Şimdi Ara

TOFAŞDAN NASIL PERFORMANS ALINIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
6.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K&N Hava filtresi, orta susturucu, son susturucu.
  • tofaştan en iyi performans alma yolu koltuğa 45 derece yan oturup camdan da kolu dirsek görünecek şekilde çıkarmaktır. en az 25 km farkettirir. bileğe geçirilmiş tesbihte artı 5 km daha farkettirir. etti 30 km extra hız.
  • wala usta senin dedigin yoldan kesin performans alırız diye düşünüyorumm.sen daha önce yaptın galiba
  • monoply34 kullanıcısına yanıt
    hocam önce silindir kapağını ve bloğu bi taşlattır ... bu sana fazladan sıkıştırma hacmi sağlar.... ama dikkat et piston kafası subaplara vurmasın.... dereceli egzantirik de birazz masraflı olacak zaten
  • k&n taktım ama bişi farkettirmedi.orta susturucu iptal.alt boru tesisatı 52 milimlik.motora yönelik fikriniz varmı
  • sagol usta.duymak istedigim buydu wallaha.yarın sanayideyim hemen.pekiii 1.4 tipo silindir kapagı takılıyormuş.bi bilginiz varmı.


  • Not:Argo içerir...
  • monoply34 kullanıcısına yanıt
    hiç duymadım hocam aslını sorarsan ama benim dediğimi yapanlar var.... ve turbo meselesini bi düşün.... o kadar işleme vereceğin işçilik maliyeti seni epey yıpratır... yarı parasına belki çok daha ucuza küçük bi turbo takılır.... çok daha verimli olur.... turboya pahalı diyorsun blok taşlama hiç ucuz sayılmaz bence.... ama dikkat etmen gereken birşey daha söyleyeyim... motoru biraz güçlendirmek demek trigeri zincirli yapma mecburiyeti de demektir.... e bu da maliyet tabi ki ....ani güç artışları tofaşlarda kullanılan triger kayışını pamuk ipi gibi koparır.... sonra da yine çekici üstünde usta yolu görünür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061
    Sizin bahsettiğiniz tipler BMW'yede biniyor, Renault'ada biniyor.

    Reno mu ? Olmadı işte bu olmadı...bmw desen neyse de Renault a binen kesimden 100 kişiden ancak 2 tane çakal çıkar.Renault un bütün binek araçları önden çekişli olduğundan işlerine gelmiyor.
  • videoyu göremiyorummm
  • haklsın usta.triger konusunu hiç düşünmedim gerçekten.şöyle ufak bi turbo taksam pistonları çelik yapmaya gerek varmı.kızıl yataklar krank kolları falan oynanacakmı ?
  • çakal denildimi akla bmw gelır tabiii
  • Ya güzel kardeşim haklısın sende istersin daha iyi bir araç almak ama imkanlar müsade etmiyor değilmi. İyide be kardeşim o alınterinle aldığın aracın orjinalliğini neden bozmaya çalışıyorsun.? Bu baştan sona senin için tehlike, mal belli ürün ortada bırak motorunu, sağını solunu güzelleştir,Deveye Hipodromda Gazi koşusu koşturma daha ilk viraja gelmeden bariyerlere girer yığılır kalır bunun binlerce örneği var yazık günah değilmi canına.
  • düşünceniz için çok teşekkür ederimm.sizde haklısınınz.ama bizde kendi çapımızda biraz ugraşalım diye merak sardık.gerçeten bu modifiye tutkusu anlatılacak bişey degil.yaşamak lazım.vazgeçemiyor insan.buda benim arabam işte
     TOFAŞDAN NASIL PERFORMANS ALINIR




  • İstediğin kadar performans modifiyesi yapabilirsin, her araca yapılabilir fakat ondaki o kağıttan olan şasesi ilerde birgün başına bela alırsn

    Bence onu sat, canını kurtar, geçen bi kaza gördüm şahin Linea'ya arkadan çarpmış lineanın sadece tampon yamulmş, şahinin ön yarıya kadar ezilmiş,dağılmş,parçalanmş içinde şöför kanlar içinde duruyordu çıkartmaya çalşıyorlardı..

    Almayın arkadaşlar şu şahini falan, çok tofaş meraklıysanız Tipo,Tempra serisinden alın. Hiç olmazsa abs,hava yastığı,yan güvenlik barları,darbe emici şase falan var. Herşeyden önce sağlığınızı ve canınızı düşünün...

    ve o aracada masraf yapmayın yazıktır günahtır...
  • benim param anca bu kadarına yetti.param olsa daha iyisini alırdımm.düşünceniz için teşekkür ederim gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental


    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental


    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental

    Zaten araç uçuyor daha ne performansı bekliyorsun.

    Sen o aracı sat,canını kurtar.

    Bende bu kafayı anlamıyorum.

    Verin biz TOFAŞ kullanıcılarına 20-30.000TL, bizde binelim yeni model araçlara.

    Size ne kardeşim, adamın parası Şahin'e yetiyor belki, ayıp mı bu ?


    Konu sahibi arkadaşa gelince de ; Hiç boşuna uğraşmayın. Her ne kadar performans arttırmaya yönelik modifiyeler yapsanız da aracınızın sınırları ne ise odur. Arttıramazsınız. Vites oranları ile oynayamazsınız ya da ne bileyim aero dinamik yapıyı değiştiremezsiniz. Alın, temiz bir şekilde binin.

    Şart değil 20-30 bin tl.

    Şahin parasına daha düzgün,daha güvenli araçlar var.Örnek ver demeyelim,siz biliyorsunuzdur zaten.

    Ederide zaten 13 değil max. 7 bin tldir.

    Yav iyi de belki adam kendi parasıyla, kendi kazandığı parasıyla, kendi alın teri ile Şahin almak istedi. Kime ne ki bundan ?

    Kusura bakmayın sözlerim size değil, genele.

    Kimsenin cebine,fikrine,kararına karışamayız tabiki,para onun,seçim onun.

    Sadece demek istediğim iyi niyetimden ötürü;daha gelişmiş,daha güvenli araçlara binilmesidir ki böyle kuş serisi gibi ölüm makineleri ve apachi arabaları ortadan kalksın,tercih edilmesin,ederinden fazlası verilmesin amaçlı.

    O gün araçta 5 kişi gençler bağırta bağırta yere sıfır giden eller dışarda tesbih çeken insancıkların arkasından gittim kasislerde öyle sert fren yaptı ki benim araç kaydı.Bu soytarılar birde ağır ağır gidiyor kıcıklığına,benim arkamdan biri korna çaldı,bu benim çaldığımı zannediyor kendi mahallesinde araçta 5 erkek,benim aracımda ailem var tek erkek benim bana el kol yapıyor sağa çek gibisinden.İlk defa görmemezlikten gelip bastım gittim.Araçta ailem var,çocuk var.Biz araçta 4 kişi olsak onları itin kıçına sokmayı iyi bilirdikte bakmayın alttan aldık.

    Bu yüzden nerede Şahin türü araç görsem böyle dengesiz,sahte kabadayılar aklıma gelir.
    Belimdeki silahı gördüğü anda abi çekecek veletler için sinirimi bozmaya,ailemi tehlikeye atmaya hiç değmez.

    Araba ile özdeşleştirmek bu olsa gerek. Bunlara 20 bin tl değerinde 100 bin tl değerinde araba verseniz yine aynısını yapmayacak mı?




  • gerçekten öyle düşünüyorsan 'bunlar ' dedigin adamlara 20 bin lira 100 bin liralık araba verin bakalım biii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoply34 -- 26 Nisan 2014; 1:39:57 >
  • Enjeksiyon lu senin araç.
    Nitro taktir.
    Hiç uğraşma.
    Doldurur doldurur gazlarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo aracımda enjeksiyon iptal.sen nitroyu getir enjeksiyonu geri baglatırım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.