Şimdi Ara

Tofaş Kartal Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 1994 Model Düz Kartal model araca sahibim araca orta dereceli bir ses sistemi yapmak istiyorum şuan teyip aldım Pioneer in 4x50 çıkış gücüne sahip teyibini buna göre hoparlör , Anfi , Subvoffer bas tiz nedir ne almalıyım (Kartal 'da bu haparlörlerin cm i kaç oluyor acaba) yardım...

• Bizdede bir aralar kartal vardı.. Ses sistemi için ideal bir araç geniş olmasından dolayı güzel sonuçlar veriyor. Orta düzeyli birşey istiyorsan arkaya 2 adet goldmaster oval hoparlor tak çifti 60 tl onların 800 watt. veya 4 adet tak sana kalmış ( kartalın arka bagaj kısmını sunta gibi bir malzemeden kapatırsan ( reno flashlarınki gibi ) arkaya oval hoparlör takabilirsin, biz öyle yapmıştık arkaya sunta koyup sabitleyip üzerinede deri kaplamıştık gayet güzel oluyor ) Ön kapılara insan seslerini duyabilmek için 13 cm civarı hoparlorler takabilirsin markası sana kalmış hepsiburadada hepsi var 40 tl civarı çifti onların 1 çift yetiyor . Amfi olarakta jamesonun 1400 wat amfisi var 150 tl civarı oldukça iyi. Subwoofer olarakta JBL nin 1000 watt kabinli wooferi var. fiyatı 190 tl hepsiburadada. Veya daha uygun olanlarıda var bakarsın.. Hepsini temin ettikten sonra eğer etrafında bunları kurabilecek birisi yoksa git bi teypçiye veya bu işleri yapan tuning dükkanlarına 50 tl sistem kablolarına sigortasına verirsin takım olarak satılır onlar. 40 veya 50 tl de kurulum ücreti alırlar max 100 tl e kuruluma vermiş olursun, ama sonundada yürüyen bir düğün salonun olmuş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadquitar94 -- 16 Ocak 2013; 22:08:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    15 yıl önce açıldı
    Logan'da ses sistemi
    15 yıl önce açıldı
    ANK/SAT-Otomobil için ses sistemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.