Togg çekilişine katılmak isteyen adaylardan 50bin -60bin TL ödemeleri e-cüzdan hesabına işlemeyip hem çekilişe dahil etmemişler hemde 6 gündür geri ödeme yapılmamış. yalan diyenlere twitter paylaşıyorum aşağıdaki yorumları okuyun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 29 Mart 2023; 17:43:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg da yeni skandal
-
-
Feda olsun ya.
Yüzde yüz yerli ve milli araba yapmışız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SEN FEDA ETTİNMİ?
-
Daha teslim edilmeden bir sürü sorun, teslim edildikten sonra yedek parça servis bir tomar sorun daha çıkacaktır.
-
Yok, ben hem parasız hem işsizim.
Burda vurgun yok. Paraya çöken eden de yok.
Kura sonrası hak sahibi olamayanlara para iadesi yapılacak.
Biyerinizden element uydurmayın.
Okuyun gençler okuyun...
-
Ne kurası kardeşim sen anlama sorunlu musun adamlar kurayı bırak cüzdan hesabına para geçmedi diyor. Kura cüzdan hesabına para geçenler arasında yapılıyor. Bilmeden ne konuşuyorsun. Millet paramızı iade edin diyor ses yok.
TOKİ kurasını kazandırmadılar, para iadesi yapılmadı.
CİMER' e sordum cevap verilmedi...
-
Togg muhalifleri araç yakında yollarda süzüldükçe çıldıracaklar. Nasıl kara çalacaklarını şaşırdılar artık.
-
Verirler yav koskoca dünya liderimiz ufacık paralara mı kaldı
Anlama ve idrak sorunlu olan ve her zırvalığa atlayan inanan birisin sanırım.
Cüzdana geçmedi diyen net yalan söylüyor.
Toplam para geçiş ve başvuru süresi 1 saat civarı sürmüştü.
Not: Bilmeden konuşuyorsun dediğin kişi bu bütün işlemleri yapıp parasını yatırıp kuraya giren 177 bin kişiden biri ;) bilmem anlatabildim mi.
-
TOGG KK gibi yok bunlar üretemez, yok yerli değil, yok fabrika nerde hepsi bitti şimdi yeni vurgun çıkmış, millet yemez kendinize başka kum arayın oynayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
odakaranliktwitter“@Togg2022 60 saat oldu cüzdana geçmedi Talep numaram 100084176 lütfen”https://twitter.com/odakaranlik06/status/1638589522773516295?s=20SELİM ULUDAĞtwitter“@Togg2022 Merhaba eşimin togg hesabına kendi banka hesabımdan 60 bin tl yolladım fakat ne cüzdanda gözüküyor nede hatalı gönderim diye para geri geldi 6 .gün bugün lütfen bilgi verebilirmisiniz @Togg2022 @TOGG2022Gemlik @toggcare”https://twitter.com/SELMULUDA1/status/1638612690649382913?s=20Necat Atalaytwitter“@Togg2022 Merhaba kolay gelsin ben şirket hesabindan 18.03.2023 te havale yaptım fakat e cüzdan hesabıma para girmemiş bunun için ne yapabiliriz”https://twitter.com/NecatAtalay2/status/1638714034542313474?s=20
lan daha yolliyim mi yoksa halen konuşmaya devam edecekmisin
-
" Lan " itabı eziklik ve çaresizlik göstergesidir esasında cevaba bile layık değilsiniz ama yine de paylaştığın twitlerde de görüldüğü gibi kişiler kendi hatalarından kaynaklı olduğunu belirtmişler.
Okuyun gençler okuyun... Masalın ilk cümlesine kanıt cahil kalmayın ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_d -- 29 Mart 2023; 18:1:32 >
-
Arkadaşım neyi savunuyorsun bana? Twitter da togg hesabı altında bir sürü mağdur varmı ? Var . Farklı nedenlerle de olsa mağdurlar mı? Mağdurlar paraları cüzdana geçmeyen varmı? Var parasını iade alamayıp serzenişte bulunan varmı? Var. Daha neyin hesabındasın
Paralarınızı bankalar biraz işletsin. Faiz kazansın illaki 15gün içinde yatırıcaklardır zaten :)
-
Togg mağduru olan yok. Kendi hatalarının mağduru olanlar var. Şuan parasını alamayan da yokmuş. Oku biraz oku az zahmette oku.
Nato kafa nato mermer.
Deprem parasi olmustur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Burda vurgun yok. Paraya çöken eden de yok. Kura sonrası hak sahibi olamayanlara para iadesi yapılacak. Biyerinizden element uydurmayın. Okuyun gençler okuyun... |
Yok, ben hem parasız hem işsizim. |
Ne kurası kardeşim sen anlama sorunlu musun adamlar kurayı bırak cüzdan hesabına para geçmedi diyor. Kura cüzdan hesabına para geçenler arasında yapılıyor. Bilmeden ne konuşuyorsun. Millet paramızı iade edin diyor ses yok. |
TOKİ kurasını kazandırmadılar, para iadesi yapılmadı. CİMER' e sordum cevap verilmedi... |
TOGG CIKIYOR CATLAYINN PATLAYINNN KUDURUNNN |
GARDAŞİM HELE Bİ ÇIHSIN TOGG ALACAĞIG İNŞALLAH ELİN GEVURUNA KOYACAYİG İNŞALLAH HER ŞEY ÇOH İYİ YOL YABTI GÖBRÜ YABTI DAHA NE YAHUDİ DOHUMU GILIÇDARA MI VERELİM YANİ ELHAMDULİLLAH GÜL GİBİ GEÇİNİYUH HER ŞEYİMİZ VAR |
Ufacık para mı ? 177.467 kişi başvurmuş x 60.000 TL = çarp bakalım ne kadar ufak yapıyor.. Geri ödeyene kadar bir hafta bekletip gecelik faize koysalar ..... Hesabını yaparsın artık... |
Benzer içerikler
- ömer aktaşöz yorumlar
- reisten sonra kim gelecek
- israil asgari ücret
- kürtler atatürk"ü sever mi
- dream games maaş
- bayiden sıfır araba fiyatları
- e devlet kimlik kısıtlama
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- 750 tl savunma sanayi
- iphone indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X