Bildirim
tobb tıp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
tobb tıp hakkında firi olan yok muuu
hacettepe ingilizce mi tobb tıp mı -
hocam koç tıp dışında özelde tıp okunmaması taraftarıyım. tobb tıp yeni kurulan olmasa da 2-3 senelik tıp fakültesi diye biliyorum. hacettepenin yanında bence yazmaya değmez. -
tobb tıp ne la tobb da tıp mı varmış puhahahaha adamlar teknik üniversite diye açtılar tıp koymuşlar şimdi
-
geçen yıl 900le kapatmış.... -
koçu neden diğer tıplardan ayırdınız fikrinizi almak isterim -
hocam imkanları çok geniş, eğitimi çok iyi, hocalarını kontrol edersen fark edersin zaten kalitelerini. okul sosyal olarak zaten iyi, eğitimi ingilizce(bu büyük bir+). ekstra aklıma bir şey gelmiyor. kafanı karıştırmak için söylemiyorum ama ben senin yerinde olsaydım tobb tercihi yapmazdım. şu an en zor dönemdesin, kim ne derse kafan karışacak, senin ne istediğine odaklanman senin iyiliğin için daha iyi olur. -
yıl olmuş 2016 halen sıralamasına göre tıp değerlendiriliyor sadece 10 kişilik kontenjan ayrılmış devlet üniversiteleri gibi 100 200 kişilk kontenjan verilseydii emin ol ilk 10k da da olmazdı ve türkiye de özel üniversitelerde iğrenç bir eğitim var anatomi görmeye başladığın zaman anlayacaksın en az 50 60 kadavrası yoksa bir okulun bir haltta öğrenemezsin gidelim tobb a maksimum 2 3 tane kadavra vardır artık 2 yıl boyunca o 2 tane kadavrayı inceler durursun..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X