Şimdi Ara

TOBB ETÜ yazanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berry11fl2

quote:

Orijinalden alıntı: kolek21

tobb un verdiği kimliğin sahtesini rahatca yapabilirim, yurdada aynı kimlikle giriliyorsa yurt kimliğindeki resmi basarım ama resmi kurumlarda hiç böyle bişi yapmadım. Zaten ara sıra konaklama oluyor sorun değil, bi yurt için gelecek yakılmaz

hiç öyle hayaller kurma elektronik sistem var kartı okutuyosun kabak gibi belli oluyo kimin yurttan olmadığı

yeni sistem geldi parmak iziyle giriliyor artık.

@kolek

staj zamanı geldiğinde tercih formu dolduruyorsun, ona göre yerleşiyorsun.

Yukarıda bir arkadaşa bilgi verirken yurtta konaklabiliyor mu diye sorulmuş bilmiyorum demişim, şimdi öğrendim.
    25 lira karşılığında 1 gece kalınabiliyor yurtlarda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Mayıs 2013; 19:56:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

quote:

tobb un verdiği kimliğin sahtesini rahatca yapabilirim, yurdada aynı kimlikle giriliyorsa yurt kimliğindeki resmi basarım ama resmi kurumlarda hiç böyle bişi yapmadım. Zaten ara sıra konaklama oluyor sorun değil, bi yurt için gelecek yakılmaz

hiç öyle hayaller kurma elektronik sistem var kartı okutuyosun kabak gibi belli oluyo kimin yurttan olmadığı

hee kimlik kartı gibi değil yani, elektronik oldugunu bilmiyordum

bölümde staja gitmiş arkadaşlara bişi soruyum. Gerçek anlamda staja gitmiş, okula lay layloma gelmemiş arkadaşlar.

Stajın yararını gördünüzmü

ücret olarakta ne kadar maas veriyorlar

yurt dışında staj yapanlar nasıl yapıyor

staj yapıcagımız yeri nasıl seçiyoruz

stajın bence bir faydası yok. Genellikle office boy olarak geçiyor ayın . kısacası staj yerine 3 ay yaz tatili yapmayı ben her türlü tercih ederim.

Staj yaptıgın yere göre değişebilir bu durum ama malesef yuzde 95 bu şekilde.

Maaş olarak asgari ücret veriliyor ama bazı yerler vermeyedebiliyor tabiki.

Okulun staj sistemi var. öss mantıgıyla 5 tane seçiyorsun okul cv ni firmalara gönderiyor onlar seçiyor. İş yeri seçtiği için çok ama çok fazla torpil donuyor bunu göz onune al mutlaka.

Ayrıca, tercih yaptıgın yerlerden birine seçilmezsen bilgisayarla random yerleştirme sistemiyle herhangi bir yere atılıyorsun Haritada adını bulamayacagın bir şehire yada ömrü hayatında adını duymadıgın saçma sapan yerlere yerleştirilmen de büyük olasılık.

• merhaba, konuyla alakasız ama toefl itp de hala çıkmış sorular mı soruluyor. bu aralar yeni sorular sorulacakmış diye seyler soyleniyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: binokta

merhaba, konuyla alakasız ama toefl itp de hala çıkmış sorular mı soruluyor. bu aralar yeni sorular sorulacakmış diye seyler soyleniyor ama

hocam kesin bi şey çıkmadan hiçbir şeye inanmayın, her gün yeni bi söylenti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

merhaba, konuyla alakasız ama toefl itp de hala çıkmış sorular mı soruluyor. bu aralar yeni sorular sorulacakmış diye seyler soyleniyor ama

tekrar merhaba hocam sağolasın ama bir sorum daha olacaktı şu an yurtta burslu olarak çift kişilik odada ücretsiz kalıyorum sınava girdiğim sene çok az bir farkla ilk yüze girememiştim. seneye tekrar sınava girip ilk yüze de girmeyi başarabilirsem tek kişilik odaya çıkma ve bursta artma söz konusu olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  • hocam nasıl bi prosedur var bilmiyorum ama en kötü ihtimal tekrar tercih edip kaldığınız yerden başlarsını

• quote:

quote:

quote:

tekrar merhaba hocam sağolasın ama bir sorum daha olacaktı şu an yurtta burslu olarak çift kişilik odada ücretsiz kalıyorum sınava girdiğim sene çok az bir farkla ilk yüze girememiştim. seneye tekrar sınava girip ilk yüze de girmeyi başarabilirsem tek kişilik odaya çıkma ve bursta artma söz konusu olur mu? Şimdiden teşekkürler.

hocam yaşam katkı payında bi artış olmuyor ama başbakanlık bursunda artış oluyor. tek kişilik odaya da çıkabiliyosun bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: escober12

quote:

quote:

quote:

hocam yaşam katkı payında bi artış olmuyor ama başbakanlık bursunda artış oluyor. tek kişilik odaya da çıkabiliyosun bildiğim kadarıyla.

teşekkür ederim uzun zamandır kafamda soru işaretiydi.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airstream -- 14 Ağustos 2013; 22:42:18 >
  • Elektronikte olan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.