Şimdi Ara

TOEFL IBT Çalışma Rehberi; (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
98
Favori
46.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba kaç aldınız ? bu kalıplar gerçekten işe yarıyor mu merak ettim .
  • Reading 28
    Listening 25
    Speaking 23
    Writing 25

aldım. Sadece speaking kalıplarını kullanmaya çalıştım fakat bir kaç tanesinde süreyi yetiştiremedim Ama konuyu kaçırırsanız kalıplar işe yarıyor gerçekten
  • Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, acaba başka hangi kaynaklara çalıştınız benimde 80 almam lazım önümde 2 ay var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için, acaba başka hangi kaynaklara çalıştınız benimde 80 almam lazım önümde 2 ay var.

Benim ingilizcem iyiydi zaten. Sınavdan 5 gün önce kaydoldum, pek çalışma imkanım olmadı Sadece speaking kalıplarına baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 25 Haziran 2015; 13:56:05 >
  • Ee millet hangi kaynaklardan yararlanıyor bakalım? Nasıl gidiyor toefl hazırlıkları
  • Bu gidişle bende bu sene gireceğim gibi yoksa master hayali yalan olacak

Namıssız alamanya 100+ istiyor kimisi 110 istiyor. Ben bilmiyor nası yapacak
  • Ya bu sonuclar ne zaman gelir? 1 ay oldu ses seda yok hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    en geç 10 günde açıklanması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

en geç 10 günde açıklanması lazım

Sonuç kagidindan bahsediyordum. Neyse ki geldi o da :)

• SOn bir senedir ingilizcemi TOEFL a hazırlanabileek seviyeye getirmek için Wall street e gitmiştim.3 gün önce kursu tamamladım. Şimdi Eylülün başına kadar,kendim çalışacağım. Notefull'un 80 dolarlık paketini satın adlım.Onun dışında hocaların erdiği bazı kaynaklar var elimde. Notefull'a bağlı kalmayı düşünüyorum. Bunun dışında ne tavsiye edersiniz. Kimileri IELTS e girmemi tavsiye ediyor. Onun daha kolay olacağını söylüyorlar. Bana 75 genel 20 de speaking lazım. Yapabileğime inanıyorum,özellikle konuşmada,Wall Street sağolsun,faydası oldu,genel olarak kursu sevmesemde haklarını yemeyeyim,çekinmeden konuşmaya dalabiiyor,söylemek istediklerimi karşıdakinin anlamasını sağlayabiliyorum. Ama tabiki yeterli değil henüz
  • Benim de 100 üzeri almam gerekiyor. Bu sene sonuna kadar halledeceğim diye umuyorum
  • Arkadaşlar TOEFL'a çalışmak için sınavın kopyası gibi gözüken bir çalışma programı vardı. Aynı formatta sınavla. Elinde olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar TOEFL'a çalışmak için sınavın kopyası gibi gözüken bir çalışma programı vardı. Aynı formatta sınavla. Elinde olan var mı?

http://www.ets.org/toefl/ibt/prepare/toefl_interactive_sampler

• elinize sağlık hocam
  • Mükemmel konu. Tecrübelerini aktaran herkese teşekkürler. Ben de arkadaşımla toefl 75 veya ielts 6 için gireceğiz. Önümüzdeki 1 yıl için girmek istediğimiz kurumun şartı bu.

Fakat halen ielts mi toefl mı ikileminde kaldık. Gittiğimiz kurslar bile çok farklı şeyler söylüyorlar. Bu konuda şahsi fikrini belirtebilecek var mı?
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 03 Eylül de sınava girdim aradan 16 gün geçti hala açıklanmadı sizce bu süre normal mi?
  • Gençler slm

Konu içinde bahsedilen kalıp dosyalarını bulamadım da tek ra r yollayabilecek var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık...

Writing'de 28-30 alan bir örnek essay varmı?
  • Arkadaşlar Ankara'da sınav merkezleri hakkında tecrübesi olan var mı? NETACADEMY, Bilimtur, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve THK var. Sizce hangisini seçmeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.