var,çünkü Türk markası adı altında elektrikli araç teknolojisini ülkeye getiriyor. zamanla yerli tedarik de gelişir bu şekilde.burada fiat koc ilişkisinde ayni şeyden bahsetmiyoruz. Atatürk havalimani yetmiyordu, şu an iga dünya liderliğine oynuyor ,sadece yolcu değil kargo olarak da hem de. 40 dakika apronda beklediğin cücük kadar yerde bunları yapamazsın. zafer havalimani hatalı bir proje,hatalı diye diğerlerine de karşı çıkmak saçmalık. fiyat pahaligi konusunu iktidara gelen parti değerlendirsin ,ben buna karşı değilim. doğuda mega şantiye kurdun mu da batıdakine fiyat biciyoruz ? bak belen gecidine hala çivi çakılmadı ,yap işlet devretle şimdi yap 50tl ödeyecek yuz bin kişi bekliyor yol yapılmasın 20 sene beklerim devlet yapar diyen militanlara karşıyım ben adama 20 yıl o yolun bitmemesinin maliyeti ne olacak diyorum banane diyor senden de çıkıyor bunun bedeli diyorum kakalak gibi bakıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 4 Şubat 2023; 14:55:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |