Şimdi Ara

TOEFL IBT Çalışma Rehberi; (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
160
Cevap
98
Favori
46.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    üniversiteleri tercih etmeye çalışın. onun yanında, amerikan türk derneği de çok iyi bir merkez.
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    THK 10 numara 5 yildizfir sakin ve az kisilidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Ankara Üni'de girdim, gayet güzeldi. Gözetmenler de çok iyi insanlardı. Ancak en güvendiğim listeningte batırdım sanırım, seçenekler o kadar yakındı ki 10 soruyu emin olmadan işaretledim. 100 altı gelirse tekrar gireceğim 2 Aralık gibi, o zaman büyük ihtimalle THK'da girerim.

Ayrıca Türkiye'de yüksek lisans vb. başvuracaklar için önemli bilgi; YÖK sadece devlet üniversitelerinde girilmiş TOEFL'ı kabul ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Ankara Üni'de girdim, gayet güzeldi. Gözetmenler de çok iyi insanlardı. Ancak en güvendiğim listeningte batırdım sanırım, seçenekler o kadar yakındı ki 10 soruyu emin olmadan işaretledim. 100 altı gelirse tekrar gireceğim 2 Aralık gibi, o zaman büyük ihtimalle THK'da girerim.

Ayrıca Türkiye'de yüksek lisans vb. başvuracaklar için önemli bilgi; YÖK sadece devlet üniversitelerinde girilmiş TOEFL'ı kabul ediyor.

YÖK olayı çok ilginç ve garipmiş.

2 hafta önce girdim 80 aldım benim de 85 - 90'ı geçmem gerekiyor normalde. Ocak gibi bir daha gireceğim artık.

• Mesajım bulunsun, 2-3 aydır çat pat bir hazırlık var, 3 ay içinde hazırlıkları toparlayarak tamamlayıp gireceğim bu sınava hedef 85, hadi hayırlısı.
  • tam aradığım konu ++

• B1 seviyesinde biri 65 alabilir mi bu sınavdan? Bir de fiyatı nedir tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet alabilir, sınav ücreti 185 Amerikan Doları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

evet alabilir, sınav ücreti 185 Amerikan Doları.
    Hocam 185 Amerikan Doları ama her yıl sabit bir kur belirleniyormuş sanırım. Bu senenin kurunu biliyor musunuz? Çünkü dolar aldı başını gitti.

• sabit kur uygulaması yapılmadı hiçbir zaman. 185 USD'dir ve o günkü USD/TRY kuru üzerinden ödeme yaparsınız.
  • Paylaşım güzel elinize sağlık

• Dolar da artti sinav dolar uzerinden mi ki :((

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

sabit kur uygulaması yapılmadı hiçbir zaman. 185 USD'dir ve o günkü USD/TRY kuru üzerinden ödeme yaparsınız.
    Teşekkürler hocam. Maalesef giremeyeceğim. :(

• Hocam benim de seviyem b1 gibi. Ama reading i cok rahat yapabiliyorum mesela. Anliyorum konusamiyorumculardanim ben 2 aylik calismayla 79 alinabilir mi ? Writing en az 22 olmali ama

• Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    Hocam benim seviyem de size yakındır muhtemelen. 70 aldım. Speaking min. 18 gerektiği için (ben 16 almıştım) tekrar gireceğim. 79 alınamayacak bir skor değil ama evde verimli çalışmak zor. Çünkü ders çalışmak gibi değil, sürekli haşır neşir olmak gerekiyor.
  • Çakar Çakmaz Çakan Çakmak kullanıcısına yanıt
    diğer bölümlerde kaç almıştınız hocam ? kursa yazılmayı düşünüyorum zaten.
  • Toefladan 65e ihtiyacım var yaklaşık 3 ay gibi bir sürem var
    Seviyem b1 gibi belki biraz da üstü ama altı değil
    Lütfen rehberlik yapın yardımcı olun

• TOBB veya ODTÜ'de sınava girmiş olanlar sınav merkezleri hakkında bilgi verebilirse memnun olurum.
  • purple kullanıcısına yanıt
    TOBB'da girdim ben sınava, sınav merkezleri güzel ve rahat, kişisel eşyalarını koyman için dolap da veriliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara icin sinav yeri tavsiye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MontrealR -- 29 Ekim 2019; 20:58:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.