< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotbeyBG -- 20 Aralık 2021; 19:54:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TÖDER TÜRKİYE GENELİ DENEME 30 TL (1 deneme )

-
-
3d olsa anlarımm da tödere skimi sürmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
50 tl töder soruları çok da iyi değil ben beğenmemiştim geçen yıl.
Bilindik yayınların tyt denemeleri de 15-20 arasında değişiyor, piyasa kötü de yapacak birşey yok en iyilerine girmek hem para hem de zaman israfını önler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 20 Aralık 2021; 20:11:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi kızsak kime kızıcaz yani tödere kızsan 30 tl geçen gün işlerden tyt denemesi aldım 70 tl verdim yani her şey uçmuş hocam özdebire 20 verdim endemik var birkaç güne ona da 20 verdim her türlü uçuk fiyatlar. Kitap alınmıyor ki 2 yıl önceki baskı 345 AYT mat buldum geçen ösym testlerini falan koparıp zımbaladım onları çözdüm, yks ye de zam gelecek 200-300 tl koparırlar oradan da zaten.
-
harbiden öyle aga ya tödere de girmek gerek özdebire de çoğu tr geneline girmek gerek artık ama bir tane tyt denemesine 20tl vermek de koymuyor değil
-
valla türkiye denemelerine girmek lazım maalesef istemeye istemeye giricem
Geçen yıl 2500 e kalemli samsung tablet aldım deneme arşivi indirdim 15 gb lik içinde tüm yayınlar var hem tablet 4500 tl oldu hem denemeye para vermiyorum .p
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakalım bizden ne kadar isteyecekler?
Özdebirde 20 lira aldılar TYT-AYT
Töder beğenmiyorum ben girmeyeceğim fiyatlar da çabası
Türk olmaktan nefret ediyorummmmm
ne iyi değili çöptü baya bas baya çöp abi bırakın batsınlar a*k hadi a4 fiyatı arttıda 30 tl ebesinin şeyi ama yani
Onlar zaten a4 değil saman kağıdı kullanıyordu hahahaaha.
Şimdi hatırladım bu töder denen sınavda Tyt'de 105 Ayt'de 75 falan yapıp il birincisi olmuştum.Ama sınavla alakasızdı tabii ki de.
taha sen ne kompleksli megaloman bi adamsin yine lafi kendine getirmisin. Ea 1k yi derece mi saniyon sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popstarberkut -- 21 Aralık 2021; 10:25:49 >
dershane denemelerden ücret mi istiyor
Hocam ne yaptın göremiyorum seni buralarda
hiç sorma toparlayamadık geçen sene battık resmen bu sene işte bir şans daha bakalım ne olacak
ben de battım geçen sene. Bu sene olacak inşallah
Geçen seneden hatırlıyorum seni inşallah başarırsın bro. Tödere felan da para verme bence boşver cebinde kalsın
-
hahahahahah 2 sene önce bana "üstün zekalıyım" falan diyordu bu eleman
-
Üstün zekayla EA 1k olduysa bi daha ölçtürmek lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

taha sen ne kompleksli megaloman bi adamsin yine lafi kendine getirmisin. Ea 1k yi derece mi saniyon sen. |
3d olsa anlarımm da tödere skimi sürmem
|
Benzer içerikler
- yks saat kaçta açıklanır
- atölye eğitim ücret
- astigmat engelli raporu oranı
- acıbadem doktor maaşları
- tıpa yatay geçiş var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X