Şimdi Ara

TOFAŞ D200 GÜN IŞIĞINA ÇIKTI (RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SABAH GAZETESİNİN BUGÜNKÜ BASIMINDAN ALINTIDIR.
    Gizemli D200 yola çıktı ve yakalandı

Bursa Tofaş tesislerinde üretilecek D200 kod adlı otomobil, yüzünü gösterdi. Seri üretim öncesinde deneme sürüşleri yapılan otomobil, İtalya dışında Türkiye'de de test ediliyor. D200 ile ilk tanışmam bir süre önce Fiat'ın özel pistinde tesadüfen gerçekleşmişti. Başka bir nedenden dolayı yaptığım bu ziyaret sırasında, D200'ü inceleme imkanım olmuştu. Ancak, etik kurallar gereği araç hakkında bir şey yazmamıştım. Ancak, Oto Haber'den Nihat Karakaş, D200'ü güney sahillerinde yakaladı. D200 artık, gün ışığına çıktı. Bu yüzden gördüklerimi yazabilirim. D200'ün ön yüzü Grande Punto ile başlayan ve Bravo ile devam edecek bir tasarıma sahip. İçi Grande Punto'dan alınmış. Arka tasarımı ise herkesin hatırlayacağı arkası kalkık Tempra'ya benziyor. Arka stoplar ise Marea'yı andırıyor. Orta lüks sedan 2007 yılında satışa sunulacak. D200'ün ilk casus fotoğraflarını Oto Haber Dergisi'nde bulabilirsiniz.

• bantlar açılınca arkanın tempraya değil focus a benzediğini görüceksiniz.
  • OTO HABERDEN ALINTI

D200'ü Antalya'da yakaladık

Grande Punto ile başlayan Fiat'ın yeni model atağı, yeni Fiat Bravo'nun ilk fotoğraflarının çıkmasıyla birlikte İtalyan üreticinin gelecek yıllarda kullanacağı tasarım çizgisinin tam anlamıyla belirginleştiğini gösterdi. Hem Grande Punto'nun hem de yeni Bravo'nun hatchback karoser seçeneğine sahip olması, yeni tasarım çizgisine sahip ilk sedanın daha da merak edilmesini sağladı. Fiat'ın yeni sedanının geliştirilme çabaları hala sürmekteyken, yol testleri yapılan D200 kodlu aracı Antalya'da fotoğraflamayı başardık. Aracın Grande Punto'nun mu yoksa yeni Bravo'nun sedan karoser seçeneği olarak piyasaya sürüleceği bilgisine henüz ulaşamamışken, yepyeni bir model olarak da yollarla buluşması ihtimaller içerisinde. Fakat D200'ün kamuflajlarının altından görünen o ki, burun tasarımı Fiat'ın yeni modelleriyle aynı çizgiyi taşıyor. Yan aynaları da Grande Punto ile aynı tasarıma sahipken, aracın Grande Punto'nun sedanı olarak tasarlandığı ihtimali bir miktar artıyor.

•  TOFAŞ D200 GÜN IŞIĞINA ÇIKTI (RESİMLİ)

• puntonun sedanı gibi bişey heralde ?
  • ÖN FARLAR AYNI PUNTO ARKA STOPLARDA KESİMLERİ BİREBİR MAREA GİBİ FİAT ACABA ELİNDEKİ YEDEK PARÇAYI PARAYAMI ÇEVİRİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

ÖN FARLAR AYNI PUNTO ARKA STOPLARDA KESİMLERİ BİREBİR MAREA GİBİ FİAT ACABA ELİNDEKİ YEDEK PARÇAYI PARAYAMI ÇEVİRİYOR.

Benim yabancı forumlardan edindiğim bilgiye göre eski marea nın stopları gibi gösterilmeye çalışılmış.

bantlar kasım autoshow fuarında çıkıcak

bu araç zaten grande punto nun sedanı farların aynı olması doğal.

ancak b segment değil.boyutları itibariyle c segment yerine geçicek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bravo mu?
    şunu bir açın yav.
  • Ya bu arc Fiatınmı yoksa Tofaş armasıyla mı cıkacak?Şahin falan gibi yani.
  • benim bildiğim kadarı ile artık tofaş diye bir şey yok. yoksa yanılıyormuyum!!! ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Ya bu arc Fiatınmı yoksa Tofaş armasıyla mı cıkacak?Şahin falan gibi yani.

fiat armasıyla çıkıcak.

şahin gibi değil.

@leboss

tofaş ismi falan değişmedi.aynen duruyor

www.tofas.com.tr
  • Bende Tofaş d200 yazısını gorunce ohh be şahinler rafa kalkar die düşünmüştüm ama bu da ucuz olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Ya bu arc Fiatınmı yoksa Tofaş armasıyla mı cıkacak?Şahin falan gibi yani.

fiat armasıyla çıkıcak.

şahin gibi değil.

@leboss

tofaş ismi falan değişmedi.aynen duruyor

www.tofas.com.tr

BENİM KASTIM ŞAHİNLERİN BİRTARAFINDA TOFAŞ YAZARDI BU ÖYLE OLMAZ HERHALDE ONU DEMEK İSTEDİM .
    YANİ Fİat arması olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDM -- 28 Ağustos 2006; 17:21:34 >

• quote:

Bende Tofaş d200 yazısını gorunce ohh be şahinler rafa kalkar die düşünmüştüm ama bu da ucuz olmaz.

zaten şahinler mısır,suriye,azerbeycan a yollanıyor.iç pazarda yok.orda da talep azaldığında bant

tamemen kalkıcak.aldığım bilgilere göre yakındır.

bu araç daha evvel söylediğim gibi c segment piyasaya çıkıcağı için rakipleri belli.

tofaş tarafından üretildiği kaputu açınca görülebilir.

fiyat konusunda tahminlerim var ama kasımda aracı gördükten sonra söylemek daha doğru
  • Allahım lütfen yeni fiat bravonun hgt 155 yada üstü bol beygirli motor seçeneği olsun.
    Bana biri çıkacak desin,para biriktireyim

İstiyorum ya deliricem alla alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 30 Ağustos 2006; 11:51:14 >

• uyduruk
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Allahım lütfen yeni fiat bravonun hgt 155 yada üstü bol beygirli motor seçeneği olsun.
    Bana biri çıkacak desin,para biriktireyim

İstiyorum ya deliricem alla alla
    not:d200 hlx de olur,tadından yinmez.

2007 eylül 1.6 multijet geliyor.120 hp

1.9 150 hp multijet zaten olucak.(vergiden gelmez)

benzinli olarak 1.4 starjet turbo 150 hp.

• 1.6 multijet mi helal olsun fiat aşıyo desene
  • Akıncl peki bravo yeni gerçekten çıkacakmı?
    3 kapılı hgt olan özelikle.
    yeni bravo hgt çıkarsa fiyatı ne kadar olur sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Akıncl peki bravo yeni gerçekten çıkacakmı?
    3 kapılı hgt olan özelikle.
    yeni bravo hgt çıkarsa fiyatı ne kadar olur sence?

yeni bravo(stilo 2) şubat 2007 tanıtılıcaktı.concept olarak eylül sonu paris fuarında tanıtılabilir.

üretime 2007 mart başlanıcak.

3k sport larla ilgili bilgi henüz yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.