Şimdi Ara

TOGAN XL ALBÜM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hayata karşı dimdik durmanın, pes etmemenin ve içindeki gücü bulmanın şarkısı: Sıkı Can Bu şarkıda , kalbimdeki mücadeleyi ve hayata tutunmayı sizinle paylaşıyorum. #Togan #sıkıcan #yenişarkı 🎼 Tür: Pop / Türkçe Pop 📅 Yayın Tarihi: Eylül 2025 -------------------------------------------------------- Karanlık çöker Yıldız susar Gönlüm seni hala arar Aklım baştan Hep savrulur Bir bakışın Içim kavrulur Sözler kısa Yürek uzun Yollar bitmez Hep bir oyun Kaçsam olmaz Kalsam zor Bir adım atsam dünya kor Sıkı can Sıkı can Kolay çıkmaz Tutamaz zaman Sıkı can Sıkı can Hayat inat Yorar insan Sıkı can Sıkı can Ateş gibi Yakar her an Sıkı can Sıkı can Gel çöz beni Tut elimden -------------------------------------------------------- #togan #kafamkarışık #sıkıcan #yenişarkı #popmusic #türkçepop #yenişarkı #müzik #müziköneri #viral #viralmusic #viralvideo #viralshorts #voiceeffects #popmusic #alternative #türkçe #popular #popularsong #türkçeşarkılar #music ##musicvideo #musician #musicsong #song #songs2025 #songs #spotify #youtubemusic #viralshort #KafamKarışık #Togan #YeniŞarkı #PopMüzik #TürkçePop #MüzikÖneri #shortsvideo #shortsfeed #shortsviral #shortsyoutube #shortsbeta #shortstürkiye #viral #viralshort #viralvideos #viralmusic #music #spotify#youtubemusic #itunes #applemusic #viralvideo #viralshorts #virtualreality #songs #türkçe #shortsfeed #shortsfunny #türkçemüzik #müzik #muzik #motivation #musicvideo #musician
    https://www.youtube.com/watch?si=xJ-Chf9z8DCESPwE&v=Tn1ZQJ5Pt2M&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bazen gitmek yerine kalmak, her şeyi değiştirebilir... Dinlerken hislerini paylaşmayı unutma! #Togan #gitmesemolurmu #yenişarkı 🎼 Tür: Pop / Türkçe Pop 📅 Yayın Tarihi: Eylül 2025 -------------------------------------------------------- Bir adım kaldı uçuruma Dönsem olur mu Dönsem sana Kendi gölgemden bile kaçar oldum Yüreğim dar Sığmaz dünyama Gitmesem olur mu Beni sensiz bırakmasan Bu hayat ağır Taşınmaz Sen olsan Sen olsan Bir nefes yetmez Boğulurum Aşkın derya Ben bir damlayım Sözler kırık Sessiz çığlık Sensiz ben Yok sayılırım Gitmesem olur mu Beni sensiz bırakmasan Bu hayat ağır Taşınmaz Sen olsan Sen olsan Düşlerimde kaybolmuşum Gecenin en siyahında Bir ışık ol Bir yol ol Bitsin bu hasret Sabahında Gitmesem olur mu Beni sensiz bırakmasan Bu hayat ağır Taşınmaz Sen olsan Sen olsan -------------------------------------------------------- #togan #kafamkarışık #yenişarkı #popmusic #türkçepop #yenişarkı #müzik #müziköneri #viral #viralmusic #viralvideo #viralshorts #voiceeffects #popmusic #alternative #türkçe #popular #popularsong #türkçeşarkılar #music ##musicvideo #musician #musicsong #song #songs2025 #songs #spotify #youtubemusic #viralshort #KafamKarışık #Togan #YeniŞarkı #PopMüzik #TürkçePop #MüzikÖneri #shortsvideo #shortsfeed #shortsviral #shortsyoutube #shortsbeta #shortstürkiye #viral #viralshort #viralvideos #viralmusic #music #spotify#youtubemusic #itunes #applemusic #viralvideo #viralshorts #virtualreality #songs #türkçe #shortsfeed #shortsfunny #türkçemüzik #müzik #muzik #motivation #musicvideo #musician
    https://www.youtube.com/watch?si=mquV-Y-ojCzT3Pnb&v=ceywjTbxuyE&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.