TÖDERDE 6K REELDE KAÇ K GETİRİR

-
-
Böyle bir tahmin aralığı kimse veremez bence. Özdebirde hiçbir zaman 5k göremeyen arkadaşım sınavda 10k ya girdi bunun tersi de olabilir
-
Toderde 6000
Hata payi %2
Standart sapmasi 2000
olmak şartıyla
2021 yks sonucun 3286-9742 aralığında olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o arkadaşınız bu aylarda kaç net yapıyordu acaba?
-
eskidendi hocam tr geneli sınavından yorum yapmak geçen sene arkadaşım töder miydi hatırlamıyorum 15k mıydı neydi sınavda 55k girdi
-
Töder 16k gerçek sınav 10k :) -
sen misinnn?
-
deneme sınavlarını ciddiye alma. gerçekte 6k da olabilirsin 40k da 100k da. bunu gerçek sınav gösterir sadece. şu an evde çözdüğün denemelerin yada dışarda girdiğin deneme sınavlarının hiçbir önemi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 8 Nisan 2021; 20:21:44 >
Evet -
hocam bu aralar netleriniz kaç civarıydı,gerçek netleriniz neydi,ne olur bana biraz umut olun.Çok üzgünüm 90 üstü göremiyorum tyt.Ayt ise 60+ göremiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cantbeblankbabehocam bu aralar netleriniz kaç civarıydı,gerçek netleriniz neydi,ne olur bana biraz umut olun.Çok üzgünüm 90 üstü göremiyorum tyt.Ayt ise 60+ göremiyorum.
çok hatırlamıyorum ama 98 105 arasında gidip geliyordu ha gerçek sınavda 94 yaptım orası ayrı konu .d aytde hiçbir zaman istediğim netler gelmiyordu 60larda 65 dolanıp duruyordum karantina olmasa orda kalırdım büyük ihtimal ama karantina sonrası aytye çok ağırlık verdim haziranda 70+lara çıktı sınavda 76.25 sınavdan yüksek yaptığım sadece 2 deneme oldu bence ayt adına en yüksek netiniz sınavda gelme olasılığı yüksek. ben netlerimi hiçbir zaman kafama takmadım bence siz de öyle yapın şuan mezunum ama düşük gelse de çok takmıyorum çünkü sınav çok farklı ama 80 tyt yapıp sınavda 100 yaparım kafasıyla da dolaşıp rahat olmamak lazım
-
Bilkent bilgisayar ama olmazsa da zorlamam
Geçen sene çok inatçıydım bilkent bilgisayar konusunda istediğim diğer alternatifler de gelmediği için düşünmedim hiç o yüzden mezuna kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luvwithope -- 8 Nisan 2021; 21:8:56 > -
Ayt yi 65+ yapmaya bak hocam ayt adamdır 4k tyt sıralamamı 1k yapmıştır kendileri ayt ağırlık verin yaparsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederimm -
Hocam töder özdebirden bir tık daha kolay diye duyuyorum doğru mu sence sen ozdebire de girmistin.
zeozcanze hocam benimde netler hemen hemen böyle hedef 20k ama 35-36k ya kadar yazar giderim pek üzmez.
Bence şuan ayt ye çok daha fazla ağırlık vermemiz lazım netlerimiz fena değil ama elimizden geldiğince hemen konuları bitirip 65 bandına çekmemiz lazım sonra deneme+analizle 70leri 70+ları görmek yeter diye dusunuyorum.
Töder 5k gerçek sınav 28k bu sınavlarla gerçek sınav arasında bağlantı kurmak hiçbir şey ifade etmez. Sınav anı çok farklı bir olay -
Bi Töderde 6k yapmistim gerçek sinsvda 12k yaptim bu sinavlar hic biseyin ölçütü degil bi özdebirde 2k yaptim 4k yapan arkadasim yks2020de 500 e girdi :9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- arkalı önlü yazdırma
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- üniversiteyi bırakmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X