Bildirim
TNT'nin SÖYLEDİĞİ YASAL PLATFORM HANGİSİ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
digiturk -
Ben de tüm kanallara baktım bulamadım -
yıllardır digitürk üyesiyim.ilk defa müşterisi için bir güzellik yaptı
benim anlamadığım madem ki bütün haklar d-smart ın o zaman TNT ye de vermeyin maçı.....veya canlı yayın da ağlayacağına sende hafta sonunda ki maçı yayınla telif haklarını hiçe sayarak...bol bol dua alırsın işte -
digiturk şifresiz yayınlayınca spiker çıldırdı -
Ya banada digitürk gibi geldi fakat tnt nin kendi sitesinde bile digitürk diyor. -
Digitürk'ün bu hareketine karşılık, Bir D-Smart kullanıcısı olarak, FB-GS maçını D-Smart'ın vermesini öneriyorum. -
ne d-smart var digitürk, karasal yayınımla cam gibi izliyorum maçı. Ama iyi olmuş diyorum, ellerinde patlasın yayın hakları Aydın Doğan'ın Digitürk bilmeden böyle bişey yapmaz demek ki açık kanalda yayınlanan maçı yayınlama hakkı var.. -
Şu anda normal antenle bile doğru dürüst izleyemiyorum. Ekranın ortasına da koymuşlar kocaman bir d-smart logosu Allah bin türlü belanızı versin başka birşey demiyorum. Milyar dolarlarım olsun bu smart'ı alıp bu Aydın Doğan'a para kazandırırsam -
bende bir bela okumak için girdim: ALLAH BELANI VERSİN AYDIN DOĞAN VE DOĞAN GRUBU -
Aydın doğanın dsmartına para kaptıran gerizekalılar yüzünden bu hale geldik -
Kesinlikle bende bela okuma için geldim, bu kadar net!
ulan eşek kadar logo koymuş be!
http://twitpic.com/mhrhz bir yerden bulduğum link!
Artık o nefret ettiğim Digiturk'e duacı yapmıştır beni...
Böyle çirkeflikle önümüzdeki günlerde potansiyel müşterin olacak beni ve yakınlarımı kaybettin!!!1 -
beter ol d-smart... beter ol aydın doğan... -
radyo dinlerim, gene dzmart almam, böyle çirkeflik ve saygısızlık olamaz... -
Digitürk olayı çözdü şöyleki.Şifreyi girince dsmarttan veriyor maçı , araya şifre girincede karasaldan veriyor. -
d-smart'ındaaaa digitürk'ündeee taaa -
Digiturk'ten bahsetmiyormuş.Sanırım Teledünya.. -
Dsmart'ın sitesi çökmüş -
ben diğitürkte izleyemedim 54. kanal deniyor ama bende 54 boş
10-15 dakika ancak izleeybildim karasaldan oda kocaman logo ile içine ettiler... -
Maliyenin kestiği cezayı kuruşuna kadar ödemek zorunda kalırsın inşallah..
Benzer içerikler
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- pivot santrafor ne demek
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- fenerbahçe stadı oturma planı
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X