının altında bulunan boşluğa özel bir raf yaptırdım artık ekran altında bir cep ve alt tarafın yanlarda kapakları olan bir saklama alanı da kazanmış oldum.

Bunların haricinde Togg'da bir eksiklik olarak gördüğüm vakum kapı sistemini aracıma uygulattım. Bana göre bu araçta vakum kapı kesinlikle olmalı.

Sonuç olarak Togg’um artık sadece bir otomobil değil; benim tarzımı yansıtan, tamamen kişiselleştirilmiş özel bir araç. Her baktığımda, her sürdüğümde bu dokunuşların farkını hissediyorum. Bu modifiyeleri yaparken kesinlikle abartıya kaçmamaya özen gösterdim hatta fabrika çıkış özelliği havası vermeye çalıştım umarım başarılı olmuşumdur. Tabi bu modifiyeler sonrasında bu güncellemeye bir isim vermek gerektiğini düşündüm ve Black Edition ismini verdim. Togg T10X Black Edition - Kendi Dokunuşlarımla Bambaşka Bir Tarz 

Yaptığım değişiklikler sizce güzel olmuş mu sizlerin de yorumlarını merak ediyorum, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Togg T10X Black Edition - Kendi Dokunuşlarımla Bambaşka Bir Tarz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 26 Ağustos 2025; 22:24:37 >

• Kesinlikle çok iyi olmuş, eleştiri hakkımı jantta kullanıyorum; siyah jantlar zaten olduğundan küçük görünür bu nedenle büyük jant daha hoş durabilirdi. 16 jant gibi görünüyor. Haricinde gayet güzel ve özenli bir çalışma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde tek eleştirim black edition yazısına olsun 😂 yamuk kalmış. 2-3 mm yamuk olmuş 😂😂

• Başkan arkaya güzel bir spoiler yapsan var ya. Çok merak ediyorum nasıl durur acaba ?

• Harika olmuş. Kapı içi döşemeleri nerden temin edebiliriz? Kumanda da çok şık duruyor. Onu nerden alırız? Sonrasında tanımlatmak gerekiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Aslında sırf bunun için jantı büyütecektim ama dediğim gibi menzil sorunu. 😐 Yorumunuz için teşekkürler.

• VethekBK V kullanıcısına yanıt
    Aslında ona çok dikkat etmeye çalıştım ama bagaj kapağı oval olduğu için sanırım tam tutmadı işin garibi ilki daha kötüydü bu 2.sticker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Abartı olmayacak şekilde birşey olabilir mevcut spoilerın uzatılmış hali mesela 🤔

• TÜRKOĞLU_06 T kullanıcısına yanıt
    Döşemeler internette var kumanda orjinal beyin bu anahtarın içine takılıyor o yüzden tekrar tanıtma yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.