< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (126. sayfa)

-
-
Teşekkürler cevap için
-
3 ekran dikkat et.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ARKADAŞLAR BENİM ÜYELİK 4 AĞUSTOSTA SONA ERECEK. TARAYICIDAN GİRDİĞİMDE PAKETLERİM KISMINDA GEÇEN SENE ÖDEDİĞİM YILLIK 1788 TL MİKTAR YAZILI. ALT TARAFTA PAKETİNİ YÜKSELT KISMI VAR AYDA 60 TL DAHA FAZLA ÖDEYEREK 24-25 SEZONU TÜM MAÇLAR SENİNLE DİYOR PEK BİRŞEY ANLAYAMADIM. AYRICA BENİM PAKET TEK MAÇLIKTI BÖYLE DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI? BANA ÖZEL KISMINA GİRİNCE 3 ADET TÜM MAÇ PAKETLERİ ÇIKIYOR 329-329-299 TL FİYATLAR.TEK MAÇ ÇIKMIYOR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullasss -- 14 Temmuz 2025; 16:38:5 > -
Gözlerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2025/2026 sezonu lazım sana o yükseltmeler işini görmüyor ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık 199₺ ye tüm maçları aldım. 12 ay taksit ile. :)
Arkadaşlar 2 3 arkadaş alsak olmuyor mu? Fb bjk gs mesela. Herkes maç günü girip izleyecek kendi takımını
şu fiyatlara nasıl alabiliyosunuz..yok mu bi babayiğit açıklasada herkes alabilse uyguna..299 329 dan aşağı yok bizlere.
-
TOD aldım hocam. Kutulu üyelik değil. Web’den TOD’a girince bana özel sekmesinde çıktı paket ve aldım.
Harbiden eski kuklanıcıya özel mi? Ben geçen sene açtım tod hesap ama hiç satın alma yapmadım. 2 senedir teklif gelmiyor :)
-
Ben üye olamıyorum hata veriyor sürekli. Yeni üyelikte
Bana da 259 sundu aynı ekranda. Muhtemelen kişiye göre veya anlık olarak teklifleri değişiyor. Benim de Ağustos başı bitiyordu. 10 gün önce falan yenilemiş oldum. O kadar günüm yandı ama zaten maçlar ağustosta başlayıp mayısta bittiği için çok da önemli değil. 199 lira iyi teklifmiş. Ben geçen sene 249'dan almıştım. 10 lira fark etti sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
banada 259 sundu aldım geçtim artık..199 bekleyemedim.
-
Arkadaşlar tod da 199 TL den süper dolu alacağım da bununla birleşebilecek kart kampanyası var mı acaba?
Teşekkürler
uyeligimin 1 tanesi cok eski beinconnetchten tod a direk cevrilen hesabim digeri gecen sene actigim. 2 sinde de 199tl var fakat iptv arada sikinti cikartsada daha kaliteli goruntu geldi. Smarttv de carpi gibi ekrana surekli kod cakiyor rahatsiz ediyor. Heleki telefon ve tablette goruntu iptv le karsilastirilmaz bile o derece fark var. Normalde ben bu tiyatroya 1 kurus bile vermem, babam oyalanmak icin izledigi icin bakiyorum. Sadece tiyatro olmasini gec bi firma hayati boyunca hic mi gelistirmez kendini yaa smart tv de cok hantal. Turkcell tv iyi hizli, eskiden en hantali tivibugo du simdi o bile daha kullanisli o derece . Dsmart go bile bunlari gececek. O yuzden bu paralari hak etmiyorlar ben 199tl bile vermiyorum millet ne kadar para veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Tod'da üyeliğim var ve 4 Ağustos'ta bitiyor. "Sana Özel" paketinde aylık 259TL olarak çıkıyor ama yeni sezon mu yani 2025-26 mı yoksa mevcut kalan paketin tarifesi mi değişecek vs. şeklinde bir açıklama yok .
Alan var mı bu şekilde ya da üyeliğin bitmesini mi beklemeliyim ?
-
Merhabalar,
Tod bana özel aylık 279 TL'ye Süper Dolu Paketi (Yıllık) gösteriyor. Süper Lig'i seçince aylık 299 TL'ye Sezonluk Süper Dolu Paketi gösteriyor. Ne var ki daha ucuz pakette Formula 1 yerine "daha fazlası" yazıyor. Sezonluk Süper Dolu Paketi yerine Süper Dolu Paketi (Yıllık) alan varsa Formula 1'i kapsayıp kapsamadığını teyit edebilir mi? Teşekkürler!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X