Şimdi Ara

Tofaşların kullanımı nasıl dır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 93 Model Doğan SLX im vardı ilk arabamdı taraftar olarak söylemiyorum !
    Araçta ne yağ eksiltme ne de hararet sorunu vardı. O kadar uzun yol yaptım zorladım hararet göstergesi yükselmedi.
    Motor aksamı konusunda hiçbir zaman yolda kalmadım... (Bi kere gaz almayı unuttum o zaman yolda kalmıştım bu istisna :D )

Gel gelelim benim doğan çok temizdi ve garaj arabasıydı ve hep orjinal bindim ne bastım de xenon far taktım sadece bi ses sistemi atıp arada yan yan çıkardım sürekli değil tabiki :D Bu aracı sattığıma çok pişmam oldum üstüne 2 araba alıp sattıp ama doğan yeri ve tadı farklı :D

Temizini bulursan ve tavsiyem 96 model ve üstü...
  • zamanı geçti artık bunların
  • Ben 87,88 modellerin kasalarını çok beğenirim.

2005 yılında 87 model 131 imle istanbula gitmiştim. Akrabalarım bu kasayı ilk kez gördüler. 800km mesafeyi bununla geldiğim için cesaretimden dolayı tebrik ettiler.

Ama ben sürüşünü çok beğeniyordum.

Tofaşların kullanımı nasıl dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: biskrem42

93 Model Doğan SLX im vardı ilk arabamdı taraftar olarak söylemiyorum !
    Araçta ne yağ eksiltme ne de hararet sorunu vardı. O kadar uzun yol yaptım zorladım hararet göstergesi yükselmedi.
    Motor aksamı konusunda hiçbir zaman yolda kalmadım... (Bi kere gaz almayı unuttum o zaman yolda kalmıştım bu istisna :D )

Gel gelelim benim doğan çok temizdi ve garaj arabasıydı ve hep orjinal bindim ne bastım de xenon far taktım sadece bi ses sistemi atıp arada yan yan çıkardım sürekli değil tabiki :D Bu aracı sattığıma çok pişmam oldum üstüne 2 araba alıp sattıp ama doğan yeri ve tadı farklı :D

Temizini bulursan ve tavsiyem 96 model ve üstü...

Öyle yapıcam zaten 96ve üstü hidrolik direksiyon çünkü ben ehliyeti alalı daha 8 gün oldu yavaş yavaş parasını biriktiriyim bu arada tofasla bilgi alırım hem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-meraklisina-orijinal-2002-sahin-cok-temiz-233963153/detay

Üstad 15ten yukarı para verilmez tofaş'a anca fazla parası olan alır

• quote:

Orijinalden alıntı: garden_tea_family

direksiyonu duruken ağırdır ancak hareket ederken hidrolik kadar hafiftir
    ön camı yeni otomobiller gibi eğri olmadığı için aracın burnunu görürsün buda yeni başlayanlar için rahatlık sağlar

genel olarak kullanımı kolaydır ancak vitesleri kılçıklıdır her zaman tam yerini bulamayabiliyor ancak alışınca sorun yok

sürüşünün güzelliği kişiden kişiye değişir bende golf 5 var
    ancak şahin sürmekten daha çok zevk alıyorum

yeni arabalar sürücü similasyonu gibi sanki bir vanusta yolun üzerinde kaymak gibi

ancak şahin yol geribildirimi olsun yolu hissetmek olsun mükemmel
    şahin konforsuz bir araçtır ancak sürüşünü bu yüzden beğeniyorum sanırım

bi de yaylarını azıcık kestirdi mi bir gokart hissi yaşatıyor

şahin e konforsuz diyenler hiç bi ferrariye bindi mi merek ediyorum

sürüşü zevkli araba zaten konforsuz olur

Ya benim direksiyon sınavım vardı sürücü arabasida hyundai i20 2015 dizel araba nasıl diyim arabayi işaret parmağıyla bile kullan öyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

8 yıl bindik. Şöyle söyliyim hiçbir masraf çıkarmaz. Senede ekstra 200 tl masraf edersin bu hiçbir şey. Lpg de iken 500 km de 1 litre yağ yakar sorun olmaz. Lpg ile çok çok uyumludur. Kışın tek marşta çalışır işini bilirsen. Ön takımı zayıftır her sene rot kolu başı rulmanlar dağılma eğilimi gösterir ama sorun değil ucuz zaten. Sürüşü çok zevklidir. Verdiği ses ile m5 sürüyorum sanarsın ama gitmez sadece bağırır. 110 dan sonra Allaha emanetsin ki 110 üzerine bu araçla çıkamazsın . Yakıtı 50 - 60 kuruş değişir tüpte şehir içi. Uzun yolda 30 kuruş yakar. Kışın bu arabayı sürmek kadar zevkli bişey yoktur. Fren kullanmadan her virajı dönersin tak bire kır direksiyonu ver gazı dönsün. Frenleri çok kötü diyemem ama kötüler . Fakat şu durum var işi çözersen normal bir arabadan daha erken durursun. Arkadan itiş olduğu için motor freni çok güzel kullanılır. 100 ile giderken aniden 4 lü yol geldiğini farketmem ile frene basıp ardından vitesi 2 ye takınca tahmin ettiğimden çok çok kısa mesafede durdum. Hatta o yol ayrımına daha gelmedim az gaza basıp sonra etrafımı kontrol ettim. O an dedim ki iyi ki arkadan itiş.

Hız olarak da 80 90 la giderim

• http://www.otosorun.com/genel/arabaya-cam-filmi-taktirmak-yasal-mi/
    Böyle cam filmi %35 olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan16vk -- 11 Ekim 2015; 19:37:13 >
  • Direkler 2 parmak kalınlığında olduğu için kör nokta yoktur. Eğer araba stocksa yani film felan kaplanmamışsa camlara içi çok ferahtır bide orijinal koltukları varsa misss...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garmae0671

Direkler 2 parmak kalınlığında olduğu için kör nokta yoktur. Eğer araba stocksa yani film felan kaplanmamışsa camlara içi çok ferahtır bide orijinal koltukları varsa misss...

Ya arabayi aldigim zaman aynı gün içinde 6camıda filmlemeyi düşünüyorum arabayi alınca eve doğru geçince insanların bana bakmamalari lazım bide ufaktan egzoz patlatsam tamamdır

• Sürüş zevki olan ucuz yollu araçtır.Yakıt olarak bakımlı ve subap ayarları iyi yapılmışı tüketimi broadway kadar makul olabiliyor.Parçaları ucuz,konforu güzel ve sürmesi zevkli.Yalnız temizini bulmak lazım,yoksa sanayiyle akraba olursunuz.Üst kapak yakma,elektrik aksamı,şanzıman ve difransiyel başlıca sorunlarıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.