Bildirim
Töder ayt bio sorusu - girmediyseniz diye uyarı ⚠️
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Uyarılma süresi uyarılan sinir sayısını arttırdığı için 1-2-4 yapardım ben de.
-
Ama soruda bir sinir hücresinde diyor, uyarılan toplam nöron sayısı artıyor onu anladım ama tam anlamadım hala :’(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uyarılan sinir hücresi sayısı artıyormuş ama soruda ilk başta bir sinir hücresinde diyor sadece bir sinir hücresindeki değişime göre bakmamız gerekmiyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sinir sistemine daha çok impuls iletiliyor bu yüzden sinir hücresinden daha fazla sayıda impuls geçiyor
-
Ben sana dokunsam bir de kafa göz dalsam ikisinde de oluşan impulslar aynı hızda iletilir ama kafa göz daldıgımda sıddetımı arttırdığım ıcın daha cok ımpuls olustururum 1 saniyede oluşan impuls arttığı ıcın(basit bi fiziki tanım) frekans da artar aynı mantıkla yarım saat kafa göz dalsam(süreyi arttırdım) daha cok arttırım akılda kalıcı olmustur ıns e bence de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soruda birim zamanda diyor ben o yüzden 4 ü almadım 4 daha fazla sinir hücresi uyarılmasını sağlayabilir ama birim zamanda uyarılan sinir hücre sayısını değiştirmez diye düşündüm
Hocam daha uzun süre dalınca birim zamandaki impuls sayısı artar mı? Fizikteki ivme hız ilişkisi gibi düşündüm ben o yüzden artmaz dedim çünkü birim zaman diyor yani ivmeyi soruyor hız artar ama ivme sabittir diye düşündüm
1-2-4 aga doğrusal hareket mi bu nerden bilcen saymışlar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X