Şimdi Ara

tofaş kartal'ahidrolik direksiyon takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
22.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 89 model kartal var hidrolik direksiyon takılabilirmi

• yokmu bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelaPse-TR

yokmu bilgisi olan?

takılmaya takılır da, sanayide millet söktürmeye gidiyo paso.. sen bi rot balans kamber AYarı yaptır, direksiyon kutuna körüklere baktır. pamuk gibi oluyo
  • var zaten takılırdaa aa
  • bence arabayı değiştirme vakti gelmiş
  • takılıyor diye biliyorum hatta abs bile yapılabiliyor ama koşullarını bilmiyorum bosch un yetkisi sitesine bakarsan güzel fiyatlarına da bakabilirsinhttp://www.bosch.com.tr/content/language1/html/index.htm iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

takılıyor diye biliyorum hatta abs bile yapılabiliyor ama koşullarını bilmiyorum bosch un yetkisi sitesine bakarsan güzel fiyatlarına da bakabilirsinhttp://www.bosch.com.tr/content/language1/html/index.htm iyi forumlar

saol hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç tavsiye e etmem akadaşım neden dersen zaten onu aracına taktırırken rahat bi 1500 tlyi gözden çıkar ki sadece hidrolik pompasının orjinali 1000tl artık gerisini sen düşün
  • Sıfır aldığım 1998 model ŞAHİN S hidrolik direksiyonluydu, 6 ay kullandığımız 2000 model KARTAL S ve 3 yıl kullandığımız 2001 model KARTAL LPG de hidrolik direksiyonluydu ama sonuncusu sürekli hidrolik eksiltiyordu, tamir ettirdiğim halde de eksiltmeye devam etti, sonra tamir ettirmek yerine bagajda taşıdığım 1 kutu hidrolik yağı eklemenin daha ucuz olduğunu anladım ve öyle de sattım.

ŞAHİN, KARTAL veya TEMPRA'ya takılır takılmasına da aşağıdaki parçalar alınacak/eklenecek/değişecek:

1. Hidrolik Pompası
    2. Hidrolik Haznesi
    3. Direksiyon Kutusu
    4. Pompa Kasnakğı
    5. Kasnak Kayışı
    6. Basınç Boruları
    7. Montaj Parçaları

İmkansız değil. Yapılmamış da değil. Sadece bu iş için para hazır olacak ve bu işi baştan sona yapacak iyi bir usta olacak (Adana'da Kıyıboyunda var) ve hatta gerekirse sana çıkma da bulup garantili takacak ve rot ayarını d ayapacak.

• paraya yazık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

paraya yazık ya

öyle deme

şahin bağımlılık yapıyor.

Hele birde modifiye varsa tamamdır :D
  • Tofaşlara opel astranın hidrolik direksiyon setini takmak 90 larda sık yapılan bir modifikasyondu. Bir araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RelaPse-TR

bende 89 model kartal var hidrolik direksiyon takılabilirmi

Bizimde 90 model doğan var . Onun için Sorduk 1.500 TL fiyat biçtiler hocam .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.