Şimdi Ara

TOBB, İTÜ veya Özyeğin (Bilgisayar Müh.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım sıralama TOBB ve Özyeğin %100 burslu olacak şekilde tutuyor. Aynı zamanda İTÜ'ye de yetiyor. TOBB ETÜ'yü gidip ziyaret etme şansım oldu ve ortamı olsun, konuştuğum hocalar vs. hoşuma gitti. Oldukça zor bir bölüm olduğunu biliyorum ama 1 senelik staj tecrübesiyle mezun olmak çok çekici geliyor. Yakın zamanda İstanbul'a gidip İTÜ ve Özyeğin'i de gezmeyi düşünüyorum. İTÜ hakkında "Acaba iyi bir yerde staj bulmak konusunda zorlanır mıyım?", "Bana destek olurlar mı?" ve yurtdışı imkanları gibi endişelerim var. Sizce neresi daha iyi olur? Fikir almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winnow -- 30 Temmuz 2021; 13:44:49 >

• Üçü de çok iyidir tebrikler. Mezun olduğunda nerede olmak istediğin önemli biraz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tobba çoğu kişi sıcak bakmıyor pek ismini duyamıyorum forumda neden ben de bilgisayar için düşünmüştüm

• Aynen tuhaf kimse bir şey demiyor ama tercih ediyorlar 12binde %50si 8kya gelir mi şüpheliyim herkes bilgisayar yazdığından geçen seneki gibi sıçrayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luvwithope -- 30 Temmuz 2021; 14:1:29 >
  • 8k 🥲

• Okulun, hocaların hangi şirketlerle bağlantısı olduğunu görebileceğim bir yer var mı staj için?

• luvwithope kullanıcısına yanıt
    özel mesaj atmak için silmiştim mesajı tam biraz talihsizlik olmuş sanırım tebrik ederim yine de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü inşaat veya metalurji
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skzkmspamdlsmfl evet öyle oldu biraz teşekkürler

• Tobb bilgisayar muhendisligi mezunuyum sorusu olanlari cevaplayabilirim.

• Aynen öyle çok iyi özetlemişsiniz almdosmflsmfm

• Ozyegini bence direkt gec, uzakta olan kampusu ve tiki ogrencileriyle seni asosyal veya kindar biri yapabilir. Ankara'da yasamak guzeldir, bahcelievler, emek vs civari bir ev karsilayabilirsen eger cok guzel bir ogrencilik yasayabilirsin ama tobb yine de bir ozel uni. Ve okulun egitimi ilk siradan gkrenlere gore degil ortalamaya gore yapilir.

Ben olsam itu yazarim ve direkt yurda yazilip istanbulun ve itu nun tum sosyal olanaklarindan faydanalnmaya bakarim. Atlarsin ayazagadan minibuse besiktasa inersin, oradan kadikoy. Tonla kulturel etkinlik.

Sosyal hayatin cok onemli, artik universite okuyacaksin. Psikolojin, ideolojin cok degisecek. Kendini gelistirmeye en musait okul secmeye bak, sadece akademik kadroyu dusunme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özyeğin

• Özyeğin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkana bakmadan Özyeğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF77DDD1 -- 30 Temmuz 2021; 14:50:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.