Şimdi Ara

TOBB ETÜ ENDÜSTRİ MÜH. OKUYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyanlar varsa bilgi verebilir mi detaylı Bi şekilde aklınıza gelen her şeyden bahsederek? Okuyacak olanlar da neden orayı istediklerini anlatabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upppp

• upppp
  • Up

• Uppp

• Özür diliyorum çok sığ bir yorum olacak ama en azından up'lamış olurum diyerekten yazıyorum :

Bu bölümden kaç kız tanıdıysam/gördüysem (çoğunluğu bu sene veya geçen sene mezun oldu ama) hepsi aşırı güzel yahu. Böyle bir oranı Bilkent'te bile görmedim diyebilirim. Küçük bir bilgi olarak bu da dursun burada
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi bazılarının işine yarar belki sağ ol yine de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent Endüstri
    2 yıl önce açıldı
    İTÜ MİMARLIK
    6 yıl önce açıldı
    YTÜ Endüstri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekotor B kullanıcısına yanıt

• Yok mu okuyan ya uppp

• YouTube da TOBB endüstri okuyan bir kız var zamanında tercih yaparken izlemiştim ona bakabilirsin. Benim okul hakkında pek bilgim yok sadece 3 dönem eğitim olayını duydum ki bence çok yorucu duruyor.

• darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kanalı anladım teşekkür ederimm

• Orada okumuyorum fakat gecen sene tercih döneminde epey arastırmıstım TOBB cidden zor bir okul sınav dönemi vs olarak tum bölümler icin gecerli diyebiliriz bu bazi torpil olaylari dönüyor fakat yuksek not ortalamasi olanlari her türlü iyi yerlere getiren bir okul elektronik ve bilgisayar hocalari endustriye gore daha donanimli bildigim kadarıyla ama endüstriye giderseniz de pisman olmazsınız.Burslu mu gitmek istiyorsunuz

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Ya yüzde 75 ya da yüzde 50 bursluya. Sıralamanın ne geleceğin tam bilmiyorum ama. Tamamen paralı gitmeyi düşünmüyorum. Tam burslu ya da yüzde 50 olmanın Bi farkı var mı (bu gerçek Bi soru bu arada fark var mı cidden :))?

• Rebekkaharajuku R kullanıcısına yanıt
    Yok iste hatta para verenlere biraz kiyak geciliyor ama cok büyük bir ayrım oldugunu sanmıyorum unide not ortalaman yuksek olursa staj imkanları da cok iyi ve is bulmada yardımcı oluyorlar yani iyi bir yer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.