Gurur duyuyorum abi. KİM YAPARSA YAPSIN. GURUR DUYUYORUM ULAN. |
TOGG C-SUV'un hangi renk seçenekleriyle satılacağı açıklandı (13. sayfa)
-
-
Eeee 29 Ekim Böyle Kutlanir. 6 renk bir arada. Cekemeyenlere uretilmez diyenlere yapamazlar diyene kapaklar geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
He canim he .
Hadi aktroll hadi başka kapıya, size buralarda ekmek çıkmaz
-
araç için hala çok şey söyleniyor, yok türk malı değil vs vs, araç yollarda göremedikçe bu söylentiler son bulmayacak ,umarım türk milletine hayırlı olur
-
Koktroll olmaktan iyidir. Sismancocuk. Bak orda duruyor Togg umuzu ye.
Yalnız bir şey fark ettim, şu an hem forumda hem de ekşide togg başlıkları altında yoğun bir aktroll istilası var. En son 2019 belediye seçimlerinde böyle bir yoğunluk görmüştüm. Organize bir şekilde çalıştıklarından iğne ucu kadar şüphem yok. Ne hikmetse bu işbirliğini ekonomi ile ilgili başlıklarda göremiyoruz bu arkadaşların. Ayağındaki çorabı, kıçındaki donu yırtık adamlar gelmiş burada hayal mahsulü bir otomobilin propagandasını yapıyorlar Bakın bunların ne kadar haysiyetsiz olduklarını ekşide yazılan bir mesajdan göstereyim. Bu ülkede çalışan nüfusun %60'ı asgari ücretle çalışıyor ve bu mahlukat bu insanların bu ekonomik şartlarda bu arabaya ömürleri boyunca ulaşamayacak olmalarını gayet olağan bir şey gibi anlatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 29 Ekim 2022; 19:40:18 >
-
Beyaz renge PUDRA ŞEKERİ BEYAZI demeleri daha münasip olurdu...
-
Euro Ncap testi yok diyen zeki arkadaş. Adını duyup buraya yazdığın kurumun bi çalışma şeklini öğren ondan sonra yaz. Çok akıllısınız çok bilgilisiniz insanlara şu trol bu trol damgasını vuruyorsunuz ya hah işte sen kimin trolüsün o da belli oluyor burda. Euro Ncap seri üretime geçen araçları bilgi vermeden rastgele farklı bölgelerden bayiilerden satın alarak test eder tamam mı güzel kardeşim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz otomotiv firmasından daha iyi biliyorsunuz sanırım.
Euro NCAP testleri nasıl yapılıyor?
Otomobillerin güvenlik kapasitesini belirleyen Euro NCAP yani Avrupa Yeni Araba Değerlendirme Programı, her yıl 5 yıldızla tam puan alan ve hiç yıldız alamayan otomobilleri gündeme taşıyor. Peki otomobil üreticileri için standart haline gelen, otomobil satın almayı düşünenlerin ise oldukça önemsediği Euro NCAP testleri nasıl yapılıyor?
Henüz piyasaya sürülmemiş araçlar, Euro NCAP testi için merkeze geldiğinde 4 kategori üzerinden test ediliyorlar. Yetişkin yolcu, çocuk yolcu, yaya güvenliği ve güvenlik asistanları testleri üzerinden yapılan değerlendirmede, araçlara 1- 5 yıldız arasında bir puan veriliyor. Euro NCAP testleri, farklı hızlarda farklı platformlarda geçekleşen çarpışmalar sonucu araçların uğradıkları hasarları ölçüyor. Aynı zamanda araç içinde ve dışında bulunan insanların olası bir kazadan nasıl etkileneceklerini gösteren verilere ulaşıyor.
-
Bu ülkede basit toplama çıkarma işlemini yapamayan ama türev integral hakkında saatlerce konuşabilen binlerce insan var. Kimseye acımıyorum, hak ettiğimiz gibi yaşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 29 Ekim 2022; 20:7:56 > -
Bu forumu pek takip etmiyorum ama şu an yazmak istedim açılışı izledikten sonra araçlar çok güzel duruyor inşallah dünyada seviyeyi klasmanı belirleyen başarılı bir atılım olur.
-
Fabrikası nerede dediler
Aha fabrika .
Bisiklet yapamayan ülke,
Helikopter, iha, Süha, füze, silah, araba, uçak gemi ve daha niceleri üretir hale geldi.
Daha ne olsun?
Tartışacak birşey yok.
Adam yaptı dağılın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S1000XR alacan mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 29 Ekim 2022; 20:14:49 > -
Qantas şunu demiş "Beyaz renge PUDRA ŞEKERİ BEYAZI demeleri daha münasip olurdu..."
Senin gibiler içinde mor renk eksik demek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
otomatik kara para aklama özelliği standart...
-
Mor yetmezki onlara . Ben uğraşmıyorum bak üretildi. Orda hazir ve nazır. Kisaca Togg umuzu yiyiniz.
Böyle gurur verici bir günde bile hainliklerinde sınır tanımayan sütü bozuklar var pes doğrusu
Herşeye bir kulp uyduran sünepe takımı heryerde olacaktır. Yapana yaptırana, vesile olana yol açana selam olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X