Şimdi Ara

Toca Race Driver3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben oyunu sorunsuz bi bicimde kuruyorum crack vs vs hepsini hallettikten sonra oyunu baslatmaya calıstıgımda söle bi error alıyorum.
    "Insert the Race Driver3 (keyless) disk into another drive then press "Rety" bu hata nedir bir turlu anlamadım ne yapsam olmadı.Ekran kartım ATİ RAEDON X550 256mb.Acaba ekran kartı oyunu desteklemiyo veya ekran kartının driver versiyonundan mı kaynaklanıyo sorun.Lutfen yardımcı olun yoksa kafayı yicem.

• bu toca 3 korsan a karşı aldı starforce korumasından doğan bir sorun bilgisayarın cd rom ve dvd rom kablolarını çekersen oyunun çalışacağını görürsün birde bu oyuun kireğini yapmış olasan böyle bir sorunla karşılaşmasın bu oyunun crack i daha çıkmadı benim bildiğim kadarıyla çünkü bende bekliom.........

• Abi "xbox" daki versionunda bile koruma var yaa fitil oldum.
    Oyun açılıyor menüye vs geliyosun ama world race ye girince oyun kitleniyor bütün versionlarını download ettim hepsinde aynı sorun.
    Bende %100 save game ini yükledim ozaman oyun devam ediyo gibi gözükük world racinge girebiliyosun.
    Adamlar amma korum almışlar hee...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gallop RACER.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.