Şimdi Ara

.tmp uzantılı virüs silinmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafayı yemek üzereyim c:\documents and settings\userfalanfilan\Local Settings\Temp altında tmp1.tmp tmp2.tmp tmp3.tmp tmpa1.tmp tmpa2.tmp vs vs. bu şekilde dosyalar oluşuyor sürekli... Harddisklere girmeye çalıştığımda yeni pencere açarak giriyor.. Sürekli floppy okuma yapmaya çalışıyor.. virus uyarısı alıyorum Avira antivir tespit ediyor etmesine ama silmekte yetersiz.. Siliyor ondan sonra tekrar oluşuyor.. Hijackthis denedim olmadı CCleaner denedim olmadı.. Yok mudur bunun bi çözümü ? Acil yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 26 Eylül 2008; 22:14:00 >

• nod32 kurmanı tavsiye ediyorum 1 aylık deneme sürümü var bu arada güvenli kipten girip silmeyi dene kolay gelsin
  • Yok arkadasım silemiyor antivirusler registry girdisi yapıyor bu meret... Hijackthis ve CCleaner kullandım ama yok nafile... Yok mu başka önerisi olan ?
  • kardeş güvenLi modda temizLemeyi dene !.. normaL kipte o dosyaLar virüs yada ßaşka ßir prog. tarafından kuLLanıLıyorsa antivirüs o dosyaLarı silemiyordur !.. SAYGILAR !..
  • Denedim kardeş denedim...
  • Başka önerisi olan
  • benzer sorunu c:windows/temp de yaşıyorum yok mu beyler bir yolu denemediğim yöntem kalmadı ya ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen kardeş temp klasörü içinde durmadan ürüyor eset kafayı yedi
    sildikçe geri geliyor.
  • Kaspersky PURE yada Kaspersky İnternet security 2012 yi orjinal sayfasından indiriyorsun. Bilgisayarına yüklüyorsun. 1 aylık deneme sürecini aktive ediyorsun ve PC ni komple taratıyorusn.

Kolay gelsin.
  • Format atabilirsin kardeşim zor bi olay değil
  • bazı virüsler tmizlediğini zannetsen bile hr açıp kapamada ürer yine benim arkadaşımın pc sindede vardı özel dosyalarını taratarak benim pc ye attım defalarca taradım yine çıktı onu temizbir pc paklar senin ki zaten bulaşmış temizleyemez kendini dosyalarını yedekleyebilirsen format at
    kurtulman zor
  • Selam
    Avira her ne kadar uyarı verse de sitesinde böyle(TR/Patched.CL) bir virüs/trojan bilgisinin olmadığını belirtiyor. Ama siz yinede bu adrestenhttp://www.spywareviruscleaner.com/How-to-Remove-TR/Patched.CL.trojan.html online tarama yaptırıp temizletme yöntemini deneyin.

Sağlam bir yöntem ise şöyle; Açıksa Sistem Geri Yükleme'yi kapatın ve Hiren's boot CD isimli iso dosyasını indirin, bir CD'ye yazdırdıktan sonra bilgisayarınızı bu CD ile başlatın. Boot menüsü geldiğinde orada Mini Windows XP yazan yere gelin ve ENTER tuşu ile yüklenmesini sağlayın.
    Masaüstü geldiğinde bilgisayar simgesine tıklayarak C:\Documents and Settings\UGUR\Local Settings\Temp klasörüne giderek içeriğini tamamen silin. Ayrıca C:\WINDOWS\Prefetch klasörü içeriğini de silin.

Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Temp dosyasına tekrar bakın, herhangi bir dosya mevcut mu?
    Kolay gelsin.

• Ağ destekli güvenli mod ile açıp combofix indirin ve çalıştırın. Muhtemelen sorun gisderilecektir.

Antivirüs olarak Kaspersky ya da Avast öneririm.
  • combofix i indir çalıştır yarım saat 1 saat çalışır tahmini olarak o da haledemesse format at
  • kardeş zaten temp klasörü kayıt tutar yani içinin sürkeli dolması normaldir. ayrıca benimde bi sıkıntım var. dosya indirirken exe uzantılı indirip program yardımı ile dosya indirdi mecbur kalınca neyse pc kafasına göre program yüklüyo kafası na gre siliyo delircem oyunun ortasında alta alıp setup yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.