Şimdi Ara

Tofaş 1990 Şahin İçin En İdeal Amörtisör Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tofaş 1990 Şahin Aracımın 4 Amörtisörünü Değiştirmek İstiyorum Hangi Markaları Önerirsiniz ? Yağlı ve Gazlı Amörtisörleri Var. Ben Yağlı Düşünüyorum Ama Sizinde Görüşlerinizi Almak İsterim.Şimdiden Teşekkürler.

• Arkadaşlar lütfen bir yardımcı olun 31 görüntülenme var cevap yok :(
  • Yağlı veya gazlı olması konfordan başka bir işe yaramıyor galiba. Ömürleri belli değil. Birkaç çukurda da patlayabilir, senelerce de binilebilir. Yağlının daha konforlu olduğunu biliyorum. Bence arabalar belli bir yaşı geçince yumuşak amortisör takmak daha mantıklı. Karosere fazla titreşim vermemesi iyi olur.

Elimdeki Murat 131 tamir kitabında Boge ve Riv markaları var. Tahmin ediyorum bu markalarda çıkmıyordur. Bunların yerine Beldesan, Monroe gibi daha hesaplı alternatifler var.
  • Eibach alınabilir.
  • ORjinali beldesandır. Ama büyük ihtimal bulamassın. Onun yerine monroe takıyorlar. İdare ediyor.
  • Orjinali ne marka bilemiyorum ama 1990 yılında 90 model olarak sıfır km aldığımız Şahini ben 2004 Ekim ayına kadar LPG'siz 170527 km kullandım. Arka amortisörlerini 2003 yılında 165 bininci km'de değiştirmiştim ve amortisörler kırmızı boyalıydı ve Göztepe Oto Tofaş servisi şaşırmıştı bravo sana demişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.