Şimdi Ara

TOEFL İçin Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Seneye bir aksilik olmazsa üniversiteyi bitireceğim ve okul bitmeden TOEFL sınavına girip belge almak istiyorum. Şu an B2 ile C1 arası bir seviyedeyim diyebilirim. Sınavın işleyişi, bölümleri vs hakkında fazlasıyla araştırma yaptım. Öncelikle şunu sormak istiyorum kursa gitmeden bu işi halledebilir miyim?

    Diğer yandan internette yaptığım araştırmalarda genellikle hazırlık için iki kitap öne çıkıyor, Cambridge ve Longman. Bunun haricinde önerileriniz var mıdır? Kaynak dışında da öneri verirseniz sevinirim. Toefl'da ne tarz sorular çıkar, nelere dikkat etmek gerekir vs.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Evet maalesef biraz pahalıya patlıyor. Sınav ücreti 185 dolar hocam. Ücrete ve sınav tarihlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    https://www.ets.org/bin/getprogram.cgi?urlSource=toefl&newRegURL=&test=TOEFL&greClosed=new&greClosedCountry=China&browserType=&toeflType=&redirect=&t_country1=group_Turkey




  • Aşamadan kastınız nedir hocam? Sınavın tamamı bir günde gerçekleşiyor. Yalnızca içerisinde speaking, writing vs. bölümler mevcut. Resmi sitede gördüğüm kadarıyla da hepsi için toplam ücret 185 dolar. Eğer sınav sonucunuzun birden fazla kopyasını ister ya da sınavınızın bazı bölümlerinin tekrar gözden geçirilmesini isterseniz vs. ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.
  • Toefl kursa gitmeden halledilebilir özellikle iyi bir b2 veya c1 seviyede birisi için. Kursta bize aynı toefl sınavı gibi barron-kaplan vs hangisi olursa onların bilgisayar üzerinden sınavlarını yapıyorlardı. Aynı şey evde de yasal olmayan yollarla programları indirilerek kendinize uygulayabilirsiniz.
    Sorun writing veya speaking kısmını değerledirecek birilerine ihtiyacınız var. Yazmadan ,konuşma pratiği olmadan geçmesi çok zor olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.